maanantai 29. joulukuuta 2014

Talvisia kukkasia

Mulla jäi jouluntoivotukset kokonaan postaamatta, kun tietokone otti ja pimahti virtapiikistä, mutta nyt masiina on onneksi taas kunnossa, kuten näkyy. Olihan se toisaalta ihan hyväkin pitää taukoa tietokoneesta. Tässä nyt joka taupauksessa yhdet jonkin aikaa mapissa istuneet kynnet.

gradient_manicure_flowers

Tuputtelin kynsien kärkiin China Glazen Let's Groovea, joka on tummanvioletti shimmerlakka, ja sen päälle levitin Color Clubin Aliasta tuomaan vähän kimallusta. Koristeeksi maalasin one stroke -kukkia ja laitoin strasseja. Ei tuo one stroke vieläkään ihan suju, mutta eihän sitä opi kuin harjoittelemalla.

gradient_manicure_flowers_2

gradient_manicure_flowers_3


Käytetyt lakat:
O.P.I: You Callin' Me a Lyre?
China Glaze: Let's Groove
Color Club: Alias
Seche Vite

***

I had to take a little break from my blog because my computer broke down but now it's fixed, as you can see. Anyway, here's one of my older manicures I hadn't posted yet. I made a purple gradient(ish) manicure decorated with one stroke flowers and rhinestones. I'm still not very good with the one stroke technique but practice makes perfect, right? :)

11 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! Aluksi katsoin että kukkaset olivat siirtokuvat, eli ovat kyllä tosi hyvin onnistuneet mun mielestä! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniit, tykkään oikein kovasti ♡

  VastaaPoista
 3. Sitä on näköjään liikkeellä. Mulla hajosi tänään kiintolevy viedessään mukanaan kaikkea tärkeää... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä harmillista. Minä sentään selvisin säikähdyksellä, mutta tämä kyllä muistuttaa varmuuskopioinnin tärkeydestä.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.