sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vähän blingiä

Mulla ei oikein ole ollut inspistä tehdä mitään monimutkaisempaa, joten olen mennyt koko viikon ihan tämmösillä simppeleillä kynsillä.


Pohjalla on Models Ownin Emerald Black ja päällä Color Clubin Platinum Record. Emerald Black on väriltään tosi tummanvihreä, melkein musta. Juuri tämäntyyppiset tummat ja shimmeriset lakat on mun lemppareita. Tämä kuva on otettu luonnonvalossa pilvisenä päivänä, joten se vihreys ei tule kovin paljon esiin.
Platinum Record taas oli pettymys. Alunperin mun piti laittaa hilelakka koko kynnelle, mutta eihän siitä oikein mitään tullut, vaikka ensimmäisen kynnen kohdalla näyttikin vielä lupaavalta. Lakka on kauhean jähmeää ja klimppistä, mikä tekee siitä tosi vaikean levittää. Homma toimi paljon paremmin, kun pyyhin ensin liiat hileet lakkapurkin reunaan ja laitoin hilettä vain kynsien juureen. Pitää kokeilla, josko saisin annettua tälle lakalle ensiapua kynsilakanohentajalla, koska tämä on muuten tosi nätti lakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.