torstai 5. tammikuuta 2017

Hedelmäsalaatti

fruit_nails_2

Tämä on mun uuden vuoden ensimmäinen lakkaus. Mulla on nyt vihreä lakkakausi meneillään, ja halusin yhdistää samoihin kynsiin Color Clubin Not Just For Kellyn ja kimaltavan Object of Envyn.

Koristelin aksenttikynnen herkullisilla hedelmäfimoilla. Vieläkö ihmiset käyttää fimoja? Itse en ainakaan muista edellistä kertaa, kun käytin niitä. Lisäsin fimojen väliin kultaisia mikrohelmiä, kun kerran vauhtiin pääsin. Laitoin koristeiden päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa ja hyvin ovat pysyneet kiinni.

fruit_nails

6 kommenttia:

  1. Mietin yhtenä päivänä että taisin antaa kaikki fimot pois koska ei niitä tule käytettyä. Nämä kynnet nähtyäni tuli kyllä pieni himo, niin ihanan hedelmälliset kynet <3 upeat värit! Hauska idea täyttää fimojen koloja noilla pikku helmillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä oon miettinyt heittäväni suurimman osan fimoista pois, koska niiden kuviot ei nappaa. Mutta hedelmät on kyllä ihania.

      Poista
  2. Aaaaaaaaaaaaaaaah!
    Kommentoin Instassakin, että ihastuin näihin. Mä olen siitä pöhkö, että tykkään fimoista, varsinkin hedelmistä ja siksikin nämä on itselle supermieluiset :) Mielettömän hyvin sopii vihreä yhteen ja tosiaan nuo kultaiset mikrohelmet on hyvä lisä. Harmittaa jopa, etten ole itse keksinyt näitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja kommenteista. Huomasinkin sun kommentin instassa. En vain ole oikein perillä tuosta instaetiketistä, niin en tiedä pitäiskö kommentteihin vastata vai ei, haha.
      Minäkin tykkään hedelmäfimoista. Muita mieluisia mulla ei oikeastaan ole paitsi kukkia, jotka on ihan kivoja.
      Nuo kultaiset mikrohelmet oli kyllä kiva päähänpisto. :D Oon viime aikoina tunkenut mikrohelmiä melkeen kaikkiin lakkauksiin.

      Poista
  3. Woowwww damn!! Mä olen ihan suotta inhonnut fimoja, tässähän ne näyttää ihan huikean mahtavan syötävän herkullisilta :D ♥♥ Täydellinen asettelu ja niin hienot kynnet! :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.