keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Born Pretty Chameleon 212 swatch

Hellou! Tällä kertaa on tiedossa swatch-postaus, sillä sain valita Born Pretty Storelta kaksi heidän Chameleon-kokoelmansa multichrome-lakkaa esittelyyn. Mun oli alunperin tarkoitus esitellä molemmat lakat samassa postauksessa, mutta kävikin niin, että kerkesin swatchata ja kuvata niistä vain toisen ennen kuin sain lunssan ja jäin jumiin vanhempieni luokse kauas lakoista. En millään malta odottaa, että saisin toisen lakan kuvattua joskus ensi viikolla, joten esittelenkin lakat erikseen.

born_pretty_polish_blog

Tämä kaunokainen on Born Prettyn Chameleon-kokoelman sävy 212. Minulla on kynsillä kerros mustaa lakkaa ja sen päällä kaksi kerrosta Chameleon-lakkaa sekä kerros päällyslakkaa. Yksikin kerros värilakkaa mustan päällä riittää, jos lakkaa kieli keskellä suuta. Musta pohjaväri on suositeltavaa, sillä se tuo näiden lakkojen kauniit värisävyt esiin täydessä loistossaan.

born_pretty_polish_2_blog

Lakan väri vaihtuu syvästä magentasta kupariin, siitä meripihkaan ja voimakkaan kullankeltaiseen sekä edelleen oliivinvihreään, ja lakkauksen reunalla on nähtävissä myös häivähdys sinivihreää. Tietynlaisessa valossa lakka näytti jopa punaruskealta. Voimakkaiten esiin nousevat kuitenkin kuparin, oranssin ja fuksian sävyt. Täytyy sanoa, että mulla ei ole kokoelmassani ainoatakaan lakkaa, joka olisi väriloistoltaan lähelläkään tätä.

Lakka levittyi moitteettomasti, kuivui keskivertonopeudella ja siinä on kaunis kiilto ilman päällyslakkaakin. Lakka pysyi mun kynsillä useita päiviä lohkeilematta.

born_pretty_polish_3_blog

born_pretty_polish_4_blog

Pullossa on tavaraa 6 ml ja normihinta lakalle on 12,88 dollaria eli vähän päälle 11 euroa. Tällä hetkellä Chamelon-lakat ovat 15 %:n alennuksessa.


Born Pretty Store tarjoaa lukijoilleni 10% alennuksen koodilla WTFQ10.
Chameleon-lakka on saatu testiin blogin kautta. Kaikki mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy oheisten linkkien klikkailusta.

***

Hello! I got a couple of nail polishes for review from Born Pretty Store so today I'm going to show you some swatches of the first polish. I'm quite excited about this because I haven't really done any proper swatch posts before.

So here on my nails you can see a beautiful multichrome polish from Born Pretty's Chameleon collection. I painted two coats of Chameleon polish number 212 over one coat of regular black. If you're careful you can get off with one coat. A black base is recommended for these polishes because it makes the colours in the multichrome polish more intense. 

The colours in this polish shift from deep magenta to copper and from there to amber and yellow toned gold to olive green and finally to blueish green on the far edge of the nail. In certain lights the polish looked even brown. However, the shades of magenta, orange and gold are the most visible. I must say I don't have any polish like this in my collection.

The formula was great: the polish applied smoothly, the drying time was average and the polish dried shiny. I applied a coat of top coat to protect the polish anyway. The polish (with the top coat) stayed on my nails for several days without chipping.

There's 6 ml of polish in the bottle and the normal price for one bottle is 12,88$ on Born Pretty Store. The Chameleon polishes are currently 15% off.

Born Pretty Store offers a 10% discount for my readers with the code WTFQ10.
The Chameleon polish was given to me for review. All opinions are my own and I do not benefit from you clicking the links in this post.

28 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on. Saisinpa äkkiä sen toisenkin blogiin asti.

   Poista
 2. Oho, vau! Älyttömän upeaa tavaraa, hitsi vieköön <3

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, todella näyttävä lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, harvoin näkee näin intensiivistä duo/multichromea.

   Poista
 4. Ooooh, en ois uskonu, että Born Prettyltä löytyis näinkin upea lakka! 8)
  (Saatoin myös hiukan naurahtaa tuolle WTF-alkuselle alekoodille - miksen mä saanu semmosta? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että mullakin oli aluksi epäilykseni, kun en edes ollut tiennyt, että heillä on lakkojakin. Mutta oli ihana yllättyä positiivisesti.
   Haha, mää en siis oo ainoa, joka hihittelee tolle mun alekoodille. :D Onpahan ainakin mieleenpainuva. xD

   Poista
 5. These chameleon polishes are absolutely gorgeous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indeed they are! They may actually be the most intense duo/multichrome polishes I own.

   Poista
 6. Vitsi on kyllä upea lakka. Lahjoiskohan ne muakin tällaisella :D Ja WTF-alekoodi on aika mahti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä ikinä tiijjä. ;)
   Taisivat olla BPS:lla trollipäällä, kun keksivät tuon koodin mulle. :D

   Poista
 7. ompa kaunis lakka! upeita nää sun kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva kuulla, että kuvat miellyttävät, sillä olen kovasti yrittänyt panostaa niihin. :)

   Poista
 8. Tosi upea lakka ja kuten tuossa joku sanoikin, mahtavat kuvat! Tuo lakka sopisi tosi hyvin syksyyn, vaikka menee toki muulloinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Munkin mielestä tämä lakka on erityisen syksyinen. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.