maanantai 22. kesäkuuta 2015

Sateenkaarioksennus

Tässä meikäläisen juhannuskynnet. Yritin epätoivoisesti keksiä jonkun kivan lakkauksen, jonka voisin toteuttaa niillä vaivaisella viidelläkymmenellä lakalla, jotka mulla on vanhempien luona mukana. Onneksi mulla oli mun lempikesälakat matkassa ja sain yhdisteltyä niistä tämmöisen kivan väriörvellyksen.

gradient_stamping

rainbow_stamping

Lakkasin pohjan valkoisella lakan ja tuputtelin meikkisienellä siihen päälle erivärisiä lakkoja. Koristeeksi laitoin niittejä ja leimat Born Prettyn BP-L003 -laatasta*. Ensin leimat eivät halunneet tarttua kokonaisina leimasimeen, mutta hoksasin, että se johtui siitä, että painoin leimasimen liian raivokkaasti laattaa vasten. Kaikki leimat onnistuivat sen jälkeen, kun aloin käyttää vähemmän riuskoja otteita. Enpä ollut tiennyt, että semmoinenkin voi vaikuttaa.

born_pretty_laatta

Koristelin myös varpaankynnet, mitä en yleensä tee, koska mun levottomat jalat ei jaksa istua kauaa paikallaan. Leimat jätin pois, koska ei niitä olisi nähneet kuin korkeintaan muurahaiset. Tykkäsin kynsistä paljon, vaikka ne onkin vähän tämmöset ällösöpöt. Leimat varsinkin onnistuivat mielestäni tosi hyvin ja pisaran muotoiset niitin oli aika siistejä!

gradient_stamping_3

Käytetyt lakat:

Alus- ja päällyslakka:
Sally Hansen Maximum Growth
Essence Quick Dry Top Coat

Värilakat:
Color Club French Tip
Color Club She's Sooo Glam
Sally Hansen Palm Treat
O.P.I I Just Can't Cope-acabana
American Apparel L'esprit

Leimauslakka:
Konad White

http://www.bornprettystore.com/

Born Pretty Store tarjoaa lukijoilleni 10 % alennuksen koodilla WTFQ10.
*Leimauslaatta BP-L003 on saatu testiin blogin kautta. Kaikki mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy oheisten linkkien klikkailusta.

***

Here's my midsummer manicure. I dabbed different colours of nail polish on white base and decorated it with stamps and rivets. The stamps are from Born Pretty's BP-L003 image plate which I got for review. At first I had a little bit of trouble with the image as the stamper didn't pick it up from the plate. But soon I realized that I was pressing the stamper on the image plate too forcefully and that's why it didn't work. When I tried again more gently all the stamps turned out perfect. I had never thought that such a thing could make a difference. Maybe this is why I've never been too good at stamping: I've been trying too hard! :D

I also decorated my toe nails, which I don't usually do because it's boring to sit still for longer periods of time. I left the stamps out because I thought only ants could see them anyway. I liked these nails a lot even though they're kind of too cute and sweet for me. I think the stamps turned out really nice and the rivets were a cool shape.

(Born Pretty Store offers a 10 % discount for you with the code WTFQ10.
The image plate BP-L003 was given for me for review. All opinions are my own and I do not benefit from you clicking the links in this post.)

20 kommenttia:

  1. Nätit varpaat ja kynnet on koristeltu tekniikalla johon olen itsekin nyt ihastunut. Joten tosi hienot ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Määki tykkäsin kovasti tästä tekniikasta. Tekis mieli tehdä vielä toisetkin töpöttelyleimakynnet.

      Poista
  2. Nää on tosi onnistuneet!! :) Leimat on just sopiva silaus tuohon.
    Mulla ei olekaan tuollaisia niittejä, ne näyttää kivoilta!
    Tänään viimeksi mietin, että pitäis vähän hoitaa näitä koipia kuntoon, kun ovat aika kehnossa kunnossa, vaikkakin jalkahoidosta (joka tehtiin ihan hoitolassa) on vain kaksi viikkoa aikaa. Sulla on tosi nätit varpaat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mää todella tykästyin näihin niitteihin. Hihi, voi kuule, olisitpa nähnyt minkälainen hävityksen kauhistus mun varpaat oli ennen kuin mun oli pakko ottaa ne käsittelyyn, että voisin ees lakata ne. Mutta kiitos kehuista, mun varpaat ei ookaan ennen saaneet niitä. :D

      Poista
  3. Todella ihanat kesäkynnet, niin sormissa kuin varpaissakin! Mukavan monipuolisesti oot taiteillut hempeillä pastellisävyillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onpa kiva kuulla. Kyllä mää jouduinkin aikani pähkäilemään, että mitä ihmettä sitä voi tehdä "vain" 50 lakalla.

      Poista
  4. Upeat kesäkynnet! Ihanaa, että sulla onnistui tuo leima :). Mä olen kokeillut kaikki kikat maan ja taivaan väliltä eikä laatalta nouse kuin yksi kuvio, vaikkei sekään kokonaisena. Tasan ei käy onnen lahjat! Mä en jaksa ikinä lakata varpaankynsiä. Yritin pari viikkoa sitten mutta jotenkin oli hassu olo, kun varpaissa oli lakkaa joten otin pois :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Niin, mää oonkin kuullut, että näissä laatoissa on laatueroja. Mulla on kyllä toiminut kaikki BP:n laatat, joita oon kokeillu, tämä laatta ehkä parhaiten. Harmi, että sulle sattuu maanantaikappale.
      En minäkään yleensä ole jaksanut, kun se on hankalaa ja eipä niitä varpaita sukkien sisältä näe edes itse.

      Poista
  5. Vitsit miten ihanat! Aivan superyper kauniit! <3 Hah ihan totta ettei varpaankynsiin mitään leimoja jaksa värkätä. Määkään en ikinä koristele varpaankynsiä, lakkaan vaan jollain yhellä värillä ja saatan laittaa jonku strassin tai muun vastaavan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos. Mää en yleensä jaksa lakata ees yhellä värillä, tää oli vaan tämmöinen harvinainen poikkeustapaus. Mutta olihan se kyllä toisaalta kiva, kun varpaat ja sormet sopi yhteen.

      Poista
  6. Tosi kauniit kynnet niin sormissa kuin varpaissakin! Varsinkin sormien kynsien koristelut ovat aivan ihanat :). Mä niin haluaisin tilata ton bps:n laatan kun siinä on niin kauniita kuvioita mutta mun säkällä saisin just sen ei-toimivan leimauslaatan, joita löytyy jo valmiiksi muutama kappale.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Born Prettylle on kyllä tullut paljon ihania laattoja, mutta se on kyllä ikävää, että seassa on kuulemma maanantaikappaleita. Toivotaan, että he korjaavat ongelman, niin sääkin uskallat sitten tilata tän laatan.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.