lauantai 8. huhtikuuta 2017

Meikkiähky

Tässä tulee vähän reilun kahden kuukauden kosmetiikkahaalinta. Täytyy sanoa, että onpahan kyllä tullut törsättyä. Kaiken tämän väriloiston ja kimalluksen keskeltä voin kuitenkin sanoa, että ei kaduta yhtään.

kosmetiikka_ostoksia

Ensimmäiseen kuvaan keräsin kaikki sekalaiset pikkujutut, joita olen ostanut yhden sieltä toisen täältä. Olen käynyt koluamassa Essencen uutuudet moneen kertaan läpi ja mukaan on tähän mennessä tarttunut pari uutta kynsilakkaa, musta kajaali, Matt Matt Matt huulipuna sävyssä 02 Perfect Match ja itse koottava luomiväripaletti ja siihen kaksi nappia sävyissä Stay in Coral Bay ja Miss Foxy Roxy.

Ostin myös Naturelin luomivärisiveltimen, Lindexin oranssin luomivärin sävyssä Peach ja Nyxin peitevoiteen sävyssä 01 Porcelain.

smashit_cosmetics_mix_6

Koska kaksi oranssia luomiväriä ei riitä mihinkään, ostin Smashit Cosmeticsilta myös tällaisen piiienen punaoranssin paletin (Mix 6) niiden seuraksi. Mulle on nyt kevään myötä tullut joku oranssi villitys. Sen alarivi – tai minun kuvassani ylärivi – on kokonaan mattasävyjä ja muut sävyt ovat shimmerisiä.

nyx_brights_palette

Ostin myös Nyxin Brights -paletin, joka on täynnä riemunkirjavia sateenkaaren värejä. Suurin osa sävyistä on mattaisia ja osassa on hieman kimalletta, joka ei kuitenkaan silmillä juuri erotu. Punainen on suosikkisävyni tästä paletista. Nyxin verkkosivujen pienen präntin mukaan paletin sävyt 2, 3 ja 6 (kirkkaan pinkki, oranssi ja orkidea) ovat pigmenttejä, joita ei suositella käytettäväksi silmien ympäristöön, mikä on mielestäni aika erikoista ottaen huomioon, että kyseessä on luomiväripaletti.

makeup_revolution_iconic_2

Ostin Makeup Revolutionin Iconic 2 -luomiväripaletin, joka on ilmeisesti dupe Urban Decayn Naked 2:lle. Luomivärit tuntuvat pehmeiltä ja ovat ihanan kimaltavia. Suosikkisävyjäni tästä paletista ovat rivin kolmanneksi viimeinen ruusukulta ja neljänneksi viimeinen taupe.

w7_color_me_buff_eyeshadow

Sain eräästä tilauksesta kaupan päälle W7:n Colour Me Buff -paletin, joka paljastui sekin Urban Decayn Naked 2 -dupeksi. Makeup Revolutionin luomivärit tuntuivat sormiini pehmeämmiltä, joten annoin W7:n eteenpäin.

kosmetiikka_ostoksia_2

Sain myös ByNoorin hoitoaineen kaupanpäällisiksi. Oletin, että puteli olisi ollut pieni näytekappale, mutta se osoittautuikin 250 ml:n jättiläiseksi. Hoitoaine on parabeeniton ja vegaaninen. Lisäksi nappasin mukaan myös suklaakasvonaamion.

kosmetiikka_ostoksia_3

Ja viimeisenä näyttämölle astuu silmämeikinpoistoaine ja meikin kiinnityssuihke. Silmämeikinpoistoainetta olenkin kerennyt jo käyttää ahkerasti. Se on tosiaan hyvin hellävarainen, eikä kuivata ihoa. Putelin korkki valskaa, joten tämä ei ole paras matkameikinpoistoaine.

Kiinnityssuihke on mulle ihan uusi juttu. Parin kokeilukerran perusteella Nyxin mattainen kiinnityssuihke vaikutti ihan hyvältä. Se tasoitti meikkipohjaa ja piti sen paikallaan koko päivän. Se kuivui mattaiseksi kuten lupasikin, mutta ei pitänyt kiiltoa poissa kasvoiltani yhtään tavallista pidempään.

Huhhuh! Olipas paljon tavaraa. Päätin mennä ostolakkoon meikkien suhteen, koska esimerkiksi luomivärit ovat sellaisia ikuisuusprojekteja, että on parempi olla haalimatta liikaa yhdeltä istumalta. Laskin, että minulla on kaiken kaikkiaan 93 erilaista luomiväriä/pigmenttiä. Voisi olla pahemminkin, ottaen huomioon, että suurin osa luomiväreistäni on paleteissa ja vieläpä näissä tämän postauksen uusissa paleteissa.

