lauantai 5. tammikuuta 2013

Lumihiutaleita

No niin, nyt on joulut ja uudet vuodet vietetty ja minäkin palaan tänne blogin puolelle. Mulla onkin nyt varastossa vähän postauksia. Ensimmäisenä esittelen nämä simppelit lumihiutalekynnet.


Halusin kokeilla mun uusia Flormarin lakkoja, sinistä (U25) ja vaaleanpunaista (U27), mutta ne vaikuttivat aika ohuilta, joten päätin kokeilla niitä China Glazen mustan Liquid Leatherin päälle. U25 ampaisi kyllä heti mun TOP lakkojen kärkeen. Väri on aivan upea, eivätkä nämä kuvat tee sille mitään oikeutta. U25 taittaa violettiin ja näyttää mustan päällä aivan duochromelta. Ikävä kyllä en saanut efektiä tallennettua kameralle. Vaaleanpunaisestakin lakasta tuli duochromen näköinen, mutta en oikein osaa sanoa, mikä tuo kynnen reunoilla näkyvä sävy on. Jonkinlainen ruskea ehkä. Silleen jännä, kun pullossa vaaleanpunaisen lakan seassa ei näy häivähdystäkään mitään muuta sävyä kuin sitä vaaleanpunaista.


Leimasin kynsiin lumihiutaleita Konadin m59 laatasta ja laitoin vielä strasseja. Itse tykkäsin näistä kynsistä kovasti, koska tuo sininen on niin upea ja kimalteleva, mutta silti hillitty.

6 kommenttia:

  1. Ihanat yötalvikynnet. Mä oon halunnu flormarilta sinistä, mutta aina siellä laarissa on vaan niinä punasävyisiä. U25 ois varmaan aika hyvä, kun se mustan päällä on tommonen kiva.. Sulla on taas ihan hervottoman pitkät kynnet (kade) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en oikeestaan oo ees nähny näitä Flormarin kimaltavia lakkoja tuola meijjän Seppälässä enää. U25 on aivan ihana lakka mustan päällä. <3 Jos sinisestä tykkää niin kannattaa hommata.
      Onhan noi kynnet taas vähä kasvanu. Pitäis vissiin taas viilailla niitä vähän lyhyemmiksi.

      Poista
  2. Blogissani on sulle haaste http://nallepuh-world.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa, kiitti, haasteet on aina kivoja. Käynpäs katsomassa. :)

      Poista
  3. ihana blogi! liityin lukiaks ♥

    hymyilevatkynnet.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos. Yritän parhaani, mutta paljon on vielä opittavaa ja kehitettävää.
      Huomasinkin heti blogin avatessani, että yksi lukija on tullut lisää. Käyn katsomassa sinunkin blogiasi. :)

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.