torstai 26. syyskuuta 2013

Lakkakokoelma, osa 3: Color Club 1/2

Ja lakkojen esittely jatkuu. Vuorossa Color Clubin lakat, joita mulla on ylivoimaisesti eniten verrattuna muihin merkkeihin. Esittelen Color Clubit kahdessa osassa: ensin normilakat ja myöhemmin magneetti- ja minilakat.


Lumin-Icecent, Take Me To Your Chateau, Hydrangea Kiss, Cold Metal, Sky High

Lumin-Icecent: Jäisen siniharmaa foil-lakka. Tämä tuntuu ihan hohtavan kynsillä. Vaikka tykkään lakasta tosi paljon ja tämä on yksi mun ensimmäisistä Color Clubeista, niin oon jostain syystä käyttänyt tätä vain kerran.

Take Me To Your Chateau: Kylmä, pastellinsininen creme. Mun luottovaaleansininen ja yksi mun eniten käytetyistä lakoista. Tämä oli myös yksi ensimmäisistä Color Clubeistani.

Hydrangea Kiss: Siniharmaa creme. Hyvälaatuinen, ei mitään erityistä sanottavaa tästä.

Cold Metal: Tummansininen hopeapohjainen foil-lakka. Ihastuin tähän swatch-kuvissa, mutta luonnossa en sitten niin hirveästi tykännytkään tästä, mutta on tämä silti kiva.

Fly High: Kirkkaan tummansininen glassfleck lakka, jossa on violetti kiilto. Pullossa ja tikulla näyttää hyvin samanlaiselta kuin Flormarin U25, vaikka ei ehkä ihan 100% dupe olekaan. Tämä on jäänyt vielä kokeilematta.

Platinum Record, Shabby Drab, After Hours, Voodoo You Do, Masquerading

Platinum Record: Upea, erityisen kimaltava hopeahilelakka. Lakassa on kirkkaalla pohjalla isoja ja keskikokoisia hopeahileitä ja pienempiä pyöreitä hileitä. Miinusta kuitenkin siitä, että lakka oli sen saadessani kamalaa liisteriä. Elvytin tätä kynsilakanohentajalla, mutta on tämä vieläkin aika hankala levittää. Siksi käytän tätä lakkaa lähinnä koristeluun, en koko kynnelle.

Shabby Drab: Kylmä, harmaa creme. Todellisuudessa lakka on sävyltään tummempi kuin kuvassa. Tykkään kyseisestä lakasta paljon, mutta olen käyttänyt sitä vain kerran tai pari, kun mun ei vaan tule käytettyä harmaita kovin usein. Random fakta: Mun enolla on ihan tämän väriset keittiön kaapit. :D Tämä oli myös yksi ensimmäisistä Color Clubeistani.

After Hours: Tämä onkin mystinen musta lakka. Lakassa on pientä, hyvin huomaamatonta hopeista tai sinistä shimmeriä, mikä tuo siihen pehmeyttä. Kiva lakka tämäkin.

Voodoo You Do: Tämä on kummallisen värinen lakka. Väriltään lakka on jonkin sortin vihertävän tummanharmaa. Lakassa on pienenpientä vihreää ja punertavaa shimmeriä. En oikein tykkää tämän lakan väristä, enkä siksi ole käyttänyt tätä. Joskus mietin, että miksiköhän edes ostin tämän lakan. Vaikka eipä siinä varmaan muuta vikaa ole kuin, että väri ei miellytä silmääni.

Masquerading: Turkoosiin sävähtävä harmaa shimmerlakka. Kuvassa ehkä vähän heleämmän värinen mitä oikeasti on. Tämä on toinen lakka, jonka kohdalla mietin, miksi edes ostin tämän, kun väri ei miellytä. Pullossa oli jostain syystä jo lakan minulle saapuessa jotain tussintapaista sotkua tuossa nimen päällä. Mutta eipä se siinä mitään haittaa.

