torstai 9. lokakuuta 2014

Syksyn suosikkilakkoja

Sigin syyslakkapostauksen luettuani rupesin miettimään, että mitkäs sävyt ja lakat minun silmääni viehättävät erityisesti tänä syksynä, ja päätin jakaa pitkällisten pohdintojen tulokset teidän kanssanne. Jaoin tänä syksynä itseäni eniten kiinnostavat lakkatyypit neljään kategoriaan ja valkkasin jokaiseen kolme upeaa esimerkkilakkaa.

1. Mustat jellyglitterit

Mustat jellylakat, joissa on seassa hilettä, sopivat mielestäni erinomaisesti syksyyn, koska ne ovat niin ihanan synkkiä, mutta hileiden ansiosta kuitenkin leikkisiä.

nail_polish_fall_black

nail_polish_fall_black_swatch

China Glaze Get Carried Away: Mustalla jellypohjalla mustia tikkuhileitä, pientä mustaa ja hopeista hilettä ja isoja hopeisia, mustia ja punertavia hexhileitä.

Orly R.I.P: Mustalla jellypohjalla ruosteenoransseja hexhileitä ja pientä hilettä.

Orly Black Hole: Mustalla jellypohjalla pienehköjä pyöreitä punaisia hileitä, sinisiä tikkuhileitä ja valkoisia hexhileitä.

2. Punaiset shimmerit

Moni varmasti suosii punasävyisiä lakkoja syksyllä, enkä minä ole poikkeus. Itseäni viehättävät erityisesti tummanpunaiset shimmerit, joita minulta löytyykin joka sormelle ja varpaalle.

nail_polish_fall_red

nail_polish_fall_red_swatch

Orly Rock-It: Kimalteleva, viininpunainen shimmerlakka, jossa on kultainen hohto. Kynnellä se ei näy niin voimakkaasti kuin pullossa.

A-england Perceval: Räiskyvä, syvänpunainen shimmerlakka.

China Glaze Short & Sassy: Todella tummanpunainen shimmerlakka, jonka varjokohdat näyttävät melkein mustilta, mutta valon osuessa lakkaan punaisuus nousee kauniisti esiin.

3. Tummanvioletti

Tummanvioletti on kolmas väri, joka alkaa kiehtoa mua enemmän syksyllä.

nail_polish_fall_purple

nail_polish_fall_purple_swatch

O.P.I Can't Let Go: Tummanvioletti tekstuurilakka, jossa on pohjan kanssa saman sävyisiä hexhileitä ja pientä hilettä.

Color Club Alias: Tummanvioletti lakka, jossa on paljon vaaleanpunaisia ja sinisiä shimmerhippusia sekä hento vihertävä hehku, joka tosin erottuu paremmin pullossa.

Golden Rose - Matte Velvet 107: Violetti mattalakka, jossa on seassa shimmeriä.

4. Rusehtavat glitterit

Minä en oikeastaan juuri käytä ruskeita lakkoja, mutta tänä syksynä mun on tullut huokailtua ruskeiden hilelakkojen perään tavallista enemmän.

nail_polish_fall_brown

nail_polish_fall_brown_swatch

I Love Nail Polish Truffle Shuffle: Kirkkaalla pohjalla erikokoisia tummanruskeita hileitä sekä joitakin punaisia ja hennon vaaleanpunaisia pyöreitä hileitä.

China Glaze Glitter Goblin: Olen nähnyt joidenkin kuvailevan tätä lakkaa oranssiksi, mutta itse olen aina nähnyt sen ruskeana. Kirkkaalla pohjalla on siis pientä (mun mielestä) ruskeaa hilettä ja paljon hologrammihilettä.

China Glaze Boo-Gie Down: Tämä hilehässäkkä ei oikeastaan ole ihan ruskea, mutta mielestäni se kuitenkin ansaitsee olla mukana listalla. Lakassa on kirkkaalla pohjalla erikokoisia mustia hileitä, mustaa tikkuhilettä, valkoisia ja punertavia hexhileitä ja pientä kultaista hilettä sekä kultaisia hexejä.

Siinäpä katsaus mun herkullisimpiin syyslakkoihin. Onko teillä samankaltaiset lakkamieltymykset vai lisäisittekö listalle joitain värejä?

6 kommenttia:

 1. Ihanuuksia! Pakko olisi lisätä vielä vanukaslakat eli ruskeat cremet, joita tänä syksynä on tullut OPI:lta ja ChG:ltä liiankin kanssa. Inhosin ennen ruskeita cremejä mutta nyt olen heltynyt niille ja lempinimennyt entiset kakkalakat vanukaslakoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeat cremet sopii kyllä hyvin syksyyn, varsinkin semmoiset kaakaon väriset. ^^ Mun ei vaan jostain syystä tule oikein käytettyä ruskeita lakkoja.

   Poista
 2. Tämmöset postaukset on musta mahtavia! Tee tällainen jouluksi ja talveksi muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää. :) Mun mielestä näitä on myös kiva tehdä. Voisinpa hyvinkin tehdä tällaisia lisää.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.