sunnuntai 9. elokuuta 2015

Heinäkuun ostokset

En ole pitkään aikaan esitellyt ostoksia blogissa, mutta nyt viime kuussa tuli kotiutettua sen verran kynsisälää, että eiköhän niistä yhden postauksen verran saa höpöteltyä.

opi_san_francisco_collection

Äiti kävi Ruotsissa ja toi mulle sieltä tuliaiseksi O.P.I:n San Francisco -kokoelman lakkoja. Paketista paljastui pinkki Embarca-Dare Ya!, purppura In the Cable Car-Pool Lane, violetinsininen hiekkalakka Alcatraz...Rocks ja tummansininen Keeping Suzi at Bay. Hintaa setillä oli kuulemma vain 20 euroa, ja lakat on siis ihan normikokoisia. Sininen lakka on näistä ehkä suosikkini ja äitikin kerkesi sitä jo kokeilla. Oon viime aikoina ollut jotenkin tosi ihastunut tummansinisiin cremeihin, vaikka ennen jopa kartoin niitä.

essie_silk_watercolor_collection

Pakkohan mun oli hommata vesivärilakkoja, kun kynsiblogeissa näkyi toistaan ihanampia vesivärilakkauksia. Yllä olevat Essien Silk Watercolor -kokoelman lakat esittelinkin jo Tässä postauksessa.

opi_china_glaze_polishes

Muiden lakkojen mukaan tarttui myös O.P.I:n turkoosi vesivärilakka I Can Teal You Like Me, sekä pehmeän oranssi Where Did Suzi's Man-go? ja nude jellylakka Don't Burst My Bubble. China Glazen Giver-kokoelmasta taas halusin ehdottomasti vaaleanpunaisen Friends Foreverin ja vaaleansinisen New Birthin. Mua on muuten alkanut nyppiä nuo Opin Suzi-nimiset lakat, kun niitä tuntuu putkahtelevan joka nurkan takaa. On mulla taas murheet.

zoya_nfu_oh_polishes

Minä vähän sekosin, kun Mi Nailsilla oli viime kuussa hetken aikaa melkein kaikki tuotteet puoleen hintaan. Kovin montaa lakkaa en kuitenkaan ostanut, koska kanssahullut olivat vetäneet hyllyt tyhjiksi sillä aikaa kun yritin innosta täristen kerätä itseäni. Oli mulle sentään jätetty Zoyan harmaakultainen Yuna, vaaleanpunainen Ginni-söpöläinen ja taivaansininen Rocky sekä NFu Oh:n vihreä flakieslakka 056. On muuten mun eka Nfu Oh!

nfu_oh_56

ostoksia_koristeita

Mukaan tarttui myös vähän niittejä ja siirtokuvia, kun juuri tällaisia mulla ei ennestään ollut...

essence_dance_legend_polishes

Mulle koitti joulu aikaisin, kun voitin Talk And Baken kisan, jossa piti tunnistaa kynsilakkoja. Ahkera ikkunashoppailu nähtävästikin kannattaa. Kaikki palkinnot eivät mitenkään mahtuneet samaan kuvaan, joten piti ottaa monta. Toivottavasti ei nyt unohtunut mitään. Yllä siis Essencen kirkkaansininen Electriiiiiic ja turkoosi Prince Charming sekä Dance Legending Top Poker, jossa on pelikorttien maiden mallisia hileitä! Tämä on muuten mun ensimmäinen Dance Legendini, joten oon aika fiiliksissä tästä.

dance_legend_top_poker

Sain myös paljon ihonhoitotuotteita ja erilaisia voiteita, mistä oon myös innoissani. Oon suoraan sanottuna ulalla kaikesta kynsiin liittymättömästä kosmetiikasta, enkä sen takia oikein osaa ostaa itselleni mitään naamarasvaa kummempaa, joten hyvä, että sain nyt kokeiltavaksi kaikenlaista uutta ja jännää.


kosmetiikka_palkinto

Yllä näette siis Oriflamen mansikanmakuinen huulirasvan, Dollish Polishin kynsinauhavoiteen sekä mysteerikasvorasvan. Ymmärtääkseni tuote on merkiltään Elizavecca ja nimeltään "Aqua Rising Steam Filler Moisture Cream". Kaikki muu teksti on koreaksi, mutta Mimosa oli onneksi laittanut purkin mukaan englanninkielisen käyttöohjeen tuotteesta. Purkissa on liekkejä ja söpö possu, jolla on lohikäärmepuku. Hämmentävää ja selväsi aasialaista. :D Mulla tulee mieleen grillaus ja cosplay todella kuumana päivänä. Lisäksi sain kasan karkkeja, joista on oli jäljellä enää yksi urhea selviytyjä.

kosmetiikka_palkinto_2

Sitten sain myös Lumenen kosteuttavan kasvonaamion, Essencen käsirasvan, Venitan kasvorasvan ja Yves Rocherin kasvonaamion sekä hajuvesinäytteen ja kynsinauhaöljykynän. Otinkin jo käyttöön kasvo- ja käsivoiteen ja tykkäsin kovasti. Kaveri myös kehui mulle tuota Lumenen kosteuttavaa naamiota, mutta itse en ole vielä ehtinyt kokeilla.

kosmetiikka_palkinto_3

Sain Mimosalta myös ison putelin Avonin vartalovoidetta ja Essencen luomivärin ja ripsarin, joka pomppasi heti mun suosikikseni. Sillä sai helposti pitkät ja "luonnollisen" näköiset ripset ilman klönttejä.

palkinto_koristeita

Ja vielä kaiken edellä mainitun lisäksi sain siirtokuvia ja sinisiä perhoshileitä. Huhhuh, miten paljon kaikkea. On vähän hemmoteltu olo, mutta en valita. Kiitos vaan taas Mimosalle lahjoista. ;)

Mitäs kivaa te ootte hankkineet viime aikoina? Muuta kuin niitä Zoyan lakkoja, jotka te rohmusitte mun nenän edestä. *jupinaa*

10 kommenttia:

  1. Toi Top Poker näyttää niiiin upealta. Oon kade. Muutenkin kivoja ostoksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on, pitänee tässä tehä pelikorttikynnet.

      Poista
  2. No wau, on makiat ostokset ja lahjat.

    VastaaPoista
  3. All the polishes are breath taking beautiful!

    VastaaPoista
  4. DaLea voi käyttää myös yölamppuna :D
    Kiva, että palkinto oli mieleinen ja ripsarin ostokaan ei mennyt hukkaan palkintoa miettiessä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka niin? Ei se kyllä näytä hohtavan pimeässä tai mitään?
      Oli juu erittäin mieleinen. :D

      Poista
    2. Siinä on valo :D Korkin päässä on se nappula.

      Poista
    3. Täääh?! Haha, vähänkö siistiä, en ees tajunnu. :D

      Poista
  5. Ooh, tosi upeita lakkoja oot saanu ja ostanu (:

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.