sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pitsipääkallot ja Essence-avautuminen

Pitsikynnet, vihdoinkin. Oon jo kahdesti yrittäyt väkertää mustanpuhuvia pitsikynsiä, mutta molemmilla kerroilla en vaan jostain syystä ole tuntenut oloani mukavaksi ja ne on jääneet kuvaamatta ja julkaisematta. Mutta kolmas kerta toden sanoo. Heittäydyin myös vähän luovaksi kuvien suhteen, koska vaihtelu virkistää!

lace_skull_nails

Tein mustan ranskiksen, jonka yhdistin pitsileimoihin ja pitsipääkalloihin. Aksenttikynsissä on valkoinen leima, jonka päälle piirsin pääkallon akryylimaalilla ja lakkasin sen ympäriltä mustalla. Leimaa ei erota kovin hyvin, mutta mielestäni se antaa kuitenkin kivan kuluneen efektin pääkalloille.

bp_image_plate_2

Leimat on Born Prettyn BP-02-laatasta, jonka sain kokeiluun Born Pretty Storesta. Käytin yläreunan vasemman puoleista kuviota. Laatta toimi hyvin, mutta skrapan kanssa sai olla helläotteinen tai lakkaa saattoi lähteä myös kuviosta. Oikein ottein laatta toimi siis hyvin ja kuvio tarttui helposti leimasimeen ja kynnelle.

Näiden synkkien kynsien myötä voisin vihdoin vähän purkaa tunteita ostamastani Essencen Quick Dry Top Coatista. Putelissa luvataan, että lakka kuivuu erittäin nopeasti ja suojaa kynsilakkaa kulumiselta. Joo, ei. Lakka kuivuu pikakuivattajaksi hitaasti, vaikka se on tosi ohutta, eikä se tunnu suojaavan lakkausta niin hyvin kuin mun muut päällyslakat. Lakka on niin ohut, että edellisen postauksen liukuvärjäyksen päälle sain laittaa sitä peräti kolme kerrosta, että sain kynnen pinnasta sileän. Lisäksi se on altis kuplimaan, mikä on vaarallinen ominaisuus päällyslakalle. Se hyvä puoli lakassa sentään on, että se ei levitä leimoja niin herkästi. Ja onhan se halpa. Jos on tämän lakan erehtynyt ostamaan, niin ei se nyt käyttökelvoton ole, mutta paljon parempaakin on tarjolla.

Mitä mieltä te ootte kynsistä ja kuvista ja Essencen pikakuivattavasta päällyslakasta?

http://www.bornprettystore.com/

Born Pretty Store tarjoaa lukijoilleni normaalihintaisista tuotteista 10 % alennuksen koodilla WTFQ10.
BP-02 -leimauslaatta on saatu testiin blogin kautta. En saa oheisten linkkien klikkauksista pennin pyörylää, joten voitte käydä katsomassa, mitä niiden takaa löytyy ilman pelkoa siitä, että joku pieni bloggaaja voisi ansaita voinokareen aamupuuroonsa. ;)

***

Here's a black french manicure with lace stamps, skull drawings and a few rhinestones. This is the third time I've tried doing a dark lace manicure and finally I can say that I rather like how it looks. I used a white stamp on my accent nails, drew skulls on them and painted around them with black nail polish. The white stamp isn't that visible under all that but it does give the skulls an old, off-white look.

The stamps are from Born Pretty's BP-02 image plate that I got for review from Born Pretty Store. The image plate worked fine but you need to be gentle with the scraper or some of the polish can come off of the image, too. So as long as you have the right technique the image plate works great.

I also want to share my not so nice opinion about Essence's Quick Dry Top Coat that I bought. The bottle promises that the polish is 'extremely fast drying' and 'protects nail polish against chipping'. Not! The polish dries slowly for something that's supposed to be a fast drying top coat. It doesn't seem to protect my manicure nearly as well as my other top coats and it's so thin that I needed to apply three coats over the gradient manicure in my previous post to get a smooth surface. And sometimes small bubbles appear on the polish which doesn't happen with any of my other top coats. 
Okay, the good thing about Essence's Quick Dry Top Coat is that it doesn't smudge stamps as easily as many other fast drying top coats. And it's quite cheap. I wouldn't say the polish is unusable if you have that extra bit of patience but there's much better out there.

Born Pretty Store offers a 10% discount for all normal price products with my code WTFQ10.
The BP-02 image plate was given to me for review. I don't get one penny for you clicking the links in this post so you may open them without having to worry that one modest blogger might earn a pat of butter in their morning porridge. ;)

27 kommenttia:

  1. Hurjan hienot! Tuosta Essencen päällyslakasta ei oo kokemusta, itse olen käyttänyt niitten Gel top coatia, joka on toiminut yllättävän hyvin. Olin ihan ihan valmis haukkumaan sen ekan käyttökerran jälkeen, mutta se ei sit vaan ilmeisesti sopinut oikein holon päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Emilia. Ehkä mun pitää antaa Essencen päällylakoille vielä toinen mahdollisuus ja kokeilla jotain toisenlaista päällylakkaa.

      Poista
  2. Ahh, silmiä hivelevän upeat kynnet oot taas tehnyt! Niin hienot ja synkät. :) Njaa mulla oli samainen Essence joskus ja käytin sen loppuun, ei jääny mitään mahtavaa mieleen. Ihan perus hintaansa nähen. Vaikka mää en kylläkään käytä pikakuivattavia päällyslakkoja yleensä, mää jaksan ootella sitä et lakat kuivuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kiitos, Satsuli. Mää taas en malta oottaa, että päällyslakka kuivuu, ja mikäs sen raastavampaa kuin se, että valmiit kynnet kolhasee johonkin ennen niiden kuivumista. Ja kun edelliset päällyslakat on kuivuneet niin nopeasti niin eihän sitä sitten enää huonompaa huoli.

