maanantai 9. maaliskuuta 2015

Ylläri! Uusi tyyli

Mun tuli pidettyä pieni tauko blogista omien kiireiden ja sairastelun takia. Tuntui, että aikaa ei löytynyt kynsien lakkaamiseen, ja silloin kun löytyi niin en vain jaksanut tehdä muuta kuin yksivärisiä kynsiä, jos niitäkään. Viime viikolla mulla oli hiihtoloma, mutta tuntuu, että olen edelleen stressaantunut ja väsynyt. Mutta kyllä se varmaan tästä helpottaa, kun jakso vaihtuu koulussa, ja sitten mulla on enemmän aikaa myös blogille. :)

stiletto_nails

Enhän minä sentään ihan koko hiihtolomaa pystynyt viettämään erossa kynsistä. Olin vanhempien luona, eikä mulla ole siellä juuri mitään lakkoja, mutta geelikynsitarvikkeet löytyy. Kauan olen haaveillut ihanista kamalista stilettokynsistä ja vihdoin rohkaistuin tekemään ne.

stiletto_nails_2

Nämä on tosiaan toiset tekemäni geelikynnet, jos ei lasketa niitä paria kertaa, kun olen korjannut katkenneita kynsiä. Mitään katastrofaalista ei tällä kertaa tapahtunut, mutta ei homma ihan vettä valaenkaan sujunut. Muottien asettaminen napakasti kynnen alle oli kaikkein haastavinta, edelleen. Kynsien kärjet oli myös jokseenkin hankala saada suoraan linjaan. Kynsiin jäi pikkiriikkisiä ilmakuplia, mutta en tiedä haittaako se mitään. Kertokaa te viisaammat mulle, otan neuvoja vastaan. Loppujenlopuksi olen kuitenkin todella tyytyväinen lopputulokseen, koska edistystä on selvästi tapahtunut.

Mitä mieltä te olette mun kynsimuodonmuutoksesta ja stilettokynsistä ylipäänsä?

 ***

I ended up taking a little break from my blog. I've been very busy and stressed out and I felt like I have no time nor energy for my hobbies. I also caught a cold and had my winter break so I spent almost three weeks at my parents' place with almost no polishes. I hope I'll have less school work after this week, and then I'll have more time for my blog.

I feel weird when I don't have anything on my nails so when I didn't have any cool nail polishes I gathered my courage and tried something completely new. I made stiletto nails, yay! I know most people get chills from long claws like these but I love them! Now there's more room for nail art.

This is my second time making a gel manicure and I'm happy with the result. Still not perfect but a lot better than the first time. I still struggle a lot with the nail forms as it's really difficult to set them firmly under the nail. It was also somewhat hard to get the long tips in a straight line and not leaning too much on one side. I got some tiny air bubbles in my nails but I don't know if it matters that much. Does it? I'm quite happy with the overall shape of the nails even though it's still far from perfect. But it turned out better than I expected. Now I'll just hope that the nails won't lift or break because I don't have the tools to fix them when I go back to my place.

What do you think about my new nails or stiletto nails in general?

18 kommenttia:

 1. Wow, I love them and I am mega curious about the nail art that you will make on this new shape!
  Someday I am going to try the stiletto shape too, I like it too much not to try it.
  Have a great day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You definitely have to try it! I feel like I've opened a door to a whole new world. ;) I can't wait to decorate these.

   Poista
 2. Mä katoin ensin, että noissa on jotain glitterilakkaa päällä! :D Muakin kiinnostaa minkälaisia lakkauksia saat nyt aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oiskin ollut imartelevampaa. :D En malta oottaa että pääsen lakkailemaan näitä. Pitäisköhän tehä heti jotain överiä. :D

   Poista
 3. IIk! IHANAT <3! Oon jo valmiiksi ihan kade sun tuleville lakkauksille :). Mulla on kauhea ikävä stilettoja mutta nämä neliöt on niin paljon vähemmän vaaralliset kaniperheessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitti. Mää taas olin kade sun stiletoille kun mulla oli vielä neliöt ja oon oikeestaan edelleen. :D
   Onhan stiletoissa omat ongelmallisuutensa.

   Poista
 4. No ne on kyllä tavattoman hienot! Lakkauksia odotellessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^___^ Tässä koko ajan lakkailen, vaikka pitäisi varmaan nukkuakin. :D

   Poista
 5. Oi niin tykkään stiletoista! ^_^

  VastaaPoista
 6. Nää kyllä sopii sulle tosi hyvin! Pidän stiletoista muutenkin enemmän kun sellaisista taltoista, varsinkin jos kynnet ovat yhtään pitkät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minäkin tykkään enempi stiletoista näön vuoksi, mutta taltat on sitten taas helpommat.

   Poista
 7. Hui! Aivan ihanat, tollaset läpinäkyvät kärjet on tosi hienot. Itselle en stilettejä ottaisi, mutta onhan ne tosi näyttävät. Tosi siististi oot saanut noi tehtyä jos tosiaan vasta toiset tekemäsi geelikynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Onhan ne jänskät, mulla niihin tuli vaan noita kuplia, niin taidan pitää ne piilossa.
   Kiitos. Yritin kovasti saada kynsistä mahdollisimman sirot. Toivottavasti ens kerralla saisin kynsistä vielä tarpeeksi kestävät.

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva, että niin moni teistä tykkää tästä uudesta räväkämmästä tyylistä.

   Poista
 9. Aivan uskomattoman hyvin oot onnistunut näissä, stilettojen tekeminen kun ei mitään helppoa ole ja jos tosiaan on elämäsi toiset rakennekynnet niin vautsi! Oot todella taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mutta ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, kynnet meinaan näytti tosi kivoilta, mutta eivät sitten kestäneetkään kovin hyvin. u.u

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.