maanantai 6. huhtikuuta 2015

Susikynnet ja Jenni Vartiainen

Nämä kynnet tein eräs aamu, kun sitä edeltävän illan epäonnistuneiden kynsien tilalle piti äkkiä saada jotain edustuskelpoista. Normaalisti en herää aamulla tekemään kynsiä, mutta sinä päivänä Jenni Vartiainen oli tulossa puhumaan musiikistaan Kuopion teatterille, ja meidän luokan oli määrä mennä kuuntelemaan. Ja kyllähän Jenni Vartiaista varten pitää laittaa kynnet nätiksi.

wolf_nails_2

Siinä kiireessä ja pienessä paniikissa päädyin mustaan ranskikseen, koska se näyttää mielestäni aina kivalta ja on suht helppo ja nopsa tehdä. Ranskiskärjen rajan siistin mustalla akryylimaalilla ja pienellä siveltimellä niin hyvin kuin sillä hetkellä kerkesin. Levitin mustan päälle myös vähän Color Clubin Snow-Flakesia; flakies-lakkaa, joka kiiltää ruosteen oranssina, kultaisena, oliivinvihreänä ja smaragdinvihreänä.

wolf_nails

Illalla tein kynsiin vähän pientä lisäkoristusta, kun päätin ottaa härkää sarvista ja ruveta kokeilemaan Born Pretty Storelta testiin saamiani leimauslaattoja. Leimasin nimettömiin susihukkia Born Prettyn laatasta BP-16. Vähän jänskätti, koska olen jokseenkin epävakaa leimaaja. Joskus sitä onnistuu kuin vanha konkari ja joskus tuntuu, että apinatkin osaisi paremmin. Tällä kertaa mulla oli aluksi vaikeuksia saada kuva siirtymään leimasimesta kynnelle yhtenä kappaleena, mutta harjoituksen jälkeen hoksasin, että pitää olla tosi nopea, mutta silti painaa leima varmalla otteellaa kynnelle, että se varmasti tarttuu kiinni. Tämän valaistumisen jälkeen leimaus onnistui vaivattomasti.

BP_stamping_plate

Jouduin silti tekemään leimat kokonaista kolme kertaa, koska ensimmäisellä kerralla levitin niiden päälle Sechen pikakuivattavaa päällyslakkaa, mikä tietenkin levitti hukkarukat ihan totaalisesti. Ja minähän kyllä tiesin etukäteen, että Seche sotkee leimat, mutta enpäs vaan silloin illalla sitä tajunnut ajatella. Leimasin sitten uudet hukat, ja arvatkaas mitä minä niiden päälle laitoin? No sitä samaa Secheä tietenkin ja yhtä "kaunista" jälkeä tuli kuin ensimmäiselläkin kerralla! Se vaan meni autopilotilla ennen kuin kerkesin estää itseäni. Löin pari kertaa päätä seinään ja höhöttölin omalle pöhköydelleni ennen kuin tein kolmannet leimat. Ja Sechen laitoin piiloon.

BP_stamping_plates

Käytetyt lakat:
Delia No. 1 1
Delia No. 1 40
Color Club Snow-Flakes
Konad Black
Seche Vite Born Pretty Store tarjoaa lukijoilleni 10% alennuksen koodilla WTFQ10.
BP-16 leimauslaatta on saatu testiin blogin kautta. Kaikki mielipiteet ovat omiani, enkä hyödy oheisten linkkien klikkailusta.

Sitten vielä pari räpsyä ihastuttavasta Jenni Vartiaisesta. Kuten aiemmin mainitsin, Jenni kertoi Kuopion teatterilla musiikistaan ja siihen liittyvistä asioista, kuten esimerkiksi biisien kirjoittamisesta, musiikkivideoiden tekemisestä ja inspiraation ammentamisesta. Saatiin myös esittää Jennille kysymyksiä. Tilaisuus oli tosi rento ja vaikka Jenni oli varmaan väsynyt tultuaan suoraan Helsingistä, hän oli silti iloinen ja täysillä mukana.

jenni_vartiainen

jenni_vartiainen_2

***

I made this black french manicure one morning when I had to get something nice on my nails before leaving for school. Normally I wouldn't wake up early to paint my nails but that was a special day since we were going to listen to Jenni Vartiainen (one of the most popular pop singers in Finland, yaiks!) talk about her music and her work in general. She was very friendly and cheerful even though she must have been tired as she had come a long way. It was all very casual and we could ask her questions and even take pictures with her. Above you can see a couple of pictures of Jenni.

I didn't have time for nail art in the morning but later in the evening I decided to try the stamping plates I got for review from Born Pretty Store. I used the wolf image from plate BP-16 (picture above). I'm actually not very good at stamping so at first I was struggling to get the image from the stamper to my nail. But I didn't have any issues after I figured out that you need to work really fast and also press the stamper firmly down to the nail so the image will stick. So once I got the hang of it the image plate worked great and it was also easy to clean afterwards.

I still had to do the stamps three times because I applied a coat of Seche Vite over the design and we all know how Seche Vite tends to smudge stamps. And I applied it over my nails twice in a row! I don't know if I was just tired or if I'm so used to wearing it that I use it on autopilot. After I had smudged the poor wolves twice I actually hid Seche Vite to a very dark and distant drawer until I had finished my nails with a regular top coat. Sometimes my own stupidity amuses me.

Born Pretty Store offers a 10% discount for my readers with the code WTFQ10.
The BP-16 Image Plate was given to me for review. All the opinions are my own and I do not benefit from you opening the links in this post.

22 kommenttia:

 1. Varmasti oli tosi hienoa päästä Jenniltä kyselemään kysymyksiä ja kuulemaan hänen musiikistaan, hieno tilaisuus! :) Kynnet on ihan täydelliset kaikin puolin, tykkään hirmuisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oli kyllä tosi mahtavaa ja uskomatonta päästä kuuntelemaan Jenniä. :)

   Poista
 2. Komea lakkaus, ja uniikki tilaisuus tuo, mihin ootte saaneet Vartiaisen vieraaksi - wau! Tykkään hänestä ja musiikistaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, meillä kävi kyllä uskomaton säkä, kun päästiin näkemään Jenniä.
   Kiitti.

   Poista
 3. Mä rakastan näitä kynsiä! Musta, susi, flakie... mä kuolen!!! Nää näyttää niin hyviltä stiletoissa mutta voin vaikka vannoa, ettei toimis mun neliskanttisissa. Miten mä en ole tajunnut tuon leiman hienoutta, vaikka laatta multa löytyy? Kai se on vaan tullut hankittua ton jäniksen takia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva että tykkäät. Eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee, kyllä minä ainakin pystyisin kuvittelemaan tämän lakkauksen neilömalliin. :) Ai joo, sinä tietty hankit laatan pupun takia. :D Minä koiraihmisenä iskin silmäni nimenomaan tuohon susihukkaan.

   Poista
 4. Käsittämättömän kauniit kynnet ja flakiesit säihkyvät ihanasti!

  VastaaPoista
 5. This design looks so cool an amazing on your long nails. Love the effect of the flakies on the dark base!

  VastaaPoista
 6. hieno! toi snow flakes sopii todella hyvin tohon mustaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Joo, tumman päällä tuommoset flakiesit pääsee oikeuksiinsa.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.