      Poista
  3. Miulla ei myöskään ole hyvää sanottavaa tuosta "pikakuivattajasta" jos kyseessä on se kirkas pullo, sinisillä teksteillä. Sitä gel- sarjaa en ole vielä kerinnyt kokeilla, kuin värilakkojen osalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri. Tää päällyslakka oli kyllä pettymys, kun Essenceä kovasti kehutaan ja tää taisi olla vielä eka kokeilemani Essence. Mutta toivottavasti se geelisarjan päällyslakka on parempi.

      Poista
  4. Ihan sikamakeat kynnet!! Niin mielettömät!! Haluan ne itselleni <3 varmaan kopioin vähän ideaa, jos ei haittaa? Mulla ei Essencen pikakuivattajaa ole mutta Gel Top Coat kyllä ja se on varsin mainio, kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, kiitos paljon. Saa inspiroitua, olisin otettu. :D Ehkäpä munkin pitää sitten kokeilla sitä Gel Top Coatia.

      Poista
  5. Kääks, mitkä kynnet! Siis pitsiä, mustaa ja pääkalloja! Mitä muuta voisi enää pyytääkään :). Ihana kuva muuten. Oliko sulla joku kuvaaja vai saitko ihan ajastimella otettua näin hyvän kuvan? Mulla ei ikinä tarkennu ajastinkuvat oikein, yhyy! Mä käytän noita Essencen päällyslakkoja lähinnä koristeiden kiinnittämiseen. Paitsi Gel Look Plumping Top Coat on hyvä myös strassien päällä, kun se ei kupli ja tekee sellaisen paksun ja tasaisen kerroksen koristeiden päälle. Eikä sulata strasseja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos. Ihte otin kuvan ajastimella. Olihan se aika tuuripeliä, kun mun kamerassa ei ole kääntyvää näyttöä. :D Oon nyt kokeillut pari kertaa ottaa tämmösiä ajastinkuvia ja paljon on tullut huonoja, epäteräviä kuvia, mutta nämä pääkallokuvaukset onneksi meni vähän paremmin. Että kai se harjottelulla? Tai tuurilla. Ottaa vaan monta kuvaa ja rukoilee jumalia. :D
      Itse ensin laitoin toisen käden kameran eteen niin että kamera tarkensi ja sitten painoin laukaisinta ja toin toisen käden siihen viereen. Kameran suljinaika kannattaa myös säätää tarpeeksi nopeaksi ja aukkoa voi kokeilla pienentää. Tsemppiä! :D

      Poista
  6. Tosi makeet kynnet! :)
    Mä oon nyt muutaman kerran käyttänyt tuota essencen pikakuivattajaa ja mun mielest se on aika hyvä. Siis ei se mitenkään hirveen nopeasti kuivata lakkoja, mutta se on kyllä paksua ja tulee tosi kiiltävä pinta! Eikä mun ainakaan kupli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Ai, tämä mun Essence on kyllä tosi ohutta, melkein kuin vettä. Onkohan meillä sitten eri pikakuivattajat? Mun pullossa on valkoinen korkki ja sinistä tekstiä. Tai sitten mulla on vaan maanantaikappale.

      Poista
    2. Tästä mun postauksesta (sori että nyt linkitän omaan postaukseeni, mutta ...) http://nails1820.blogspot.fi/2015/08/essence-haalinta.html näkyy mikä pikakuivattaja mulla on. Eli ei se teksti quick dry oo sininen mun pullossa, vaan siinä on sininen tausta

      Poista
    3. Niin siis just tuota lakkaa tarkotin. Meidän lakoissa sitte kai on joku laatuero. Ei haittaa, että linkkasit, lähinnä en vaan tykkää, jos joku jättää mainoslinkkejä kommentteihin. :)

      Poista
  7. No ihanat on kynnet - todellakin, ja hienosti kuvattukin! Mä tykkäisin itsekin saada enemmänkin tuon tyylisiä valokuvia, mutta valaistusolosuhteet ja kameran asettelu asettavat asiassa oman haasteensa.

    Mutta oot kyllä todella onnistunut! Mä en periaatteessa oo suurin pitsikynsien fani, mutta nämä sun kynnet itse asiassa inspiroivat ja kehottelevat minuakin kokeilemaan.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kuvaus on aina se haastavin osuus. Itse otin kuvan jalustalla ikkkunan edessä.
      Pitsiaihe oli kyllä mullekin hankala toteuttaa, että ehkä se ei oo ihan munkaan juttu. Mutta muiden kynsissä kyllä tykkään siitä.

      Poista
  8. I need this stamping plate in my life. I love you elegant, yet cool and mysterious looking nail art a lot!
    Have a great day and week!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, thanks, I'm glad you like it. Have a great day, too.

      Poista
  9. Ihanat pitsikynnet! Pitäis varmaan hommata kans joku pitsilaatta, kun muut tekee niin nättejä leimauksia niillä. En oo jotenkin omien kynsien kohdalla syttynyt vielä pahemmin pitsiin, mutta ehkä pitää tosiaan kokeilla ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Mulla kesti tosi kauan hankkia tämmönen pitsilaatta. En määkään mitenkään erityisen hulluna oo pitsiin, mutta tää laatta on kätevä, kun haluaa jotkut helpot ja nätit kynnet.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.