Snow-Flakes, Fly With Me, Ho-Ho-Holly, Object of Envy, Not Just for Kelly

Snow-Flakes: Flakies lakka, joka kimaltaa vihreänä, oranssina ja sinisenä. Tällä saa kivasti eloa vähän tylsempiin lakkauksiin.

Fly With Me: Limenvihreä glassfleck-lakka, joka säihkyy kullanvihreänä. Pullossa lakka kiiltää myös sinisenä, mutta kynnellä se ei tule esiin. Lakka on aika ohut. Tämä on yksi mun lemppari Color Clubeista.

Ho-Ho-Holly: Kimaltava tummanvihreä lakka, jossa on paljon kullanvihreää shimmeriä ja jonkin verran sinistä shimmeriä. En ole häpeäkseni vielä lakannut tällä.

Object of Envy: Ruohonvihreää pientä hilettä kirkkaalla pohjalla. Ihan tavallinen vihreä hilelakka siis. En ole vielä kokeillut.

Not Just for Kelly: Ruohonvihreä creme. Tämä on mun mielestä semmoinen perusvihreä, joka kaikilta pitäisi löytyä. :D Tykkään kovasti tästä lakasta.

Nomadic in Nude, Natural Charmer, Earthy Angel, Give Me A Hint, Rad Nomad

Nomadic in Nude: Harmahtava vaaleanruskea creme-lakka. Itse kuvailisin tätä hiekanruskeaksi, mutta kai hiekkaakin on monen väristä. Hyvälaatuinen lakka, mutta mun vaan tulee käytettyä ruskeita, harmaita ja nudeja tosi harvoin. Tämäkin taitaa olla yksi ensimmäisistä Color Clubeistani.

Natural Charmer: Punertavansävyinen vaaleanruskea creme. Sain tämän joskus kaupanpäälle ostoksistani, enkä yhtään tiedä, mistä kokoelmasta tämä lakka on. Varmaan jotain vanhempia Color Clubeja.

Earthy Angel: Lämmin vaaleanruskea creme.

Give Me A Hint: Tummanruskea creme, joka nojaa aavistuksen violettiin.

Rad Nomad: Tämä onkin aika jännän värinen lakka. Kuvailisin lakkaa rusehtavaksi tummanharmaaksi. Tämäkin nojaa ehkä aavistuksen violettiin. Rad Nomad ja em. Give Me A Hint on selvästi samasta perheestä. Tämä on yksi ensimmäisistä Color Clubeistani.

Sparkle And Soar, Feel The Beat, Youthquake, Velvet Rope

Sparkle And Soar: Oranssi lakka, jossa on paljon kultaisia glassfleck-hippusia. Mulla tulee tästä ihan appelsiini mieleen, tosi kesäinen lakka. Muuten hyvä, mutta ei peitä kovin hyvin.

Feel The Beat: Oranssi shimmerlakka.

Youthquake: Punainen neonlakka. Kuvassa lakka näyttää ehkä vähän turhan oranssilta, oikeasti se on enemmän pinkkiin nojaava punainen. En ole vielä kokeillut.

Velvet Rope: Marjaisa, punainen shimmerlakka. Ei mitään erikoisempaa sanottavaa tästä, ihan kiva lakka.

Pardon My French, Blushing Rose, Foil Me Once, Hot Like Lava, Jackie Oh!

Pardon My French: Kylmä, vaaleanpunaiseen taittava nude. Olen vaahdonnut tästä joskus ennenkin, mutta en vain ymmärrä tätä lakkaa. Lakka on creme ja tarvitsee vähintään neljä paksua kerrosta peittääkseen. Eikä sävy edes sovi ihooni. Lakka ei kelpaa kuin glittervoikkareiden tekoon, ellei sitten halua viettää koko iltaa kerrostellen tätä itsensä päälle. Tämä on yksi ensimmäisistä Color Clubeistani, ja ostin tämän vain, koska se oli alennuksessa ja kaupan kuvassa se näytti vaaleanpunaiselta.