Montako luomiväriä te omistatte?

9 kommenttia:

  1. Oh my god mitä ihanuuksia! ♥___♥ Kaikki näyttää niin hyvältä! Mä tilasin itse kans just kosmetik4lessiltä meikkejä kuudellakympillä (uuups) ja sit eilen Sokkarilla kävi hassusti ku ihan ennalta arvaamatta ja täysin vahingossa kiikutin kassalle we care iconin glow -paletin! En oikein ehtinyt tajuta mitä siinä oikein tapahtui... yhtäkkiä mulla vaan oli taas yksi uusi meikkipaletti, krhm. 8)

    Mulla on kans kevään aikana alkanut nyt himottaa kaikki tuollaiset punaiset/oranssit luomivärisävyt! Yritin ettiä kosmetikilta sellasta yhtä tiettyä make up revolutionin palettia (missä just noita punasen sävyjä) mut sitä ei ollu siellä! Tilasin sitte toisenlaisen paletin, sitten contour -paletin ja miljoona pikkumeikkisälää essenceltä. 8D En malta odottaa ens viikkoa että paketti saapuu!

    Ja hei - kynsilakkojen lisäks mulla on ihan hirvee ongelma luomiväripalettien kanssa... :D Mä en tajua mikä niissä niin hemmetisti viehättää, mut niitä alkaa ollu nyt jo lähemmäs parikymmentä... 8|

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paletit on niin keräiltäviä ja tuijoteltavia. + Paljousalennus. Mua houkuttais vielä tilata luomiväripaletteja Sleekiltä ja tää Essencen paletti pitäis täyttää. Mauven sävyisiä nudejakaan mulla ei oo ainuttakaan.
      Nyt rupes tekeen mieli käyä kahtoon, mitä jännää kosmetik4lessiltä löytyy. Saa nähä, kauanko mun ostolakko kestää.
      Mutta toisaalta, mitä vähemmän luomivärejä niin sen helpompi joku on saaha pannutettua, mikä ois jo saavutus sinänsä. Sun pitää tehä pannuprojekti jonkun sun paletin suhteen. 😁

      Poista
  2. Mullakin on tuo NYXin suihke ja nyt olen huomannut että ei se pidä kiiltoa pois iltapäivää pidempään. Skindinavian suihkeet on tosi hyviä jos raaskii sijoittaa. Myös Urban Decaytä haluan kokeilla jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan. Niin kai se sitten on, että laatu maksaa. Mulle tää Nyxin suihke saa riittää toistaiseksi, kun se ainakin tasoittaa ja pitää meikin hyvänä pidempään, mitä ensisijaisesti halusinkin.

      Poista
  3. YouTube kauneusvloggaajat ovat kyllä viime aikoina tehneet paljon silmämeikkejä käyttäen oranssin eri sävyjä. Pitäisiköhän minun kokeilla myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tämä mun innostus oranssin sävyihin tuleekin sieltä. Mää yllytän kaikkiin uusiin meikkikokeiluihin. ^^

      Poista
  4. Wau mikä läjä! Kerrassaan ihanan näköisiä, etenkin nuo luomivärit! ❤❤❤ tosi kummallista kyllä, että tuo Nyxin luomiväripaletti sisältää sävyjä joita ei suositella silmien lähellä käytettäväksi! Kuinkakohan moni sitäkään on sieltä sivuilta edes lukenut ennen paletin käyttöä? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomiväripaletteja on niin vaikea vastustaa. :D
      Varmaan aika harva, kun itsekin jouduin aika syvältä kaivamaan ne tiedot. Outoa kyllä. Olen myös lukenut (jostain epämääräisestä lähteestä), että Urban Decayllakin oli eräs luomiväripaletti, jonka joihinkin väreihin kuului myös samanlaiset varoitukset. Liekkö kuinka yleistä... Muistaakseni olen käyttänyt yhtä noista Nyx-paletin "epäilyttävistä" sävyistä ihan normaalisti, enkä saanut siitä mitään negatiivisia tuntemuksia.

      Poista
  5. Hei! Millaisia käyttökokemuksia sulla on tosta makeup revolutionista? Onko pigmenttisiä? Kovasti tekisi mieli hankkia toi... :)

    Riikka

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.