perjantai 1. heinäkuuta 2016

Seilorikynnet

Kylläpäs se aika rientää. Mulla menee pitkillä lomilla aina elämä sekaisin, kun ei ole aikatauluja, jotka pakottaa säännöllisiin elämänrytmeihin. Nytkin oon vaan nysvännyt sisällä lukemassa (mulla on kohta puoli kirjastoa kotona). Pidin pienen paussin kynsien lakkaamisesta, koska olin juhannuksen aikaan Kalajoella myymässä/tekemässä ruokaa. Tulipahan nähtyä Kalajoen juhannushulinat. Oon henkisesti varmaan muumio, kun en ymmärrä juomisen, kovaäänisen musiikin ja riekkumisen viehätystä. Olen oikea juhlien keskipiste (huom. sarkasmi). Mutta töissä oli kuitenkin kivaa, kun työkaverit ja lähes kaikki asiakkaat oli tosi mukavia.

Se selityksistä. Tässä eräät julkaisua odottaneet seilorikynnet. Mulla tulee seiloreista ensimmäisenä mieleen raidat ja ankkurit (ja lorit, ne apinannäköiset otukset), joten niillä mentiin (paitsi ei loreja). Kiinnitin mikrohelmet ja ankkurikoristeet* päällyslakalla. Ankkurit pysyivät hyvin kiinni, kun niitä vähän taivutti kynnen muotoon sopiviksi. Nämä kynnet oli mun makuun sopivan simppelit, mutta kuitenkin koristeelliset. Eli tykkäsin.

sailor_nails

Käytety lakat:
China Glaze New Birth
H&M Something Blue
alus- ja päällyslakka

http://www.bornprettystore.com/
*Sain ankkurikoristeet kokeiluun Born Pretty Storelta. Ne löytyvät nail art -osiosta. Tuotteista saa 10 % alennusta koodilla WTFQ10. En hyödy tämän postauksen linkkien klikkauksista.

***

Here are my first sailor nails. I got the metal anchor decoration for review from Born Pretty Store and of course I just had to make some cute(ish) sailor nails. I combined the anchors with stripes and microbeads which is not that original but it works. I bent the anchors slightly so they would sit better on the nail and they did stay really well (with top coat of course). The nails were perfectly simple yet decorative for my taste. Me likes.

18 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän hienot! Mä en ole vielä kyennyt tekemään seiloreita, koska jotenkin ne ei yhtään tunnu omilta (ehkä se on se värimaailma). Silti tekee kauheasti mieli kokeilla. Nää kyllä miellyttää silmää kovastikin. Yksinkertaiset ja tyylikkäät <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mää en oikeestaan välitä seiloriaiheesta puoleen enkä toiseen, mutta noi ankkurit oli niin söpöjä, että piti vartavasten tehdä seilorikynnet.

   Poista
 2. Awww, ihanat <3 Tein kans tänään seilorit, mutta raidat meni pepulleen, joten yksivärisillä mennään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhhelis. Raidat oli mullekin yllättävän vaikeita ja sain jälkikäteen korjailla niitä siveltimellä.

   Poista
 3. Pitkästä aikaa kauneimpia näkemiäni seiloreita <3

  VastaaPoista
 4. Upea lakkaus! Niin ja täällä toinen henkisesti muumio. :D Mua ei juominen jaksa napata sitte millään, koska se on niin tylsää. Ja kolmas asia vielä, mitä kirjoja luet? Ois kiva jos tekisit vaikka postauksen niistä tai jotain. Itellä on täällä vasta kolmannes kirjastosta lukemista oottamassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mää luen monenlaisia kirjoja, mutta eniten suosin erilaisia tietokirjoja ja hömppätietokirjoja. Viime aikoina oon lukenut erityisesti suomalaisesta mytologiasta ja uskomuksista. Tykkään lukea myös fiktiota ja nyt oonkin maratoonannut Harry Pottereita läpi, kun en oo vielä sarjaa lukenut. Kiitti postausehdotuksesta, pidän mielessä.

   Poista
 5. Miten mä olen missannut sun blogin? Pitäisi etsiä vähän aktiivisemmin kai. =) Ihanat kynnet! Tykkään näiden simppelistä värimaailmasta! Mun pitää nyt selata sun blogia vähän lisää taaksepäin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, mää olen kai vähän tällainen hiljaiseläjä. Mahtavaa, että kuitenkin löysit tiesi tänne. :)) Kiitos kommentista.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.