lauantai 10. elokuuta 2013

Helmisalmiakkeja

Minulle tuli pakottava tarve saada kynsille mintunväristä lakkaa ja laittaa nimettömään koristeeksi mikrohelmistä tehtyjä neliöitä, enkä päässyt ajatuksesta eroon, ennen kuin toteutin sen. Siinä suhteessa kummallista, kun en edes tykkää mintusta. En tiedä, olenko nähnyt jotkut hienot mintun väriset mikrohelmikynnet, jotka alkoivat pyrkiä alitajunnasta takaisin tietoisuuteen, vai mistä lie tämäkin ajatus tuli.


Alussa olin siis satavarma, minkälaiset nimettömistä tulee, paitsi että neliöistä tuli oikeastaan salmiakkeja, mutta muut kynnet vaativat vähän pään raapimista, kun en halunnut jättää niitä ihan tyhjiksikään. Niistä sitten lopulta tuli tuommoinen sekametelisoppa, joskin minusta ihan toimivalla reseptillä. (Feispalmaan ittelleni näiden nerokkaiden ruokavertausten ansiosta. Alkaa joo olla vähän myöhä.)
Pikkurilliin maalasin karskilla otteella jotain ruusun tapaisia syherryksiä ja pari kynttä sai koristeeksi puolisalmiakkeja eli kolmioita. Ja osa kynsistä jäi kuin jäikin tyhjiksi. Nimettömän salmiakkikuvio ei ollut niin hankala tehdä, kuin olin olettanut, ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Helmetkin pysyivät yllättävän hyvin, vaikka kovasti teki mieli rapsutella niitä irti.
Tykkäsin näistä kynsistä paljon, varsinkin väreistä, vaikka ei näistä ihan tuijottelukynsiä kuitenkaan tullut.


Mintun värinen (vaikka en ole edes ihan varma onko tämä minttu vai joku muu sinivihreän alalaji) lakka on American Apparelin Office, yksi niistä kolmesta mintusta/turkoosista/sinivihreästä, jotka omistan. Yllätyksekseni tämä lakka ei aiheuttanut minulle minkäänlaisia nenännyrpistyksiä, vaan oli minusta oikein sievä. Tästä tulee ihan jätski mieleen, ja voiko jäätelöstä olla pitämättä? Laadun puolesta lakka oli aavistuksen lirua, mutta muuten todella helppo ja pehmeä levittää. Lakan pinta jäi sileäksi ja kiiltäväksi ilman päällyslakkaakin. Peitti kahdella kerroksella.
Pikkurillissä on Essien Off The Shoulder, josta en löydä minkäänlaista valittamista. Peitti kahdella kerroksella ja kuivui aavistuksen tummemmaksi kuin pullossa. Kaunis väri, vaikka ei mitenkään erityinen.
Etusormessa minulla on Color Clubin Blushing Rose, jonka sain tällä kertaa kynnelle suht. pienellä vaivalla. Vasempaan käteen meni vain kolme kerrosta, eikä oikeaankaan neljää enempää. Ihana värinen tämä sentään on.
Meinaan taas innostua tarinoimaan ihan kirjoiksi asti, ja ajatukset tuntuvat heittävän kuperkeikkaa, joten pistetäänpä jo piste tällekin iltasadulle.

20 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Onhan tämä sievä. Tykkään, kun tämä on tämmönen hillitty ja pastellinen.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. :D Tuli taas innostuttua koristeiden kanssa.

      Poista
  3. Aivan mielettömän hienot! Voi että ku itelläki riittäis kärsivällisyys ja taidot tämäntapasten tekoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kultsi. <3 Ei nämä ollu yhtään vaikia tehä, vaikka veihän tuo helmien asettelu oman aikansa. :D

      Poista
  4. kiva tuo "mintun" värinen lakka :) Itse en oo löytäny yhtään siedettävää ton väristä lakkaa, siis joka ois suht helppo levittää -.-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Tämä ainakin on helppo levittää, vaikka olikin aavistuksen lirua mun makuun.

      Poista
  5. Wau, onnistunut lopputulos kyllä:) En olisi jaksanut näpertää :D

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat! <3 Oon niin kateellinen sun piiiiiitkistä kynsistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jaa, ne on taas päässyt vähän kasvamaan. :D

      Poista
  7. Aiiiiivan ihana idea ja toteutus! <3
    Hitto kun omat kynnet olisi pidemmät että saisin mahtumaan tuommoiset itsellekkin. Toisaalta, miulla on jotain kärpäsenkakan kokoisia microhelmiä.. mahtuisikohan ne... Hmmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D
      Hehe, voihan sitä tehä vaikka neljän helmen salmiakkeja, niin sillon ainaki mahtuu. :)

      Poista
  8. Oi, nää on ihan sairaan hienot! :)

    VastaaPoista
  9. heii, nää on iha sika ihanat! :D ♥

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.