lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ostoksia / Saatua

Mulle on viime aikoina kotiutunut paljon kaikenlaista uutta ja ihanaa ja aattelin nyt vähän esitellä niitä.


Voitin tässä taannoin Inkun Welcome to my nails -blogin kynsiaiheisen arvonnan. ^-^ Ensimmäinen kerta kun olen voittanut missään blogissa ollutta arvontaa. Palkintoon kuului kaksi ihanan väristä nail art -lakkaa, kaksi arkkia kukkakynsitarroja, kuparin väristä kynsiteippiä ja vaaleanpunaisia tähtipaljetteja. Tuo kynsiteippi tuli kyllä todellakin tarpeeseen, sillä mulla ei ennestään ollut ainuttakaan. Vähän yllätyin kyllä teippirullan koosta, koska ebayssa näkemäni kuvat antaa ymmärtää, että teippirullat olisivat paljon isompia. :D Sama fiilis kuin silloin kun tilasin fimotankoja ja ne osoittautuikin niin pikkuruisiksi. Nuo tähtipaljetit ajattelin antaa ystävälleni Mumskille, koska minulla niitä jo on.


Sain vihdoin Ihanatkynnet -nettikaupasta tilaamani kynsitarra-arkin, joka heiltä oli ollut lopussa. Kaupanpäälisiksi sain vielä toisen tosi nätin tarra-arkin ilmeisesti vähän niin kuin pahoitteluna tilauksen kestämisestä. Olen tosi tyytyväinen kun sainkin kaksi yhden hinnalla. Lisäksi ystäväni antoi minulle tosi ihania hopeisia liskotarroja, joita hänellä itsellä ei olisi kuulemma tullut kuitenkaan käytettyä. Jaoin tarrat sitten toisen ystäväni Mumskin kanssa. En tiedä miksi, mutta minusta ne olivat jotenkin hänen tyyliään. ;)

Sitten omiin ostoksiin:


Venäläiset akryylivärit, jotka ostin My Dream Nailsin kirppikseltä. Jospa nämä olisivat vähän paremmat kuin minun entiset. En ole vielä ehtinyt kokeilla.


Ja viimeisenä toissapäivänä saapuneet Color Clubin kynsilakat, jotka ostin kaikki Cesarsshopista tarjouksesta viidellä eurolla kappale. Siellä oli myös tarjous, että ei tarvinut maksaa itse postikuluja, joten olen tosi tyytyväinen ostoksiini. Mutta nyt kun katsoin, niin osa näistä lakoista ei enää ole tarjouksessa ja postikulut pitää taas maksaa itse. Onneksi kerkesin tilata nämä. ^^ Tässä siis katsojan vasemmalta oikealle lakat Velvet Rope, Secret Rendezvous, Give Me a Hint, Alias, Ulterior Motive ja Masquerading.

3 kommenttia:

  1. Tosi kivoja juttuja oot ostellu/saanut! :) Itellekkin kelpais kyllä, mutten koskaan voita mitään, ja ei oo rahaa ostella. :/

    VastaaPoista
  2. Äh, älä nyt, sulla on vääränlainen asenne. Kyllä sää vielä voitat, jos osallistut ahkerasti arvontoihin. :) Ja minäkin ostin suurimman osan noista jutuista alennuksesta. Eihän ne kynsijutut nyt mansikoita maksa, jos osaa ostaa oikeaan aikaan oikeasta paikasta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia, mutta olen jo tehnyt kyseisen tunnustuksen. :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.