keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Juhlakynsiä

Tässä parit juhlakynnet. Ensimmäiset kynnet tein kaverini pikkusiskolle hänen ylioppilasjuhliinsa. Lakaksi valikoitui Essencen I Care for You; vaalea, persikansävyinen nude, joka sopi hänen kenkiensä väriin. Koristeeksi laitoin sateenkaaren väreissä säihkyviä mustia strasseja* ja hopeisia mikrohelmiä.

ylioppilaskynnet

Seuraavat kynnet tulivat samaisen kaverini toiselle siskolle, thaimaalaiselle vaihto-oppilaalle, joka tuli taas käymään Suomessa. Pääsinpä minäkin puhumaan englantia. Hänen kynsiinsä valikoitui kolme punertavan sävyistä nudea lakkaa; Color Clubin Natural Charmer, O.P.I:n Schnapps Out of It! ja yksi Golden Rosen Jolly Jewels -lakoista.

juhlakynnet

En ole ikinä osannut käyttää O.P.I:n Schnapps Out of It!:iä, koska se on niin erikoisen värinen. Se on tiilenruskea hopeisella shimmerillä höystetty lakka. Kynsillä shimmer ei kuitenkaan tullut juuri esiin, ja minä ihan yllätyin, kuinka upealta lakka näytti.

Koristelin aksenttikynnet muissakin kynsissä käyttämälläni Golden Rosen kimallelakalla sekä tähtipaljeteilla ja kultapaperihippusilla. Tämä foliopaperi on minun viimeisin innostuksen aiheeni. Sillä saa tehtyä pienellä vaivalla oikein näyttäviä juhlakynsiä.

*saatu

1 kommentti:

  1. Noi ekat on kyllä kauniit! :) Ei toisissakaan mitään vikaa ole, mutta ensimmäisiin ihastuin.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.