Blushing Rose: Pastellinen vaaleanpunainen creme. Mulla on viha-rakkaussuhde tähän lakkaan, kuten osa lukijoista on saattanut huomata. Lakan väri on mielestäni ihastuttava, mutta laatu jotain aivan kamalaa. Lakka ei ole kovin peittävää ja kaljuuntuu herkästi, minkä vuoksi se tarvitsee neljä kerrosta peittääkseen. Hyvällä tuurilla voi selvitä kolmella paksulla kerroksella. Tämä on yksi käytetyimmistä Color Clubeistani juurikin sen vuoksi, että tämä vaatii paljon kerroksia ja on ikävä kyllä ainut hempeän vaaleanpunainen cremeni.

Foil Me Once: Kylmä, hopeapohjainen,vaaleanpunainen foil-lakka. Mulla tulee väristä ihan vispipuuro mieleen. :D Tähän mennessä olen lakannut tällä vain muiden kynsiä, mutta hyvältä lakalta vaikuttaa.

Hot Like Lava: Räiskyvän pinkki hopeapohjainen foil-lakka. Ihastuin tähän, kun ensimmäisen kerran näin tämän jossain blogissa, mutta en kuitenkaan ole tullut lakanneeksi tällä kuin muiden kynsiä. En tästä kuitenkaan aio ikinä luopua.

Jackie Oh!: Punaisen sävyinen pinkki neonlakka. Näyttää kuvassa vähän punaisemmalta kuin oikeasti on. Mulla tulee nimen takia tästä lakasta aina mieleen Jackie Chan. xD En ole vielä kokeillut tätä lakkaa, mutta ehkä sitten ensi kesänä...

Secret Rendezvous, Fashion Addict, Tru Passion, Lavendarling, Electronica

Secret Rendezvous: Hyvin vaalea, harmahtava liila creme-lakka.

Fashion Addict: Yksi harvoista hologrammilakoistani. En oikein osaa sanoa, onko lakka enemmän vaaleanpunainen vai violetti. En ole vielä kokeillut.

Tru Passion: Kaunis lakka, jossa on kirkkaalla pohjalla pientä liilaa hilettä. Lakka on todella peittävä ja sen voi kerrostaa ihan itsentä päälle. Tässä lakassa ei sinänsä ole mitään erikoista, paitsi että tämä on ihastuttava. En yhtään tiedä, miksi pullon yläosa näyttää kuvassa punertavan rusehtavalta. En erota lakassa yhtään minkäänlaista punertavanruskeaa, vaikka kuinka pyörittelen pulloa käsissäni. Kummallista.

Lavendarling: Perus tummanvioletti creme.

Electronica: Hyvin sinertävä violetti shimmerlakka. Tämä on todella lähellä China Glazen Bizarre Blurplea. Electronica on pikkiriikkisen Bizarrea punertavampi ja siinä on ripaus hyvin huomaamatonta magentaa shimmeriä. En ole vielä kokeillut lakkaa.

Alias, Ulterior Motive, Backstage Pass

Alias: Kimaltava violetti lakka, jossa on vihertävä duochrome-efekti. Tämä lakka näyttää pullossa tosi hienolta, mutta siitä huolimatta en ole vielä saanut tätä kynsille asti.

Ulterior Motive: Sanoisin, että tämä lakka on hyvin pinkki violetti, jossa on paljon magentaa ja sinistä shimmeriä. Tämä on taas yksi niistä lakoista, joista en värin puolesta tykkää. En ole kokeillut, enkä varmaan kokeilekaan.

Backstage Pass: Kirkkaalla pohjalla tosi isoja hopeisia, vaaleanpunaisia ja purppuroita hexhileitä. Jokseenkin hankala levittää, mikä on kyllä ihan odotettavissa isohileisiltä lakoilta.

Huhhuh, siinä oli suurin osa Color Clubeista. Nyt en halua nähdä ainuttakaan CC:n lakkaa pitkään aikaan. Toivottavasti lakkojen nimet menivät oikein, sillä kirjoitin suurimman osan ulkomuistista, koska en jaksanut tarkistaa kaikkia nimiä pulloista. :D Onko teillä samoja lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.