torstai 9. heinäkuuta 2015

Kesän perhosia

Näin Carolinan blogissa söpöt perhoskynnet ja halusin itsellekin jotain samanhenkistä. Lakkasin kynsille kolme kerrosta Orlyn Decades of Dysfunctionia ja koristeeksi laitoin siirtokuvia. Decades of Dysfunction on mun luottocremenude (on se sana), koska se on mielestäni sievä ja sopii ihonsävyyni. Lakan sävyä on vähän hankala kuvailla, mutta sanoisin, että se on utuinen ja siinä on häivähdys vaaleanpunaista tai malvanväriä.

butterfly_nails

Tämä on oiva vaihtoehto, jos haluaa hillityt mutta huolitellun näköiset kynnet. Lakan koostumus on vähän vetisen oloinen, mutta ei pahasti. Jostain syystä Dysfunction alkoi lohkeilla jo ekan päivän aikana. En muista, että mulla olisi aiemmin ollut tällaista ongelmaa tämän lakan kanssa, joten en tiedä missä oli vika. Tykkäsin kuitenkin kynsistä niin kauan kuin ne kesti.

P.S. Näkyyhän kuva muuten teille normaalisti? Mulla oli vähän ongelmia kuvan lisäämisen kanssa, joten ilmoittaisitteko, jos kuvassa on jotain häikkää. Kiitos. :)

***

I saw a cute butterfly manicure in Carolina's blog and wanted to have something similar on my nails. I painted my nails with Orly's Decades of Dysfunction and decorated it with waterdecals. Decades of Dysfunction is my favourite nude creme polish because the colour is beautiful and it works with my skintone. I'd say the polish looks dusty and has a pink or mauve undertone. The formula was slightly watery for my taste but nothing too bad. The polish was opaque with three coats. The polish started chipping off within the same day. I don't remember having this problem with this polish before so I don't know what went wrong. I liked the nails anyway even though they didn't last that long.

P.S. I had some truble with adding the picture so please let me know if it isn't visible to you or there is something else wrong with it. Thank you!

21 kommenttia:

 1. Despite the problems you had with the polish your manicure looks flawless. Love the multicolored butterfly decals. They are quite eye catching!

  The pictures looks all right to me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. :) Phew, I'm glad the pictures are working ok.

   Poista
 2. Näkyy ihan normaalisti :) katsoin ensin että tavallinen valkea lakka mutta se onkin tuollainen melkein-nude, onko se sana :D todella kivan värinen ja nuo koristelut sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvä, että kuva näkyy ja hyvä, että mää en oo ainut, joka keksii omia sanoja. :D

   Poista
 3. Jonkinlainen herkkä tunnelma näissä kynsissä :) Kauniit!

  VastaaPoista
 4. Upean värinen lakka. Tää on taas näitä ihania epävärejä, joita mä keräilen. Pakko kai sitä on alkaa tätäkin metsästämään. Kiitti vaan taas sulle rahanmenosta :). Nuo siirtikset on muuten ihania. Yleensä en tykkää perhosista ja muista kukkapiiperryksistä mutta näissä on jotain räyheetä. Jospa se on tyo yhdistelmä tuon lakan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, metsästysonnea sitten vaan. Munkaan ei oikeestaan tuu hirveästi käytettyä tämmösiä perhosaiheisia siirtiksiä, kun en oikeen osaa yhistää niitä mihinkään. Silti ne on aina niin nättejä, että niitä pitää haalia mukaansa, vaikka vanhatkin avaamatta. :D Hyvä, että tuli nyt näitäkin käytettyä.

   Poista
 5. Oi mitkä hemppiskynnet! ♥ Kuva näkyy hyvin, kauniilta näyttää :) Nyt mäkin haluan perhosia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Määkin haluan nähdä vielä lisää perhoskynsiä. ;)

   Poista
 6. Kuvan latautuminen kesti mulla ihan sikakauan. Ehdin jo kirjoittaa kommentin että "täällä näkyy vain valkoinen ruutu" mutta lopulta sivun päivitys lakkasi ja kuva löytyi jostakin... Mutta oikein sievät on, sellaiset eteeriset kesäkynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö, sepä omituista. Toivottavasti seuraavat kuvat tulee latautumaan normaalisti. Kiitos, että ilmoitit.

   Poista
 7. Mulle kuva näkyy nyt normaalisti. Oli alkuun hieman rakeinen, mutta sitten "kirkastui".

  Kynnet on kauniit, tykkään todella noista perhosista ja kiva, ettei niitä ole joka kynnellä - juuri sopivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä näin.
   Kiitos, määkin tykkäsin, että osalla vaan. Ja en ois kyllä raaskinutkaan käyttää siirtiksiä joka kynteen. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.