maanantai 8. huhtikuuta 2013

Pääkalloja ja ruusuja

Tässä tulisivat nyt ne Saint Georgen päälle tekemäni koristelut, joista taisin jo edellisessä postauksessa jotain mainita. Pitkästä aikaa taas tämmöset muka one stroke -räpellykset.


Maalasin akryyliväreillä jotain ruusun suuntaisia kasvihirvityksiä ja pääkalloja niille kaveriksi. Ruusut ja pääkallot ei ehkä ole se omaperäisin yhdistelmä, mutta oli se uutta ainakin mun kynsillä. Nolottaa melkein myöntää, että katsoin ruusuihin mallia Tartofraisesta, koska aika kaukana nämä ovat mallistaan. Mutta ehkä minä jo alan vähän edistyä maalailujen kanssa.
Pääkalloista ja luista tykkäsin ja niitä oli mukava maalailla. Olin niin onnellinen, kun sain etusormen pääkallosta maalattua ihan sellaisen kuin halusinkin, mutta vähän aikaa kuivumista odoteltuani huomasin, että puolet siitä oli kadonnut. Onneksi löysin sen pudonneen puolikkaan ja sain sen jopa keploteltua takaisin kynnelle. Halkeama jäi, mutta kai se on ihan hyväksyttävää, koska nämä ovat vanhoja ajan kellastamia pääkalloja. Jos joku kysyy, niin sovitaan, että halkeama on tuossa ihan tarkoituksella.
Viimeisenä maalasin vielä lehtiä ja lisäsin strasseja. Jostain syystä akryylimaaliin tuli pieniä halkeamia ennen kuin sain siihen päällyslakan päälle. Tietäiskö kukaan, mistä se johtuu ja miten sen voi välttää? Läträsin näihin kynsiin useamman kerroksen päällyslakkaa, että sain pinnasta tasaisen tuntoisen, ja se sai Saint Georgen holoefektin aikalailla katoamaan.
Ihan kivat näistä kynsistä mun mielestä kuitenkin tuli, vaikka toteutus vähän kompastelikin.

12 kommenttia:

 1. Ompa kivat! :) katsoin ensin että tarroja oot laittanu, elikkä aika onnistuneet maalaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kiva kuulla, ettei maalaukset ihan niin huonosti menneetkään.

   Poista
 2. Tosi kauniit oot maalaillu. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvin osaat maalata, mäkin katoin aluksi että noi pääkallot on water decalseja :)

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanat! En yleensä tykkää pääkalloista oikein missään, mutta tässä ne on ehdottomasti hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En määkään pääkalloista juuri välitä esim. vaatteissa ja koruissa, mutta mulla oli joku pääkallo viikko ja innostuin piirtelemään niitä paperille ja päätyihän ne sitten vielä kynsillekin.

   Poista
 5. Nää on hienot! Mäkin kattelin aluksi, että nää on jotain decalseja. :D

  VastaaPoista
 6. Oiii, miten kivat! Toi pääkallo näyttää ihan tarkoituksella haljenneelta, luulin että sen kuuluu olla noin! :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.