lauantai 14. maaliskuuta 2015

Metsäkeiju

Mun kynsille tuli nyt kesä! Tein parhaan kykyni mukaan oman version >Näistä< Ilona Musikin uskomattoman kauniista kynsistä. Ilona Musik on yksi lemikynsitaiteilijoistani, suosittelen tutustumaan hänen töihinsä. Näyttäähän nämä mun tekeleet aika kömpelöiltä vertailussa, mutta minä tykkäsin näistä kynsistä silti ihan himskatisti.

keijukynnet_2

Käytin koristeluun siis lakkoja, värigeelejä kun en omista kuin muutaman. Kynnet olivat suhteellisen helppo tehdä, mutta aikaa niihin upposi ihan kiitettävästi. Pohjan tein lakkaamalla kynnen kärjen valkoiseksi ja tuputtamalla siihen päälle kolmea vihreää ja yhtä kultaista hologrammilakkaa. "Köynnökset" maalasin mustalla ja valkoisella akryylimaalilla. Sirottelin joihinkin kohtiin hieman pientä hilettä ja lopuksi asettelin strassit ja helmet. Saatoin vähän innostua koristeiden kanssa. :D

Kovin kauan en näillä kynsillä koreillut, koska muutaman päivän sisällä jo kaksi katkesi, toinen vielä juuri ennen kuin olin aloittamassa lakkaamisen. Enkä sen pahemmin edes kopauttanut niitä mihinkään. Tein kynsistä varmaan liian ohuet. Viimeksi, kun tein geelikynnet, niin niistä tuli liian paksut, joten tällä kertaa keskityin ohuuteen ja kävikin näin. Nyyhkis! No, tästä viisastuneena osaan sitten ensi kerralla taas paremmin. Lisäksi melkein kaikki kynnet ovat lähteneet ilmaantumaan, vaikka pesin kädet ja työnsin kynsinauhat taaksepäin ja rakensin kynnet ohjeen mukaan. En tiedä, missä meni metsään.

keijukynnet

Metsästä puheen ollen, mulla tulee näistä kynsistä mieleen keijumetsä tai metsäkeiju. Eikös nämä ole vähän mystiset? :)

Käytetyt lakat:
Color Club French Tip
A england Dragon
A england Saint George
China Glaze Laser Lime
China Glaze Mega Bite
O.P.I I Snow You Love Me (strassien kiinnityksessä)
Seche Vite

***

These nails got their inspiration from >This< gorgeous art piece made by Ilona Musik. She's one of my favourite nail artists. My nails look so clumsy next to her work but I still like mine a lot, too.

I decorated my nails with nail polish as I own very few colour gels. In the end these nails were quite easy to make, there were just many steps and it was time consuming. I created the base by painting the tip of the nail white and dabbing three green and one golden holographic polish over the white. I painted the "vines" with black and white acrylic paint. I added some glitter dust and rhinestones and microbeads. I might have gone a bit over the top with the rhinestones. :D

Unfortunately I couldn't enjoy these nails for long because two of my nails broke, one just before I was starting to polish. Sigh. Perhaps the gel layer was too thin as I was focusing so much not to make it too thick like last time. Hehe. Better next time. ;)

21 kommenttia:

 1. Ihan mielettömät, voi kun osaisi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Varmasti osaisit. Kynnet vaan näyttää monimutkaisilta, koska niissä on paljon kerroksia.

   Poista
 2. Jestas kuinka upeat! ♥__♥ Oot taiteilija!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh aivan mielettömän upeat kynnet! <3

  VastaaPoista
 4. Nämä ovat kyllä upeat!! :) Sinun käsinmaalailusi ovat aina ihan huikeita, olet todella taitava ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Mun tulee varmaan harjoiteltua sitä kaikkein eniten. :)

   Poista
 5. Ps. Mun blogissa on sulle haaste! ^_^
  http://tuikutus.blogspot.fi/2015/03/liebster-award.html

  VastaaPoista
 6. IIK! Ihan täydelliset! Nyt mun tekee mieli näitä stilettoja vielä enemmän :). Hitsi miten harmi, että menivät katkeamaan ja ilmaantumaan. Huomasin kyllä itse sen, että stiletot on hankalampi rakentaa ja ylläpitää kuin neliöt. Jotenkin se stressipiste on tosi vaikea saada oikeaan kohtaan ja sitten vielä pitäisi saada niistä sirot muttei liian ohuet. Mutta on ne vaan niin nätitkin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitti. Ens kerralla pitää keskittyä enemmän siihen rakenteeseen. Nyt nyppii, kun en voi lakata kynsiä ollenkaan, kun mun geelitarvikkeet on vanhempien luona. u.u Sitten jos teet taas joskus stiletot, niin olis kiva jos tekisit tuton niistä. ;))

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Haha, kiitti, ei mullakaan sitten sen enempää.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.