lauantai 26. tammikuuta 2013

Pastellipandoja

Onnistuin ruokaa laittaessani leikkaamaan veitsellä kynteen kivan loven ja piti sitten lyhentää kaikki kynnet. Päätin tehdä jotain söpöä, kun söpö sopii musta paremmin lyhkäsiin kynsiin. Eli pastellia, sydämiä ja pandasiirtokuvia!


Tykkään näistä kynsistä paljon. Tykkään kaikesta, missä on pandoja. <3 Leimat onnistu ihan ok, osa vähän vääristyi. Jostain kumman syystä joihinkin siirtokuviin tuli kuplia, kun laitoin päällyslakan. Kuplat, mun ikuinen vihollinen.

Klikkaa isommaksi. Tämä kuva jäi vähän utuiseksi, joten värit eivät ole aivan oikein.

Tässä ihanat pastellilakat, joita käytin.

Vaaleanpunainen: Color Club - Blushing Rose
Blushing Rose on ihanan sävyinen vaaleanpunainen, mutta edelleenkin hankala levittää ja jättää kaljuja kohtia. Lakkaa piti laittaa neljä kerrosta ennen kuin se oli tasainen ja peitti.

Vaaleansininen: Color Club - Take Me to Your Chateau
Take Me to Your Chateau taas peittää jo kahdella kerroksella. Jos laittaa ohuita kerroksia, niin menee ehkä kolmekin. Tämä on yksi mun lempilakoistani.

Vihreä: American Apparel - Office
Kaksi kerrosta riittää hyvin peittämään ja lakka levittyy kuin unelma. Tämä on tämmönen jännän vihreä lakka, enkä tiedä miten kuvailisin sitä. Ensin ajattelin, että tämä on mintun vihreä, mutta nyt tämä näyttää mun silmään enemmän utuiselta vaaleanvihreältä ilman sitä minttua.

Lila: American Apparel - L'Esprit
Myös tämä lakka peitti kahdella kerroksella ja levittyi yhtä hyvin kuin edellinenkin. Todella kaunis harmahtavanlila lakka. Tästä tuli yksi mun suosikki violeteista lakoista.

Keltainen: Orly - Lemonade
Tämä vaaleankeltainen lakka ei tunnu sopivan mun ihonsävyyn. Harmi, koska muuten nätti lakka ja peittää hyvin, paitsi että on vähän lirua ja meinaa valua kynsinauhoille.

Mikä on teidän mielestä ihanin näistä lakoista? Mää en osaa valita. :D Onko kellään teistä muuten näitä American Apparelin lakkoja?

16 kommenttia:

 1. oi miten ihanat! Söpöyden multihuipentuma :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä ihan ylisöpöt <3 Ihania pandoja!

  VastaaPoista
 3. Todella suloiset kynnet, aww! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Voiiiii miten ihanat! Rakastuin! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Nää pandasiirtokuvat on kyllä niin söpöjä.

   Poista
 5. Oiii, nää on ihan super söötit! Sopii hyvin lyhempiin kynsiin :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun ne on suloiset! Ihanat värit ja kaikkee, tahtoo kans :)
  Mulla on yksi American Apparel -lakka, mutta se on semmonen glitterhässäkkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, omasta mielestänikin oli ihan söpöilykynnet. :D
   Mää en ollut koskaan kuullutkaan American Apparelin lakoista ennen kuin näin nämä siinä arvonnassa, jonka voitin. Nämä osoittautui kyllä tosi hyviksi lakoiksi ja mielelläni hankkisin näitä vielä lisää, mutta en vaan tiedä missä näitä myydään.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.