keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vihreää glitteriä

Ja taas vihreät kynnet. Olen nyt ihan höpsähtänyt vihreään, joten voin luvata, että kyseistä väriä nähdään kynsillä vielä useamman kerran tänä kesänä. Nyt kuitenkin esittelen ei niin nappiin menneet hilekynnet.


Ihan kiva idea näissä minusta oli, mutta toteutus tökki. Laitoin kynsille kaksi kerrosta Isadoran vaaleanvihreää Magic Greeniä, mutta se veteli jo viimeisiään, joten kolmanneksi kerrokseksi laitoin Golden Rosen tummanvihreää lakkaa. Tykkäsin värituloksesta, mutta hileet eivät kunnolla erottuneet lähes saman väriseltä pohjalta. Miksen tullut ajatelleeksi sitä? :D Hileet erottuivat kuitenkin varjossa paremmin kuin auringossa. Laitoin kynsiin myös tavallista vihreää askarteluteippiä. Jostain syystä etusormen teipistä tuo väri liukeni ja siitä tuli turkoosi. Myöhemmin yritin liuottaa teipistä tarkoituksella väriä, että olisin voinut tehdä samanlaiset siniset kynnet. Ei onnistunut. Fuu!


Lakkaan tuli myös kuplia. Loppujen lopuksi mulla ei ollut nämä kynnet kuin pari päivää. Mutta tulipahan ainakin käytettyä noita hileitä.
Lakkasin jo uudet kynnet (nekin vihreät ja bling bling), mutta postaan niistä sitten myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.