torstai 5. lokakuuta 2017

Meikkileikkejä Smashit Mix 6 -paletilla

Hei vaan kaikki!

Blogi on viime aikoina saanut olla möllöttää kaikessa yksinäisyydessä. Lyhyesti sanottuna olen ollut saamaton, eikä ole huvittanut. Mutta kyllä tämä tästä.

Tähän väliin heitän pari meikkiä, joissa käytin Smashit Cosmeticsin oranssivoittoista Mix 6 -palettia. Paletissa on metallisia kullan, kuparin, oranssin ja vaaleanpunaisen sävyjä sekä yksi hopea ja valkoinen. Mattasävyt ovat enemmän tai vähemmän oransseja mustaa ja beigeä lukuun ottamatta.

Käytin kaikissa alla olevissa meikeissä myös ruskeita ja neutraaleja sävyjä Essencen All About Nudes -paletista ja/tai Cliniquen Like Mink -duosta, koska ne uupuvat Smashitin paletista.

smashit_cosmetics_mix_6

Ekasta meikistä tuli kaikista oranssein. Käytin luomella kimaltavaa oranssia ja luomivaossa mattaista oranssia. Käytin myös niitä neutraaleja sävyjä muista paleteistani.

orange_eyeshadow

Toisesta silmämeikistä halusin vähän hillitymmän, joten sekoitin mattaista oranssia ja ruskeaa. Lisäsin luomelle myös Cliniquen hentoa beigeä kimalleluomiväriä tuomaan aavistuksen hohdetta.

oranssi_luomiväri

Kolmannessa lookissa pääpointti oli lämmin, vähän oranssiin taittavaa kulta, jota käytin koko luomella. Se on Smashitin paletista. Luomivaossa, alaluomella ja silmän sisä- ja ulkonurkassa käytin neutraaleja sävyjä aiemmin mainitsemastani Essencen All About Nudes -paletista. Kuvissa luomiväri näyttää vähän oranssimmalta kuin se oikeasti oli.

smashit_cosmetics_mix_6_look

Smashit Cosmeticsin Mix 6 -paletissa on paljon pigmenttiä ja luomivärit tuntuvat pehmeiltä. Metallisista sävyistä saa eniten irti, kun ne taputtelee luomelle sormella. Paletti on todellakin maksamani parinkympin arvoinen.

Miinuksena sanon, että pakkaus tuntuu olevan hataraa tekoa: kaksi luomivärinappia on irronnut omia aikojaan. Uutena pakkauksessa (ei siis luomiväreissä) oli myös aika voimakas muovinen haju, mutta se on osittain haihtunut ajan myötä. Lisäksi osa sävyistä on dupeja toisilleen tai ainakin hyvin samanlaisia. Toivoisin että dupejen tilalla olisi joitain neutraaleja sävyjä, ettei paletin rinnalla tarvitsisi käyttää muita luomivärejä.

essence_poppy_red_lip_gloss

Tässä vielä kuva Essencen huulikiillosta sävyssä Poppy Red. Väri on pirtsakan oranssi, mutta huulilla se näyttää korallilta. Olen enemmän huulipunaihmisiä, mutta tykkään käyttää Poppy Rediä, kun haluan kevyen ja raikkaan ilmeen.

Olipas hassua ensimmäistä kertaa kuvata meikkijuttuja. Tosi epämukavaa ja narsistisen tuntuista kuvata omaa pärstää näin siihen tottumattomana. Vähän jännittääkin julkaista näitä kuvia. Oli hankala keksiä, minkälaisessa valaistuksessa ja mistä kulmasta kannattaisi kuvata. Koin myös pienen järkytyksen, kun tajusin, että minulla on vähän epäsymmetriset huulet.

Mitä mieltä te olitte meikkipostauksesta? Haluaisitteko nähdä niitä lisää? Saa antaa palautetta! :)

12 kommenttia:

 1. Upeita meikkikuvia, oranssi sopii sulle kauniisti! ♥

  Ja siis apua, mä niin tiedän ton omituisen tunteen itsensä kuvaamisesta :D Haluaisin sanoa, että kyllä se siitä, mutta totuuden nimissä myönnettäköön että pitkä tauko tuli itsellekin taas meikkikuvista blogissa :D

  Mutta siis, keep it coming, näitä on kiva lukea ja kerätä inspistä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Tekis mieli kokeilla kuvata ulkona, mutta sitten joku voi nähdä ja ajatella ties mitä. :D
   Ois kyllä hauska välillä puhua myös meikeistä blogissa, kun niitä on muidenkin blogeissa kiva nähdä. :)

   Poista
 2. Oijoi, lisää tätä! Ihanat sävyt ja kauniit meikit <3

  VastaaPoista
 3. Vau. Mua hirvottää oransseissa ja punaisissa luomiväreissä, että ne saa silmät näyttämään enemmänkin tulehtuneilta kuin kauniilta.. :D Mutta hyvältä näyttää! Ei ollenkaan tulehtuneelta. Lisää näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riski täytyy ottaa, jos tykkää oranssista ja punaisesta. Oon huomannut, että vaaleanpunaiseen taittavien sävyjen kanssa saa olla siinä suhteessa varovainen. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Syksy on hyvä syy tehdä oransseja meikkejä.

   Poista
 5. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
  written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
  It Is very Wounder Full Post.
  typing master crack
  typing master crack
  typing master crack
  typing master crack
  typing master crack

  VastaaPoista
 6. I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge to me. this blog has detailed information, its much more to learn from your blog post.I would like to thank you for the effort you put into writing this page.
  I also hope that you will be able to check the same high-quality content later.Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it. It Is very Wounder Full Post.This article is very helpful, I wondered about this amazing article.. This is very informative.
  “you are doing a great job, and give us up to dated information”.
  high-logic-fontcreator-crack/
  pte-av-studio-pro-crack/
  artweaver-plus-crack-2/
  adobe-lightroom-classic-crack/
  cyberlink-powerdvd-ultra-crack/

  VastaaPoista
 7. Thanks for provide great informatic and looking beautiful blog, really nice required information & the things.
  pro evolution soccer crack
  europa universalis iv cradle civilization crack
  NBA 2K Playgrounds 2 Crack

  VastaaPoista
 8. Here at Karanpccrack, you will get all your favourite software. Our site has a collection of useful software. That will help for your, Visite here and get all your favourite and useful software free.
  karanpccrack
  System Mechanic Pro Crack

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.