lauantai 23. huhtikuuta 2016

Keväthempeilyä

Keväisten hemppislakkausten esittely jatkukoon. Musta tuntuu, että en ole aikoihin käyttänyt kynsillä kuin pastellisävyjä ja muita ällösöpöstelylakkoja. Voin siis luvata, että niitä tulee näkymään blogissa vielä tulevaisuudessa.

abstract_spring_nail_art

Näissä kynsissä käytin China Glazen Sweet Hookia ja Orlyn Lemonadea. Sweet Hook on cremelakka, jonka sävy on jossain vaaleanpunaisen ja liilan välimaastossa. Ostin sen aikoinaan juuri erikoisen sävyn takia, mutten jostain kumman syystä ihastunutkaan siihen omilla kynsilläni, joten se on jäänyt aika vähälle käytölle.

Orlyn Lemonade taas on vaalea, mutta kirkas kylmänsävyinen creme, joka on dupe China Glazen Lemon Fizz -lakalle.

Tein aksenttikynsiin liukuvärjäyksen edellä mainituilla lakoilla ja maalasin koristeeksi kuvioita akryylimaalilla. Tämäntyyppisiä kynsiä en olekaan ennen tehnyt.

***

Here's another spring manicure. I feel like all I've worn on my nails lately have been pastels and other sweet polishes so that's all you'll be seeing for a while.

For this manicure I used China Glaze's Sweet Hook and Orly's Lemonade. Sweet Hook is not pink nor lilac but something in between and Lemonade is a light but bright cold-toned yellow polish. I used these two polishes to make a gradient on my accent nails. I painted the swirl patterns with acrylic paint.

I haven't really done any manicure similar to this before. The finish looks quite simple but it did take some time to create.

10 kommenttia:

 1. Todella kauniit <3 olen joskus tehnyt sivuliukua ja se näyttää kyllä hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mää taas en muista tehneeni sivuliukuväriä ennen tätä. Se on varmaan kiva tekniikka myös lyhyille kynsille.

   Poista
 2. Kylläpäs alkoi tekemään mieli hempeitä kynsiä! Tosi hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos. Kaikki vaan hempeilemään kevään kunniaksi!

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.