tiistai 17. tammikuuta 2017

Lumihiutalekynnet löllöleimasimella

Kynsiblogeissa on jo jonkin aikaa puhuttu läpinäkyvistä jelly-leimasimista eli vapaasti suomennettuna löllöleimasimista. Minä olen seurannut tilanteen kehittymistä sivusta, sillä mulla on jo useampi erilainen leimasin, eikä leimaaminen muutenkaan kuulu lempitekniikoihini, koska en ole siinä erityisen hyvä.

bornprettystore_stamping_bpl_032_2

Sain tilaisuuden valita BornPrettyStorelta tuotteita testiin ja en sitten kuitenkaan voinut vastustaa löllöleimasimen kutsua. Nyt tuotetta kokeilleena voin sanoa, että se on kerta kaikkisen nerokas keksintö. Miten sitä ei ole keksitty aikaisemmin?

bornprettystore_stamping_bpl_032_3

Leimasintyyny on halkaisijaltaan noin 3,5 cm eli aika iso. Leimasimen läpinäkyvyyden ansiosta leima on helppo kohdistaa tarkalleen haluttuun kohtaan. Leimasintyyny tuntuu jännän tahmaiselta ja se on hyvin pehmeä, joten kynsi uppoaa sen sisään täysin. Leimasinta ei siis tarvitse pyöräyttää ollenkaan, mikä on hieno juttu, koska mun leimat menee usein kieroon pyöräytysvaiheessa. Leimasimeen kuuluu kätevä suojus, joka estää sitä keräämästä itselleen talviturkkia. Lisäksi sen mukana tulee muovinen skrapa.

bornprettystore_stamping_bpl_032

Valikoin testiin myös talvi-/jouluaiheisen leimauslaatan. Joulu meni jo, mutta valitsinkin laatan pelkästään sen ihastuttavan lumihiutalekuvion vuoksi. Laatan reunassa oli suojamuivista huolimatta joitain pintanaarmuja, mutta ne olivat niin ohuita etteivät haittaa leimaamista. Laatta toimi oikein hyvin: skrapa ei pyyhkinyt lakkaa pois itse kuviosta ja leima siirtyi leimasimeen ja kynnelle vaivattomasti. Mitoiltaan laatta on 6x12 cm.

snowflake_nail_art_2

Sitten vihdoin itse kynsiin. Lakkasin pohjalle kaksi kerrosta Zoyan Stormia, jonka ostin vastikään. Siinä on mustalla pohjalla hologrammihippuja. Se on kaunein omistamani musta lakka. Lisäsin kynsiin leimat sekä joitain kirkkaita strasseja ja sinne tänne vähän mystistä näkymätöntä hopeahilelakkaa.

snowflake_nail_art

Joko teiltä löytyy löllöleimasin?

http://www.bornprettystore.com/
Olen saanut leimauslaatan ja leimasimen kokeiluun BornPrettyStorelta.
BornPrettyStore tarjoaa teille 10 % alennuksen koodilla WTFQ10.

19 kommenttia:

  1. Voi vaude sentäs! Aivan lumoavan kauniit kynnet, ihastuin täysin ♥.♥

    Ps. Uusi raikas ulkoasu on myös ihana!

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet <3
    Tilasin saman laatan kauan ennen joulua ja se saapui viime viikolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Huomasinkin sun kuvan siitä. Tämä munkin paketti tuli joskus viime viikolla eli noin kuukausi meni matkassa. Noilla ulkomaan paketeilla tuppaa kestämään ja joulun lomatkin varmaan hidasti kuljetusta. :)

      Poista
  3. Mä rakastan lumihiutalelakkauksia eivätkä nämäkään tee poikkeusta ❤️

    VastaaPoista
  4. I love snowflakes! Yours are beautiful :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I love snowflakes, too. I got the image plate just for the beautiful snowflake pattern. :)

      Poista
  5. Aivan ihanat kynnet! :)

    Mä sain pari viikkoa sitten juurikin tuon saman laatan ja leimasimen testiin, vielä en ole kuitenkaan ehtinyt testata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Haha, musta alkaa tuntua, että kaikilla on tämä laatta. Jään ootteleen, että minkälaiset kynnet sää teet.

      Poista
  6. Mä kirjoittelin just pari päivää sitten tästä leimasimesta. Painuuko sulla tuo tyyny leimasimen sisään? Se tahtoo olla ongelmana mulla. Mutta tosi ihastuttavat kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä taisitkin. Ei painu. :o Leimatessa juuri ajattelin, että onpa hyvä, kun tyyny ei uppoa leimasimen sisään niin kuin mun edellisessä leimasimessa. Outoa, ehkä oot saanut jonkun maanantaikappaleen?

      Poista
  7. Kauniit! <3 Mulla löytyy löllöleimasimia parikin kappaletta, ja lähes poikkeuksetta käytän niitä pelkästään leimailuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minäkin otan löllöleimasimen vakioleimasimekseni.

      Poista
  8. Noi löllöleimasimet vaan on niin hyviä :)

    Ja aivan ihanat kynnet!

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.