maanantai 1. toukokuuta 2017

Huhtikuun loppuneet

Ihan alkuun toivotan kaikille hyvää vappua. Minä en ole juhlistanut vappua mitenkään, enkä tehnyt vappukynsiäkään, joten tänään käyn tavalliseen tapaan läpi edellisen kuun loppuneet tuotteet. Olen aika yllättynyt siitä, miten monta putelia sain tyhjennettyä.

huhtikuun_loppuneet

huhtikuun_loppuneet_2

Laitoin Vaselinen käsirasvaa aina yöksi, sillä se oli erittäin kosteuttavaa ja imeytyi hitaasti. Minulla on todella kuivat kädet ja joskus niihin tulee ihottumaa ja aivan rutikuivia kohtia, joille eivät monet käsirasvat mahda mitään. Vaselinen käsirasva teki ihosta ihanan pehmeän ja kuivat ja ärtyneet ihoalueetkin parantuivat lähes kokonaan. Käsivoide oli hajusteeton, mistä tykkäsin. Siinä oli miellyttävä, mieto, luonnollinen käsivoiteen tuoksu. Vaselinen käsivoide ei maksanut kuin muutaman euron, joten se ei ollut hinnallakaan pilattu. En kuitenkaan tällä erää aio ostaa tuotetta uudestaan, koska mieluummin ostan parabeenittoman käsirasvan.

Oriflamen Delicacy-käsivoide oli minulla päiväkäytössä. Se oli kevyt ja imeytyi suhteellisen nopeasti. Se ei kuitenkaan ollut tarpeeksi kosteuttava minulle. Siinä oli hyvä, makea tuoksu, mutta pidän enemmän hajusteettomista voiteista. Ihan kiva käsirasva kaiken kaikkiaan, mutta ei niin erityinen, että olisi pakko saada toinen kappale.

Xtran kynsilanapoistoaine on luottotavaraa. Se on edullista, pakkaus on iso ja lakat saa sillä kyytiä. Toivoisin ainoastaan, että pullon suu olisi pienempi tai siinä olisi annostelija, koska pullosta kaatuu herkästi turhankin paljon tavaraa. Ostin uuden putelin tätä jo hyvissä ajoin ennen kuin vanha loppui.

huhtikuun_loppuneet_3

Sitten naamatavaroihin. Eucerinin huulirasvasta minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Se kosteutti hyvin. Kaikkien aikojen lempikäsirasvani oli Eucerinilta, mutta sitä ei ikävä kyllä myydä enää. Pitäisipä oikeastaan tutustua heidän muihin käsirasvoihinsa. Voisin ostaa huulirasvan uudestaan, kun saan vanhat käytettyä pois.

Keräsin tosiaan laatikoistani kaikki sinne unohtuneet testerit ja muut kosmetiikkatuotteet ja otin asiakseni käyttää niitä pois. Guinotin kasvovoidenäytteen sain äidiltä jokin aika sitten. Se kosteutti sopivasti olematta kuitenkaan liian rasvaisen tuntuinen. Se tuoksui hyvältä, mutta suosin edelleen voiteita, joihin ei ole lisätty hajusteita.

Käytin loppuun myös Payotin kasvovoiteen. En tiedä, onko tuote täysikokoinen vai testeri, koska omistamani Payotin testerit ovat tätä paljon pienempiä ja täysikokoiset paljon isompia. No, joka tapauksessa kasvorasva oli mukavan kevyt mutta kuitenkin kosteuttava eli oikein hyvä sekaiholleni. Se oli miedosti hajustettu, mutta tuoksu tuntui nenässä vielä hyvän aikaa voiteen levittämisen jälkeen. Pariin otteeseen jopa pysähdyin miettimään kenen hajuvesivana nenääni kutittaa kunnes tajusin, että syyllinen olikin oma naamani.

En edes muista, kuinka monta vuotta olen omistanut Lumenen Raikastavan Puhdistusvoiteen. Se on todella riittoisa ja siinä on mieto, miellyttävä tuoksu. Saatanpa hyvinkin ostaa uuden kappaleen, mikäli sitä vielä myydään.

4 kommenttia:

  1. Vähän sama täällä, ei vappukynsiä, ei vapunjuhlintaa. Tuo blogialustan vaihto vähän työllisti, mutta muuten on sitten viikonloppu mennyt enemmän tai vähemmän työn merkeissä, hip hei...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon. Mullakin uppoaa aika arkiaskareisiin ja pääsykokeisiin lukemiseen. Simaa tekis kyllä mieli.

      Poista
  2. Lumenen puhdistusvoide kuulostaa kivalta, vieläköhän sitä löytyisi vaikka alesta :) jos ovat poistuvaa linjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä toimiva tuote. Voi se kuulua perusvalikoimaankin, en yhtään tiedä. Pitää käydä katsastamassa tilanne, kun seuraavan kerran käyn kaupoilla.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.