maanantai 24. maaliskuuta 2014

Akryyliläjäykset

(English translation at the end)

Vielä yhdet kynnet varastosta ulos. Tein nämä eräs aamu, kun oli ylimääräistä aikaa, enkä enää kehdannut olla vanhoissa nuhjuisissa kynsissä. Lakkasin kynnet eekulta voittamallani Cuccion Bologna Blushilla, joka on violetin sävyinen ruskea creme. Se levittyi moitteettomasti ja peitti kahdella kerroksella. Lakka näyttää valosta riippuen enemmän violetilta, harmaalta tai ruskealta. Ihan kiva hempeä ja hillitty lakka kevääseen, vaikka mulle tuleekin mieleen, että tämä on vähän mummoväri. (Saa toki olla eri mieltä. :D)

Mun piti jättää kynnet yksivärisiksi, mutta koska aikaa jäi, niin päätin kokeilla ekaa kertaa akryylilla koristelua. Olin kuullut, että akryylikynsiä tehdessä haju on voimakas, mutta pakko sanoa, että kun avasin akryylinestepullon, niin hyi helvetti, mitkä myrkkyhuurut sieltä pääsi ilmoille. Oli pakko avata ikkuna ja käydä kääntämässä ilmastointia isommalle. On vähättelyä sanoa, että se litku haisee ihan KUOLEMALTA.


Acrylic flowers 

En kerennyt / jaksanut ruveta suunnittelemaan, minkälaiset koristelut teen, joten tein vain tylsiä kukkia. Tai niistä piti tulla kukkia, mutta enemmän näyttää siltä kuin lintu olisi läjäytellyt ympäri kynsiä. Onhan ne kuitenkin kaukaa katsottuna ihan nättejä läjöjä. En tiedä, oliko mulla liikaa nestettä siveltimessä vai enkö antanut akryylin kuivua tarpeeksi hyvin vai enkö muotoillut sitä tarpeeksi vai teinkö vaan kaiken päin persettä, kun terälehdet ei oikeen tuntuneet pysyvän muodossa. Ens kerralla paremmin.
Laitoin akryylin siis mattalakan päälle, että se tarttuisi paremmin. Lopuksi kiinnitin strassit ja lakkasin kynnelle kirkkaan päällyslakan ja kukan päälle vielä ohuesti mattalakkaa. Lehdet maalasin akryyliväreillä.

Ihan kivat kynnet näistä mun mielestä kuitenkin tuli. Lakka ei ole hullumman värinen ja akryylikoristeet näyttää mun mielestä fiineiltä. :D Mun tapauksessa niitä ei vaan saa tiirailla liian läheltä. Voin muuten jo vähän vihjata, että ensi postauksessa meikällä on taas uudet kommervenkit. ;) En tosin tiedä, onko se välttämättä hyvä asia. :D

* English *

Today's post is about a manicure I made a week ago when I had some extra time before leaving for school. I painted my nails with Cuccio's Bologna Blush which is a light mauve creme polish. The color looks more purple or brown or grey depending on the light. It applied smoothly and covered with two coats. I wasn't going to add any decoration but since I had the time I decided to try acrylic for the first time.

I started making flowers because it was the first thing that came to my mind. They didn't turn out so great so I hope I'll do better next time. Should probably watch some tutorials too. I finished the nails by adding rhinestones on the flowers and covering the nail polish with regular top coat and the flower with a thin layer of matte top coat.

10 kommenttia:

 1. Ei mitään linnunläjiä:D hienot kukat noi on! Ja tuo lakan sävykin on kiva, tosin joo voi se olla mummomainen, mutta beige/nude on aina hyvä valinta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos. Nyt on ruvennut jotenkin miellyttämään hillitymmät värit enemmän kuin tavallisesti. Ehkä se on tää kevät. :D

   Poista
 2. You made the flowers for the first time? Well, it looks so professional like if you would make this daily! Love the design, it is super classy and the base polish is stunning too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah, I did. Aww, really? Thanks! Perhaps I'm a bit too harsh on myself sometimes.
   Your comment made my day. :)

   Poista
 3. Upeat kynnet! Minustakin nuo tekemäsi akryylikoristelut näyttävät varsin onnistuneilta, ei uskoisi, että on ensimmäinen kokeilu! :)

  VastaaPoista
 4. Ei mitään mummoilua! :D Tai sitten mä oon mummo. Kuola valuen tuijotin tuota lakan väriä ;)

  Ihunat on kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD Kyllä määkin tykkäsin tuosta väristä. Ollaan sitten kaikki mummoja.
   Kiitti.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.