lauantai 21. syyskuuta 2013

Syksyistä täälläkin

Huhhuh, viime postauksesta onkin vierähtänyt hyvä tovi, ja varastoon on kerääntynyt iso kasa julkaisua odottavia kuvia. Mulla on ollut viime aikoina niin paljon kaikkea, etten ole ehtinyt, enkä jaksanut panostaa blogiin ja kynsiin, mutta onneksi tämä kohta helpottaa. Aloitetaanpas julkaisemattomien postausten purkaminen syyskynsistä.
Nämä kynnet tein jo tämän kuun alkupuolella. Osallistuin näillä Adeninan syksyaiheiseen lakkauskilpailuun ja pääsin kuin pääsinkin mukaan finaaliin. Finalistit voi käydä katsomassa Adeninan facebook-sivuilta tai suoraan tästä linkistä, ja omaa suosikkia voi myös äänestää.


En ensin oikein meinannut keksiä, että minkälaiset syksyaiheiset kynnet tekisin kilpailuun. Päädyin kuitenkin tekemään ranskiksen hileillä, koska tuli vain semmoinen tunne, että niitä haluaisin saada kynsille. Maalasin koristeeksi myös jonkin sortin köynnöksiä ja lehtiä akryyliväreillä. Ei mikään maailman omaperäisin ratkaisu, mutta kuitenkin ihan toimiva lopputulos. :D Oma aikansa tuossa lehtien näpertämisessä meni ja se oli vähän hankalampaa kuin olin osannut odottaa. Ihan mukavaa hommaa kuitenkin.
Tykkäsin näistä kynsistä. Tykkään melkein kaikista ranskisvariaatioista. Ja kyllä kynnet mielestäni onnistuivat hyvin. Ainoastaan etusormessa oleva oranssi irtoglitter ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, koska se osoittautui läpinäkyväksi, eikä erottunut kynneltä niin hyvin kuin muut hileet. Mutta voin varmaan antaa tämän kömmähdyksen itselleni anteeksi. :D

Käytetyt lakat:
Orly - Bonder (aluslakka)
O.P.I - You Callin' Me a Lyre? (nude pohjalakka)
Mavala - White (valkoinen)
Veryme - White Design (valkoinen nail art -lakka)
Orly - Too Fab (kultainen glitter)
Orly - Watch It Glitter (kuparinen glitter)
Saffron - 72 (punainen glitter)
Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

Ihanaa syksyä kaikille!

10 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.