keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

A-englandin lakat

En ole pitkään aikaan tehnyt mitään ostospostausta, mutta ajattelin, että nämä lakat voisi ainakin esitellä. A-englandilla oli tässä jokin aika sitten alet ja pakkohan sieltä oli tilata muutama ihanuus. A-englandin toimitusongelmien takia näitä lakkoja sai odottaa sen kuukauden, mutta eiköhän se ollut sen arvoista.

A-england: Excalibur, Tristam, Perceval, Dragon, Saint George, Bridal Veil

Tässä kaikki kuusi tilaamaani A-englandin lakkaa. Pulloissa on 11 ml tavaraa, paitsi tuossa vanhimmassa hopeisessa lakassa, jossa on vielä 13 ml. Sääli sinänsä, koska ostaisin mieluummin täyden pullon lakkaa, en 1/3 lasia. Värit on kuitenkin superihania ja laatu loistava.

Varjossa

Laitoin lakat tikuille, ja ne kaikki peittivät hyvin yhdellä kerroksella. Kynsille asti en ole näitä vielä kokeillut.

Auringossa
Omat suosikkini ovat Tristam (tummansininen), Dragon (vaaleanvihreä) ja Saint George (sinivihreä).

Vähän lähikuvaa lakoista:

Excalibur varjossa
Excalibur on vaaleanhopea shimmerlakka. Ajattelin kokeilla, josko tämä kävisi leimauslakaksi.

Tristam auringossa
 Tristam on tummansininen lakka, jossa näyttäisi olevan shimmeriä ja tuollaisia pieniä holohippusia.

Perceval varjossa
Perceval on kauniin punainen shimmerlakka. En vaan voi vastustaa tämmösiä punaisia.

Dragon
Dragon on pehmeän vaaleanvihreä lakka. Tietyssä kulmassa lakka taittaa kultaiseen. Ei tule kuvassa esiin, mutta tässäkin lakassa on selvästi holohippusia seassa. Eli holoa ja duochromea samassa paketissa? *-*

Saint George varjossa
Saint George on sinivihreä lakka, jossa on seassa holohippusia (kuva ei tee lakalle oikeutta). Tämä on ehkä mun suosikkini näistä kaikista lakoista. En voi sille mitään, mutta mulla tulee tästä lakasta ihan luihuinen mieleen, vaikka en edes ole mikään HP-fani. Jos Draco Malfoy käyttäisi kynsilakkaa, niin se olisi varmasti tämän väristä. :D

Bridal Veil varjossa

Bridal Veil auringossa
 Bridal Veil on musta lakka, jossa on seassa holohippusia.

Vaikea valita, mitä näistä kokeilisin ensimmäisenä. Tilaisttekos te samoja lakkoja A-englandin alesta? Mikä on teidän suosikki?

10 kommenttia:

 1. Voi, miten kauniita ne on! <3 Itseltä noista puuttuu Tristam, Perceval ja Excalibur. Percevalin jätin jo kolmannen kerran pois tilauksesta tänään, mutta ensi kerralla se on kyllä pakko ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Määkin mietin tuon Percevalin kohdalla, että otanko vaiko en, koska se pieni järjen ääni mun päässä sanoi, että mulla on jo ihan tarpeeks punaisia lakkoja. Mutta otinpahan kuitenkin. Nyt jäi vaan harmittamaan, kun jätin She Walks in Beautyn ostamatta. Noh, ens kerralla sitten...

   Poista
 2. Mulla on näistä vain tuo Saint George, myöskin alesta tilattu ja hartaasti odotettu kuten kaverinsa She Walks in Beautykin - molemmat kylläkin vielä testaamattomia mulla... Ihania ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saint Geroge on kyllä aivan upea.
   Määkin haluaisin She Walks in Beautyn.

   Poista
 3. Ai kauhistus. Tajusin vasta, että mullakin olevissa on kahta eri pullokokoa, ihanin She Walks In Beauty on pienempi kuin muut :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, samankokoisiahan nuo pullot ulospäin on, mutta uudet on sisältä pienempiä. Itse yritän olla tarkkana purkkien lopullisen sisällön määrän suhteen. En tiedä oonko se vaan minä, mutta siinä tuntuu olevan vähän huijjaamisen makua, jos lakkapurkissa on aivan tökerön paksu pohja ja paksut seinät.

   Poista
 4. Nämä vaan on ihania :) Säälihän se on, että pullot eivät ole isompia, mutta aika monta kertaa näistäkin onneksi lakkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kyllä nämä mulla useamman vuoden kestävät. Jostain syystä vaan tykkään isommista pulloista. :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.