torstai 22. kesäkuuta 2017

Tähtikuvioita

Ostin yhden lakan Essencen Out of Space Stories -kokoelmasta, joka löytyy muuten edelleen kaupoista. Lakka jonka valitsin on 1000 Light Years Away; musta jelly, jossa on paljon pientä ja keskikokoista hologrammihilettä. Minä en vain voi vastustaa tällaisia avaruuslakkoja. Ne lähtevät matkaani, vaikka en todellakaan tarvitsisi enää yhtään enempää.

space_nails

1000 Light Years Away peitti jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin kuitenkin kaksi täysin tasaisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tämä lakka on peittävyytensä ansiosta hyvä kaveri kiireeseen, mutta toisaalta pigmenttinen pohja himmentää hileiden loistoa. Lakka on joka tapauksessa kaunis.

Koristelin kynnet tähtikuviomaalauksilla. Kynsiltä löytyy Herkules, Pieni karhu, Eridanus ja Jänis. Minähän en tiedä tähtikuvioista oikeasti yhtään mitään, vaan maalasin suoraan mallista. Lopputuloksesta tuli mielestäni oikein kiva, vaikka kynnet eivät olekaan kovin kesäiset. Musta ja tähdet vain sattuu olemaan mun suosikkijuttuja kynsillä.

Hyvää juhannusta kaikille!

Seuratkaahan muuten myös Instagramissa.

3 kommenttia:

  1. Avaruusjutut on niin kivoja! Täällä yksi niistä tykkäävä :D
    Kiva, että tästä kokoelmasta tuli pysyvä -sarja, ainakin siihen asti kun tulee taas tuotteiden vaihdos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja mulla on vielä yhdet avaruuskynnet varastossa ja suunnittelen jo seuraavia. :D
      Aijjaa, en tiennytkään, että tää kokoelma jää kauppoihin pidemmäksi aikaa. Hyvä tietää.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.