sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Lempikevätlakat, osa 4: nude + koristelut

Tänään esittelen keväisiä nudelakkoja. Nude sopii mielestäni hyvin kevääseen, koska se on raikas, luonnollinen ja pehmeä väri. Tein kynsille myös minimalistiset koristelut.

opi_dont_burst_my_bubble_swatch

Yllä on kaksi kerrosta O.P.I:n Don't Burst My Bubble -minilakkaa. (Poseeraan kuvassa normikokoisen pullon kanssa, koska se sopii paremmin käteen.) Harkitsin esitteleväni O.P.I:n Don't Burst My Bubblen sijasta jonkin muun nuden, koska olen höpissyt siitä alkuvuodesta asti ja toistan itseäni. Mikään muu lakka ei vain mahtunut Bubblen kenkiin, joten tässä se jälleen on.

Don't Burst My Bubble on siis vaalea, aavistuksen persikansävyinen nude, joka antaa kynsille pehmeän maitomaisen sävyn näyttämättä kuitenkaan luonnottomalta. Tätä kyseistä lakkaa ei enää myydä, mutta onneksi monelta merkiltä löytyy vastaavia nudeja jellylakkoja.

Koristelin aksenttikynnen pinkillä teipillä ja hilelakalla, mistä syntyi nätti yhdistelmä.

orly_decades_of_dysfunction_swatch

Orlyn Decades of Dysfunction on yksi suosikkilakkojani Orlylta. Se on malvan sävyinen nude creme, joka imartelee ainakin minun ihonsävyäni toisin kuin monet muut nudelakat. Decades of Dysfunction peittää 2-3:lla kerroksella.

Laitoin koristeeksi kultapaperia (jolle en tiedä osuvampaa nimeä) ja koitin maalata akryylimaalilla kukkia. Kultahiput olivat hienoja, mutta kukat eivät näyttäneet niin hyvältä kuin päässäni.

china_glaze_im_not_lion_swatch

China Glazen I'm Not Lionia voisi sanoa klassikoksi. Ensimmäisen I'm Not Lion -lakkani ostin ystävälleni lahjaksi, ja ihastuin siihen niin paljon, että minun täytyi ostaa toinen myös itselleni. Kyseisessä lakassa on paljon hienojakoista kultaista ja hopeista hilettä ja hologrammihilettä, joka säihkyy upeasti auringonvalossa. Siitä huolimatta lakka on hyvin hillitty.

I'm Not Lion peittää kahdella kerroksella. Se kuivuu karkeapintaiseksi, joten laitoin sen päälle kaksi kerrosta päällyslakkaa.

Koristeeksi heitin mustia sateenkaaristrasseja*.

Mikä teidän lempinudelakkanne on?

*saatu blogin kautta

8 kommenttia:

  1. Miksihän mulla ei ole leijonalakkaa, olen kuullut siitä paljon kehuja ja hyvältähän se näyttää. Mennyt jotenkin ihan ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa. Se on kyllä hieno lakka. Sulla on sentään paljon muita ihania lakkoja.

      Poista
  2. Vitsi miten ihana toi lakkaus missä on noita violetteja teippejä! ♥___♥
    Mäki tykkäsin hirveesti Im no a Lionista, mut oli pakko heittää oma kappale pois. En tiedä mikä hitto siihen oli pesiytynyt, meinaan se haisi ihan MARGARIINILLE! :'DDDD Alkaa vieläki oksettaa ku muistelee sitä löyhkää... 8|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, onpa outoa. En oo ainakaan mun jellonassa huomannu mitään outoa hajua.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Glad you like it. I liked the first one the best. Thank you for your comment.

      Poista
  4. Oi mitä ihanuuksia, ja kauniita koristeluja! ♥ Tuo Don't Burst My Bubble on kyllä älyttömän nätti :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.