torstai 23. heinäkuuta 2015

Essie Silk Watercolor 2015 swatches

Päätin tehdä elämäni ekan virallisen swatch-postauksen uusista Essien Silk Watercolor -kokoelman lakoistani. Kokoelmaan kuuluu kaiken kaikkiaan kahdeksan vesivärilakkaa ja valkoinen lakka, mutta itse tyydyin näin alkuun tilaamaan vain neljä yksilöä. Lakat ovat ohuita ja niillä on tarkoitus maalata kynsille vesivärimäisiä kuvioita, mutta voi niitä käyttää myös muulla tavoin. Luovuus on rajana! Mun mielestä lakat näytti kauniilta myös itsessään ja voisin hyvin kuvitella käyttäväni niitä näinkin. Kaikki neljä lakkaa kuivuivat upean kiiltäviksi, joten en käyttänyt kuvissa ollenkaan päällyslakkaa.

I'm so excited to show you my first official swatch post of my new Essie Silk Watercolor polishes! I only got four of them for starters so it's only half of the collection. But that's still four beauties to show you! The polishes are sheer and you can use them to get a watercolour-like effect on your nails. You can also use them for other kinds of nail art or you can even wear them on their own if you like. The polishes dried super glossy and even so I didn't use top coat for the swatches. The Silk Watercolor collection just became my favourite collection from Essie (even though I only have four polishes now)!

essie_silk_watercolor_collection_swatch


essie_silk_watercolor_point_of_blue

Point Of Blue on näistä neljästä mun lemppari upean, aavistukseen violettiin vivahtavan tummansininen värinsä ansiosta. Kynsillä on kolme paksuhkoa kerrosta lakkaa. Tämä ja kolme muutakin lakkaa olivat koostumukseltaan ohuita ja jellymäisiä ja levittyivät täydellisen pehmeästi.

Point Of Blue is my favourite out of the four thanks to its stunning, slightly purple toned blue colour. I applied three thicker coats of polish. This polish, like the other three, has a sheer formula and it went on perfectly smoothly.

essie_silk_watercolor_no_shrinking_violet  

No Shrinking Violet on purppura lakka. Se on kynsillä selvästi punertavamman sävyinen kuin pullossa. Kynsillä jälleen kolme paksuhkoa kerrosta. 

No Shrinking Violet is a purple polish. It looks much more red toned on the nail than it does in the bottle. I applied three thicker coats of polish.

essie_silk_watercolor_muse_myself

Muse, Myself on lämmin, voimakkaasti oranssiin sävähtävä keltainen. Se on peittävämpi kuin edellä mainitut, mutta laitoin silti varalta kolme paksuhkoa kerrosta. Tämä on lakoista ainoa, joka ei värinsä puolesta ole mulle mieleinen, mutta ei sillä oikeastaan ole väliä, koska ostin lakat nimenomaan erilaisten koristeluiden tekemiseen. 

Muse, Myself is a warm strongly orange toned yellow. It is more opaque than the two previous ones but I still applied three thicker coats just in case. I'm not a huge fan of this colour (I'm very picky with my yellows) but it doesn't really matter because I purchased the polishes for nail art.

essie_silk_watercolor_love_sheen

Love Sheen on marjainen kirkkaan pinkki lakka. Tämä oli myös peittävämmästä päästä. Lakkasin kynsille pelkästään kaksi paksuhkoa kerrosta. Tämä lakka aiheutti kuvaajalle päänvaivaa. Oikeasti se ei ole niin radioaktiivisen kirkas kuin kuva antaa ymmärtää.

Love Sheen is a delicious bright pink. It was more opaque than the others so I only used two thicker coats on my nails. The polish was a tricky one to photograph. It's not really as bright as it appears in the picture.

Oon innoissani näistä lakoista, enkä malta oottaa, että pääsen leikkimään näillä. Tästä tuli juuri mun lempikokoelmani Essieltä (vaikka omistankin vain neljä lakkaa). Joko te ootte kokeilleet vesivärilakkoja? Ja mitä mieltä olitte tästä swatch-postauksesta?

6 kommenttia:

 1. En ole kokeillut vesivärilakkoja vielä, mutta halu on kova! Näyttävät niin siisteiltä, nyyh. Postaus oli erittäin hyvä, selkeät kuvat on aina plussaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sääkin ehdit näitä vielä saada käsiisi. Mutta ymmärrän hyvin tuon tunteen. :D Kiitos palautteesta. En ennen oo tehnyt mitään isompaa swatch-postausta, niin olin vähän epävarma.

   Poista
 2. Mulla on OPIn kokoelmasta vihreä ja keltanen + turkoosin tilasin eilen ja pinkin aion ostaa CesarsShopista sit ku sinne asti pääsen :D Tää Essenkin kokoelma näyttää tosi kivalta! En oo omiani päässyt vielä kokeilemaan ku kynnet on nyt niin lyhyet. Sais kasvaa äkkii takas ni pääsis kokeilee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on Opilta se turkoosi, kun musta se oli nätimmän sävyinen kuin Essie. Yllätyin, kun se osoittautui ohuemmaksi kuin nämä mun Essiet. Mää aloitin tänään vesivärikoristekokeilut ja täytyy sanoa, että se ei ole ollenkaan niin yksinkertaista kuin olin luullut. Voithan sää jo etukäteen aloittaa harjoittelun ja suunnittelun. ;)

   Poista
 3. Hankin juuri näitä itsekin. En ole ehtinyt vielä lakata kynsille. Itsellä on myös No shrinking violet ja love sheen. Sekä lisäksi vielä Pen&inky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä kiva. :) Love Sheen ja No Shrinking Violet on molemmat ihania vaikka yksinään. Itse tykkäsin enemmän Opin sinivihreästä vesivärilakasta, niin ostin sen Essien sijaan.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.