tiistai 27. kesäkuuta 2017

Hannibal-kynnet ja juhannus-stoori

No niin, juhannuksesta on selvitty. Minä vietin juhannuksen Kalajoella, en tosin juhlien, vaan töitä tehden. Olen nimittäin jo toista kesää töissä Kalajoella, tällä kertaa eräällä grillillä yövuorossa. Ei tullut Juhannuksena tylsää, sillä porukkaa riitti jonoksi asti. Yhden kerran jouduimme soittamaan poliisit, kun eräs hyvässä nousussa oleva juhlija tuuppasi vahingossa toista kaltaistaan, jonka ranut lensivät tiskille ja minun päälleni. Mitäpä muutakaan siinä tilanteessa voi tehdä kuin aloittaa porukalla nyrkkitappelu niin että ketsuppi vaan roiskuu. Kaikki selvisivät kuitenkin ehjin nahoin ja lopussa porukka halaili toisiaan anteeksi pyydellen. Minä taisin kärsiä eniten, kun jouduin siivoamaan sen sotkun.

Mutta kaikenkaikkiaan tykkään kyllä tehdä töitä Kalajoella, koska se on niin ihana paikka. Saan kävellä töihin metsäpolkuja ja merenrantaa pitkin. Olen myös aina kokenut Kalajoen hyvin turvalliseksi paikaksi, myös juhannuksen aikaan, kun liikkeellä on paljon päihtyneitä juhlijoita. Ainut asia, mistä en pidä on sikaileva juhlakansa, joka jättää jälkeensä roskameren, vaikka roskiksia on joka kulmalla.

hannibal_nails

Ai niin, onhan minulla tosiaan kynnetkin esiteltävänä. Olen jo pitkään halunnut tehdä Hannibal-tv-sarjasta kynnet, koska fanitan sitä. En yleensä välitä verestä ja suolenpätkistä, mutta sarja on niin upeasti kuvattu ja valaistu ja lavastettu, että olin myyty jo ekan jakson jälkeen. (Ja Mads Mikkelsen on superkomea, köh köh.) Itken, koska sarja päätettiin lopettaa.

bornprettystore_stamping_bpl_032

Koristelin kynnet peuraleimoilla, jotka on BornPrettyStoren BPL-032* -joululaatasta. Käytin leimasimena BornPrettyStoren läpinäkyvää löllöleimasinta*, jolla on helppo saada leimat kohdalleen. (Kirjoitin laatasta ja leimasimesta aiemmin Tässä postauksessa.) Lisäksi piirsin nimettömään tussilla vinksahtaneen kellotaulun, joka lienee tuttu sarjaa katsoneille.

Käytetyt lakat:
O.P.I Cement The Deal
Delia No. 1 37
Gina Tricot White
Konad Black
alus- ja päällyslakka

Oletteko te katsoneet Hannibalia? Ja mites teidän juhannus sujui?

http://www.bornprettystore.com/
 *Olen saanut BPL-032-leimauslaatan ja löllöleimasimen testiin BornPrettyStorelta. Ne löytyvät nail art -osiosta. BornPrettyStore tarjoaa tuotteistaan 10 % alennusta koodilla WTFQ10. Jos alekoodiani käytetään kymmenen kertaa, BPS sponsoroi arvonnan blogissani. En hyödy tämän postauksen linkkien avaamisesta.

6 kommenttia:

  1. Onpas Ihanat kynnet!
    En ole katsonut Hannibalia. Luin kirjat ja jotain leffoja olen nähnyt mutta enpä enää niistä paljoa muista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä taas en ole lukenut kirjoja enkä katsonut leffoja.

      Poista
  2. Me käytiin pariin otteeseen ajelemassa Kalajoella juhannuksena ja päivittelin myös silloin sitä roskamerta, jonka ihmiset jätti jälkeensä! Olihan ne kyllä tosi tehokkaasti siivottu viikonlopun jäljiltä pois, mutta silti ihmetytti se roskameri.

    Mä en ole katsonut kuin leffat Hannibalista, sarjaan en ole tutustunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Roskaa riittää vaikka väkeä on vuosi vuodelta vähemmän.

      Poista
  3. Hannibal-elokuvia olen katsonut ja tykkään kovasti. Sarja on vähän jäänyt välistä. Mutta kynnet on kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ehkä munkin pitäisi joskus katsoa leffat.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.