sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Leopardisydän

Tein vielä toisetkin paidasta inspiraation saaneet kynnet. Ostin valkoisen kauluspaidan ja tummanharmaan leopardipuseron, jotka yhdistin samaan asukokonaisuuteen. Jep, heittäydyin oikein villiksi, kun ostin viimeisimmällä shoppailureissulla yhteensä kolme paitaa ja vielä kengät! Minä hankin uusia vaatteita sen verran harvoin, että sitä pitää nyt fiilistellä oikein kunnolla.

leopard_heart_nails

Paidan sävyä lähimpänä oli Lady Narcissan taannoin järkkäämästä arvonnasta voittamani Zoyan Noot -lakka, joten valitsin tietty sen kynsille. Se on toinen Zoyani ja ensimmäinen, jota kokeilen kynsille asti. Suureksi harmikseni en saanut lakan sävyä kuvattua kameralle oikein ja lakka näyttää mustalta. Oikeasti Noot on hyvin hyvin tumman harmaa, mutta ei kuitenkaan niin tumma, että sitä voisi luulla mustaksi. Juuri täydellinen tummanharmaa minun makuuni. Noot levittyi kuin unelma ja kaksi kerrosta riitti peittämään.

leopard_heart_nails_2

Aksenttikynnen pohjalle laitoin valkoisen lakan, jonka päälle maalasin ohuella siveltimellä sydämen ja lakkasin sen ympäryksen Nootilla. Koristeeksi maalailin leopardikuviota ja lisäsin vähän vaaleanpunaista hilettä O.P.I:n You Glitter Be Good To Me:sta. Leopardikuvio ehkä vähän hävitti sydämen muodon, mutta kynsistä tuli kuitenkin sellaiset kuin olin päässäni kuvitellutkin. Joskus näinkin päin.

Käytetyt lakat:
Essie: First Base
Zoya: Noot
Color Club: French Tip
O.P.I: You Glitter Be Good To Me
Seche Vite

***

I got inspirated by my clothes again. I bought a white blouse and a dark grey pullover that I paired together. Yeah, I got wild and bought three shirts and shoes. I buy new clothes so seldom that I've to enjoy these rare moments.

Zoya's Noot was the closest shade to my pullover so of course I chose to wear it on my nails. I won it from Lady Narcissa's giveaway not too long ago. It's my second Zoya and the first I've tried on my nails. I adore the beautiful dark grey colour but unfortunately I cannot show it to you because I couldn't photograph it right. In my pictures it looks black but in reality it's just that perfect darkest grey it can be without looking black. The quality of the polish was flawless: it applied smoothly and covered with two coats.

I painted the base of my accent nail with white and drew a heart on it and painted the outside of it with Noot. I decorated the heart with leopard print and some pink glitter from O.P.I's You Glitter Be Good To Me. The shape of the heart kind of got lost under the leopard spots but the nails did turn out exactly like I had planned and I liked them.

6 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.