keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Hämiksiä

Tällä kertaa rohkaistuin astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle tekemällä neonkynnet. En ole ikinä pitänyt silmille hyppivistä neonväreistä, enkä kyllä ole oranssin lakan tai leimojenkaan ylin ystävä. Tämä on vasta toinen kerta, kun mulla edes on neonlakkoja kynsillä. Tykkään silti näistä kynsistä ihan höpönä, juurikin väriyhdistelmän vuoksi. Kamera vääristää värejä aavistuksen, mutta se on kai ihan yleinen ongelma neonlakkojen kanssa.


Tein liukuvärjäyksen pinkillä ja oranssilla neonlakalla. Olin varautunut siihen, että joutuisin tuputtelemaan useamman kerroksen lakkaa, koska olen lukenut, että neonlakat eivät yleensä ole kovin peittäviä, mutta nämä kaksi ainakin peittivät todella hyvin. Kynsiin oli tarkoitus saada vähän tulevan halloweenin tuntua, joten leimasin niihin hämiksiä. Mun mielestä mustat leimat näyttävät oikein kivalta kirkasta taustaa vasten, vaikka ei niistä ihan täydellisiä tullutkaan. Osa leimoista levisi, koska en käyttänyt niihin Konadin omaa päällyslakkaa. En oikein uskalla enää käyttää sitä, koska se kuplii aika usein ja sillä kestää iäisyyden kuivua. Ei kukaan osaisi suositella päällyslakkaa, joka ei levitä leimoja ja toimii muutenkin mallikkaasti?

Käytetyt lakat:
O.P.I - You Callin' Me a Lyre? (nude)
Color Club - Poptastic (pinkki)
Color Club - Koo-Koo Cachoo (oranssi)
Konad - Black
Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

Leimauslaatta:
Mango Nails A37

Ja vielä ilmoitusasiaa: Tekniset ongelmat jatkuvat, sillä pistin koneeni kokonaan karanteeni, koska epäilen, että siinä saattaa olla viirus tai joku muu haittaohjelma. Bloggailen veljen koneella siihen asti, että saan omaan koneeni jälleen kuntoon. Postaustahti saattaa hidastua jonkin verran, mutta onpahan sitten paljon kynsiä varastossa, kun pääsen taas omalle koneelle.
Mutta hyviäkin uutisia on! Sain nimittäin tänään uuden kameran. Ja ihan järkkärin, nimeltänsä Canon EOS100D. Iiksis! Nyt pitäisi vain opetella käyttämään sitä. Tämän postauksen kuva on vielä otettu vanhalla kameralla. :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet :) musta leimaus sopii hirveän hyvin neonien päälle, mulle olis tullut varmaan mieleen vaan valkoinen jostain syystä :D Itse muuten tällä hetkellä kuvaan tuolla 100dllä, ja oon tykännyt kovasti :) tosin vertailukohtaa ei oikein ole muuta kun oma vanha 1000d...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti.
   Itse odotan malttamattomana, että pääsisin tätä uutta kameraa kokeilemaan. Monimutkaiselta se kyllä vaikuttaa kaikkien hienouksiensa kanssa.

   Poista
 2. Ihanan pelottavat mutta söpöt kynnet ❤ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo hämikset ehkä vähän ällöjä. Jännä juttu, kun inhoan oikeita hämähäkkejä, mutta kynsillä tykkään niistä. Ja kiitos. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.