maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyisellä mennään

Ja syksyisillä kynsillä jatketaan. Mulla ei ollut aikaa mihinkään monimutkaisiin lakkauksiin, joten otin kokeiluun syksyisimmän lakan käyttämättömien lakkojen joukosta. Kynsillä siis O.P.I:n German-icure by OPI.


German-icure by OPI oli laadultaan moitteeton: levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Lakka on tummanpunaruskea shimmeri eli juurikin minun tyyliseni. Väri on siinä mielessä hankala, että en osaa päättää, lasketaanko tämä nyt punaiseksi vai ruskeaksi. Laitoin swatch-tikun ruskeiden joukkoon, mutta ei se oikein ole kotonaan siellä, raukka.
Peukkuihin ja nimettömiin laitoin koristeeksi kauan sitten eräästä kynsikilpailusta voittamiani tarroja. Nämä tarrat on odottanut käyttöä ainakin puolitoista vuotta. :D Mun ei varmaan siksi ole tullut käytettyä näitä, kun nämä on niin isoja. Kerkesin jopa jossain välissä pelätä, että mahtuukohan nämä edes kynsille, mutta ihan hyvinhän ne sopi. Tarrat on musta tosi kauniita, koska niissä on hento vaaleanpunainen kimallus, joka ei ikävä kyllä tule kuvassa esiin.
Viihdyin näissä kynsissä pitkään. Päiviä en laskenut, mutta yli viikon kumminkin. Kärkikulumia piti korjata pariin otteeseen, mikä on ihan odotettavaa niin pitkältä ajalta. Tarrat pysyivät tiukasti kiinni loppuun saakka.

10 kommenttia:

 1. Yksi rakkauslakkojani <3 Todella kaunis pitkissä ja siroissa kynsissäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällasia tummia shimmereitä on kyllä vaikea vastustaa. Tää lakka on varmasti upea kaikkien kynsillä. :D

   Poista
 2. Kaunista :) Hennon väriset kukat sopii nätisti, täytyykin hieman matkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hehe, antaa palaa vaan. En varmaan ole ensimmäinen joka on yhdistänyt tumman lakan ja kukkia. :D

   Poista
 3. Heeei, näähän vasta on ihqut :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.