sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Keväiset leimapyörremyrskyt

(Oikeasti, mistä nämä otsikot oikeen saa alkunsa? :D)
Näihin kynsiin mulla ei ollut mitään kummempaa ideaa tai suunnitelmaa. Näin Sweet Sugar -blogissa nätit päällekkäisin leimoin koristellut kynnet ja halusin itsekin kokeilla samaa tekniikkaa. Tämä oli mulle samalla hyvää leimaamisharjoitusta, koska leimojen ei tarvinnut olla mitenkään täydellisiä ja niitä pystyi paikkailemaan myöhemmin. Kynsistä tuli mun omasta mielestä aika söpöt ja keväiset ja jotenkin erityyliset kuin mulla yleensä on.


Nimettömät lakkasin Orlyn vaaleankeltaisella Lemonadella ja muut kynnet Color Clubin Blushing Rosella. Lemonade on minusta nätin värinen, vaikka ei oikein sovikaan mun ihon sävyyn. Lakka on aika lirua ja valuu helposti kynsinauhoille. Se tarvitsee 2-3 kerrosta peittääkseen kunnolla. Blushing Roseen mulla on viha-rakkaussuhde. Väri on mitä ihanin pastellinen vaaleanpunainen, mutta lakka on vaikea levittää, koska se jättää kaljuja kohtia ja tarvitsee siksi kokonaiset neljä kerrosta peittävään ja tasaiseen lopputulokseen. Kyllä, neljä! Ihan liikaa cremelle. Oisko jollakulla suositella mulle hyvää perusvaaleanpunaista cremelakkaa?

Samanlainen kuva eri valossa :D

Leimat on DRK-A -laatasta (viimeinen kuvio viidenneltä riviltä ja toinen kuvio ensimmäiseltä riviltä). Leimaamiseen käytin Konadin valkoista leimauslakkaa sekä Wild and Crazyn keltaista Twilightia ja Color Clubin vaaleanpunaista minilakkaa nimeltä She's Sooo Glam. Nimettömän kukkaleima osoittautui peittävämmäksi kuin olin arvellut, ja valkoisen ja tummemman keltaisen leiman jälkeen vaaleaa pohjaväriä ei enää juuri näkynyt, joten laitoin päällimäiseksi yhden leiman Lemonadella. Aikamoinen sekasotku siitä tuli, mikä ainakin miellyttää mun silmääni.
Pikkurilliin laitoin ensin leiman tummemmalla pinkillä, sitten valkoisella ja lopuksi taas tummemmalla pinkillä. Siitä tuli mun mielestä kivan näköinen, mutta koska asetoni oli aika vähänä, päätin tyytyä laittamaan muihin kynsiin vain kaksi leimaa, alle valkoisen ja päälle pinkin. Koristeeksi laitoin erilaisia kukkatarroja.
Päälle laitoin Konadin päällyslakan, johon jostain syystä ilmestyi jonkin verran pieniä kuplia. Ne tulevat varsinkin ensimmäisessä kuvassa inhottavasti esiin, mutta livenä niitä ei onneksi huomaa. Koska Konadin päällyslakalla kestää sata vuotta kuivua, niin pistin sen päälle vielä Cesarsin pikakuivattavan päällyslakan. Huhhuh, toivottavasti tuosta selostuksesta saa jotain selvää, koska mulle jäi semmonen tunne, että selitin aika epäselvästi. ^^'

Olikos kivat vai vähemmän kivat kynnet? Ja niitä ehdotuksia hyvistä vaaleanpunaisista cremeistä otetaan vastaan. ;)

12 kommenttia:

 1. Ei oo koskaan ees tullut mieleen tollanen tekniikka, näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullekaan, ennen kuin bongasin sen tuolta toisesta blogista. Kiva idea, tällä saa tehtyä hauskoja efektejä ja taustoja kynsille.

   Poista
 2. Ihanat :3 hitsit täytyy jossai vaiheessa hommata noita kokokynnen laattoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, ne on ihan kivoja, vaikka mun ei niin usein tuukaan leimailtua. Mulla itselläni on kaksi xl-laattaa, tämä DRK-A ja yksi toinen. Myös esim. Konadin pienissä laatoissa on kivoja kokokynnenkuvioita, mutta ne ovat ainakin mun kynsiin liian pieniä.
   Jos haluaa tehdä samankaltaiset kynnet, kuin nuo jotka minä yllä apinoin, niin käyhän siihen toki pienemmätkin leimat. Menee vaan enempi aikaa ja vaivaa. :)

   Poista
 3. Wild & Mild Heaven 7 maksaa vaan 3 euroo mutta on erittäi laadukas :) Se on tosin vähä vaaleenpi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Pitääpä seuraavan kerran Seppälässä käydessäni katsoa tarkkaan läpi Wild & Mildin lakat. :)

   Poista
 4. Vitsi sulla on ihanan pitkät kynnet! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Alkaahan nämä tosiaan olla jo aika pitkät. Oon miettinyt, että pitäisköhän mun viilata näitä vähän lyhyemmäksi, etten vaan pelästytä ketään. :D Mutta en mää taijja raaskia, kun ite niin tykkään pitkistä kynsistä.

   Poista
 5. Tietty pidät noi jos vaan pystyt elämään arkea noiden kanssa! :'D Mulle teettää ongelmia jo vähän tästä pidemmät kynnet (siis pidemmät kuin nämä nykyiset omani), saati että ois tuollaiset! Mutta noita on varmaan IHANA lakata! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalisti arki näiden kanssa menee. :D Petivaatteiden puistelu toisen henkilön kanssa on varmaan ainut asia, joka on hankalaa, koska pitää varoa kynsiä. Mutta joo, pitkiä kynsiä on kiva lakata, kun mahtuu enemmän koristeita ja kiva tehä kaikenlaisia ranskiksia. :)

   Poista
 6. Ihastuin näihin kynsiin totaalisesti :3 Söpöt!

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.