sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Vaaleanpunainen hileliuku

Se ois taas blogin päivittämisen paikka. Toivottavasti ette kyllästy tähän mun ylettömään kahen postauksen kuukausitahtiin. Mulla vaan on tähän aikaan vuodesta aivan liikaa vapaa-aikaa.

Tässä pikalakkaus, jonka tein eräisiin 50-vuotisjuhliin. Havahduin siihen, että hilelakat ei ole pelkkiä hyllynkoristeita, joten päätin ottaa asiaksen joskus käyttääkin niitä. Vielä kun saisin hommattua peel off -aluslakan niin uskaltaisin vaikka kuorruttaa kynnet pelkällä hileellä ilman painajaisia sen poistosta.

zoya_noot_glitter_gradient

Kynsien pohjalla on Zoyan Noot, joka on tummanharmaa lähes yhdellä kerroksella peittävä creme. Tuputtelin meikkisienellä kynnelle O.P.I:n kimaltavaa You Pink Too Much -lakkaa. Se on kirkaspohjainen ja siinä on kylmänsävyisiä vaaleanpunaisia hexhileitä ja pientä hopeista hologrammihilettä. Nappasin sen kerran mukaan alelaarista heräteostoksena, koska se oli niin nätti, enkä muistanut, että mulla on ennestään jotain yli kymmenen vaaleanpunaista hilelakkaa, joita en koskaan käytä. Ne on vaan niin herkullisen näköisiä, etten osaa olla hamstraamatta niitä.

Sudin vaaleanpunaisen hilelakan päälle myös vähän BYS:n kultaista hologrammihilelakkaa tuomaan lisäkimallusta. Se ei värinsä puolesta erottunut muun hileen joukosta ollenkaan, mutta kimalsi kyllä nätisti, niin kuin olin toivonutkin.

Ihan nätit ja näpsäkät kynnet, eikä niitä ollut edes vaikea poistaa.

Käytetyt lakat:
Zoya Noot
O.P.I You Pink Too Much
BYS Gold Finger
+ alus- ja päällyslakka

***

Time to update my blog again! I hope two posts in a month is not too excessive for you. I just have too much free time at this time of the year.

Here's a quick manicure I made for one birthday party. I realized that glitter polishes aren't just for decorating my apartment so I'm going to try and wear them sometimes. And when I will finally get my hands on a peel off base coat nothing can stop me.

I used Zoya's Noot as my base colour. It's a dark grey, almost black, creme. The quality was great and the polish was opaque in almost one coat. The pink glitter polish is O.P.I's You Pink Too Much. It has light pink hex glitter and small silver holographic glitter. It's so pretty! I always fall for this type of glitter polishes.

I also applied some golden holographic glitter polish in the mix. The gold wasn't visible on the nail but the extra sparkle was still there. I used a make up sponge to spread the glitter polishes to get a smoother gradient look.

I like this technique because you can make quick, pretty manicures with any colour combination.

7 kommenttia:

 1. En periaatteessa pidä kovin tummista ja ihan mustista kynsistä - paitsi jos ne on erityisen sievät.. Ja nämä on erityisen sievät, hyvät on valokuvatkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mää taas tykkään tummista kynsistä. :)

   Poista
 2. Very elegant and chic polish combination! I like that you added a little bit of holo too on it!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja tyylikäs lakkaus :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.