tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ranskis tarroilla

Halusin pitkästä aikaa tehdä ranskiksen, kun vihdoinkin sain hommattua uuden valkoisen lakan. Mulla oli mielessä vaikka minkälaista koristelusydeemiä, mutta lopulta päädyin vaan laittamaan yhden pienen tarran joka kynteen. Oikeaan käteen niitä ei sitten riittänytkään, että saa nähdä jätänkö toisen käden kynnet kokonaan koristelematta vai yritänkö tehdä dotting toolilla samantapaisia kuvioita.


Pohjalakkana käytin Rimmelin White Brightia ja kärjet on lakattu Mavalan valkoisella. Tarrat on Konadilta, ja nämä on musta tosi nättejä. :3
Mun nimetön on nyt vähän sinertävä, kun mulla oli nimettömässä ennen juhannusta yhtä sinistä lakkaa, joka näemmä värjää kynnet, vaikka käyttäisi aluslakkaa. >.> Onneksi en kuitenkaan käyttänyt sitä kaikkiin kynsiin.

Ja oottehan te kaikki jo kuunnelleet Adam Lambertin uuden levyn? Underneath ja Outlaws of Love on niin kauniita biisejä.

14 kommenttia:

 1. Sydän pysähtyi, kun näin sanat Adam Lambert :D
  Ostin sen levyn heti, kun se ilmestyi kauppoihin ja voi että <3 Never Close Our Eyes, Trespassing, Better Than I Know Myself - ihan parhaita kappaleita samoin Shady. Ja herranjumala, kun se esiintyy livenä! Ihan kylmiä väreitä tulee jo pelkästä ajatuksesta. Tulisipa herra pian keikalle Suomeen :) ja tällä kertaa jos keikka ei olisi Kaapelitehtaalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mietinkin, että kommentoitkohan tätä postausta, koska sun blogin perusteella tiedän, että sääki tykkäät Adamista. <3 Nuo on kaikki tosi hyviä kappaleita, ihan parasta lenkkeilymusaa. Shady on hotti biisi. xD Kickin' in on myös yks mun lemppareista tällä uudella levyllä. Ja tietenki määki ostin sen levyn ja latasin biisit vielä puhelimeenki. <333 Iih! *fanityttöilyä*

   Poista
  2. Harvoin törmää ihmisiin, jotka tykkää Adamista tai esim. Tokio Hotelista :D Sitten on ihan "WOU", kun sellaiseen törmää. Adamin levyt (myös se, missä on se live) on ihan mahtavia! Ja minulla on myöskin puhelimessa sekä mp3:lla ja koneella levyt. Pitäisi joku päivä katsoa se live dvd :D Tällä hetkellä viestin soittoäänenä on Trespassing kipale.

   Poista
  3. Mun kaveri tykkää kans paljon Adamista ja toinenkin välillä kuuntelee sitä. Meillä kotona ei muut tosin ymmärrä Adam Lambertin musiikin hienoutta, vaan yleensä kuulee vaan sitä "laita pienemmälle!" ja "ovi kiinni!" huutelua. No joo, ehkei pitäis soittaa näin isolla. :DD Mulla ei oo (vielä) soittoäänenä Adam Lambertia, mutta oon kuunnellu sen levyn varmaan joka päivä siitä lähin ku sain ne biisit puhelimeen ku laitan sen aina soimaan ku meen lenkille. Tokio Hotelia en oo koskaan kuunnellu, mutta mun serkku fanitti sitä ainaki yhessä välissä. :D

   Poista
  4. Haha :D Itse kävin silloin TH:n keikallakin, kun ne viimein suomeen pääsivät ja tietty Adamin keikallakin olin :) Onneksi kerkesin ostaa sinne liput, kun se myytiin loppuun jo 15 minuuttissa.

   Minä asun onneksi yksin, niin saa kunnella ihan mitä musiikkia vain, eikä kukaan valita.

   Poista
 2. Ihanan siistit ja kauniit kynnet :) Onko toi Mavalan valkonen hyvä? Oon ite ettiny hyvää valkosta, mutta tuntuu että kaikki on aina joko ei tarpeeksi peittäviä tai sitten paksuuntuu helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :)
   Joo, musta Mavalan valkoinen on hyvä lakka. Peittää tosi hyvin ja käy myös leimaamiseen. Lakka on musta jo valmiiksi vähän paksuhkoa, mutta ei siis niin, että se olisi huonoa. Mulla on nyt ollut kolme valkoista Mavalan lakkaa ja ne kaksi paksuuntuivat vähän ennen kuin sain käytettyä ne loppuun. Se saattoi tosin johtua ihan siitä, että käytän valkoista aika usein, mutta vain pieniä määriä kerrallaan, joten auoin korkkia aika usein ja siksi lakka paksuuntui. Mun mielestä Mavalan valkoinen kuivuu ehkä vähän hitaasti, tai sitten laitan vain liian paksuja kerroksia. Ja Mavalan pulloissahan on se yhteinen vika, että ne on aika herkkiä jäämään jumiin. Mutta kaikenkaikkiaan minusta hyvä lakka.

   Poista
  2. Kiitos vastauskesta! Mavala on siis yksi hyvä ehdokas :)

   Poista
 3. HAASTE: duoblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ihanan yksinkertaiset ja kauniit :)

  haaste blogissani: http://plx-blog.blogspot.fi/2012/07/hyvan-mielen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Käyn katsomassa. Olen tämän haasteen tosin jo useamman kerran saanut, joten en ole vielä varma teenkö tätä. :)

   Poista
 5. Siistit ja kauniit. Ihanan pitkät kynnet sulla.

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.