tiistai 29. lokakuuta 2013

Niittikynnet ja uusia tuulia

Jee jee, mun kone on taas terve ja voin postailla sillä. Nyt pitäisi postauksiakin ruveta tulemaan taas normaaliin tahtiin. Otin kuvat kynsistä mun uudella järkkärillä, josta jo aikaisemmin mainitsinkin. Jonkin sortin kuvia olen sillä siis onnistunut tallentamaan, vaikka tarkennus onkin aika usein pielessä, enkä mistään erikoistoiminnoista ja säädöistä ymmärrä yhtikäs mitään. Vielä! Sen osaan kuitenkin sanoa, että kontrasti on tässä kamerassa paljon parempi kuin vanhassa pokkarissa, mikä on varmaan ihan odotettavissa. :D

Ja vaihdoin tosiaan ulkoasua. Olin totaalisen kyllästynyt vanhaan ulkoasuun ja halusin välillä jotain hillitympää. Ehkä tästä uudesta tuli vähän liiankin hillitty, vai mitä olette mieltä? Jonkin verran hienosäätöä ulkoasun kanssa vielä teen, mutta se on nyt alustavasti tämmöinen ja mun mielestä kivempi kuin edellinen. Bannerin mulle teki mun veli. :3

Nyt voisi ehkä esitellä ne kynnetkin:


Mun teki mieli tehdä jonkin sortin niittikynnet ja päädyin aika äkkiä niitein koristeltuun puolikuumanikyyriin. Turkoosi lakka on H&M:n Bella's Choice, jolla olen kerran aikaisemminkin tehnyt puolikuumanikyyrin, tosin aika kauan aikaa sitten. Lakka yllätti minut positiivisesti. Se peitti täydellisesti kahdella kerroksella, levittyi mallikkaasti ja on myös pysynyt kynsissäni monta päivää kulumatta juuri yhtään. En ole ikinä ollut mikään turkoosin ylin ystävä, mutta olen ilmeisesti päässyt yli siitä, sillä lakan väri ei häirinnyt minua yhtään.

Nimettömiin ja peukkuihin halusin jotain vähän erilaista, mutta päähän ei pälkähtänyt mitään käyttökelpoista ideaa, joten lakkasin kynnet testausta odottaneella China Glazen Some Like It Hautella. Haute on tumma, sinertävän harmaa hilepommi. Lakassa on paljon hopeista hologrammihilettä, joka kimaltelee ihanasti kaikissa sateenkaaren väreissä. Harmi, kun en saanut ikuistettua sitä väriloistoa, kun aurinko leikki piilosta. Haute levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. Lakan pinta jää aika rosoiseksi ja se tarvitsee pari kerrosta päällyslakkaa siletäkseen. Nimettömässä himmeästi näkyvä vihreä heijastus on muuten peräisin minun paidastani. Ei muuten ole ensimmäinen kerta, kun huomaan, että paidan väri on päässyt mukaan kuvaan. Huokaus.

Niitit sopii mun mielestä hyvin näihin kynsiin, vaikka lopputulos onkin taas tämmöinen simppeli. Nyt kuvasta huomaan, että joistakin kultaisista niiteistä on kulunut väriä. En tosiaan laittanut niittien päälle kirkasta lakkaa, koska ajattelin, että 3D-efekti saattaisi kärsiä. Eipä tuota kulumista kyllä livenä huomaa, ja niititkin ovat pysyneet hyvin kiinni.

Tykkään näistä kynsistä. Ei nyt mitkään tuijottelukynnet, mutta kuitenkin semmoiset sievät ja siistit.

4 kommenttia:

 1. Oioi, upeat! Nyt kyllä harmittaa kun menin pätkäisemään omat kynteni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. Voihan tämänkaltaisia lakkauksia onneksi tehdä lyhyiinkin kynsiin. :) Ois muuten mullakin edessä kynsien lyhennys, kun yhdessä on hyvin uhkaavan oloinen murtuma..

   Poista
 2. Some Like It Haute on oma kestosuosikkini, niin kaunis. <3 Mutta tosiaan sen ikuistaminen valokuviin todellisuuden loistossaan on yhtä tuskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haute oli ihan pakkohankinta mun kaltaiselle holohilelakkafriikille (on se sana...). Haute on siinä suhteessa kans kiva, kun se ei oo semmonen "tarvitsen aurinkolasit" -hilelakka.
   Kimaltavat lakat tuntuu olevan vaikeasti kuvattavia.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.