lauantai 13. joulukuuta 2014

Jouluhiiri

Ehdin viime tipassa osallistua Kynsille-blogin jouluiseen lakkauskisaan tällä kertaa akryylimaalien kanssa. Kannattaa käydä äänestämässä omaa suosikkiaan, sillä myös äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto.

Lakkasin kynnet Maybellinen Midnight Bluella, hyvin tummansinisellä shimmerlakalla. Lakka oli koostumukselta hieman paksua, mutta se on kyllä jo useamman vuoden ikäinen ja olen käyttänyt siitä puolet. Se levittyi kuitenkin yllättävän hyvin ja peitti jo ensimmäisellä kerroksella! Laitoin silti kaksi, koska omassa pienessä päässäni olen päättänyt, että yksi ei ole koskaan tarpeeksi. Midnight Blue sai kehuja äitiltä ja luokkakaverilta, ja lakka olisikin vallan mainio jos unohdettaisiin se pikku vika, että se ei kuivu koskaan.

christmas_candle_nails_2

Koristeeksi maalasin akryyliväreillä jouluisen kynttilän, pienen hiirulaisen, kuusen oksia ja piikkipaatsaman(?) lehtiä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen. Kynnet vei hyvän osan yöunista, mutta eiköhän se ollut arvoista. :D Kesken ei tietenkään voinut lopettaa, kun oli kerran aloittanutkin. Onko tämä sitä niin kutsuttua suomalaista sisua? Vai kenties jotain ihan muuta hulluutta?

Näistä kynsistä tuli opittua omien ajanhallintaongelmien lisäksi se, että punaista maalia voi sekoittaa magentasta ja keltaisesta. Kätevää! Pitäisi ehkä tosiaan vähän päivittää tuota mun maalien värivalikoimaa.

Lopuksi tein dotting toolilla ja lakoilla kynsille hopeisi pilkkuja ja punaisia marjoja ja lisäsin pari kerrosta päällyslakkaa.

Käytetyt lakat:
Essie First Base
Maybelline Midnight Blue
China Glaze Roguish Red
IsaDora Silver Sparkles
Seche Vite

***

I made these nails for a Christmas themed nail art competition in the Kynsille -blog.

I painted my nails with Maybelline's Midnight Blue, a very dark blue shimmer polish. It was a bit thick but it's several years old and I had used half of it. It was still quite easy to apply and it was a one-coater! I still applied two coats, though. This polish got compliments from my mum and classmate, and it would be a perfect dark blue if it didn't take forever to dry.

I decorated the nails with pictures painted by acrylic colours. It took all night but it was worth it. :D I also used red and silver nail polishes and a dotting tool to add some tiny dots there. It's not perfect (it never is) but I really like how it all turned out. :)

18 kommenttia:

 1. Nää on siis niin hienot että ei oo tosikaan! Aivan upeat! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Äh, ainahan sitä vois tehdä huolellisemmin, mutta kyllähän mää aikaa noihin käytin. Eli siis kiitos. -^^-

   Poista
 3. Mun kärsivällisyys ja taidot ei ikinä riittäisi tällaisiin.. Ihan todella upeat ja ei ihan niin perinteiset jouluiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En minäkään ole mikään erityisen hyvä maalari, mutta juurikin se aika ja kärsivällisyys näkyy. :)
   Minä en niin välitä siitä perinteisestä joulusta, joten kiertelen aiheen ympärillä vähän omia polkujani. :D

   Poista
 4. Voi vitsit kun osaisi itse edes vähän maalata! Aivan mielettömät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Ei se loppujen lopuksi ollut niin vaikeaa; ensin vaan yhdellä värillä ja sitten valoa ja varjoa. Aikaa vaan tarvii.

   Poista
 5. enkestä, aivan liian suloiset <3

  VastaaPoista
 6. Nää o ihanat, upeat, mahtavat... <3

  VastaaPoista
 7. The freehand nail art is absolutely gorgeous. First I thought it is a decal, because it looks amazingly perfect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. It's not perfect but I'm happy with it. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.