sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Raamikynnet

Tässä on mun ensimmäiset raamikynnet (vai miksi näitä suomeksi kutsutaan?) ja täytyy sanoa, että ihastuin tähän tekniikkaan niin että oksat pois. Nämä on jotenkin tosi oudot ja vekkulit ja tyylikkäät.

Kynnet sai alkunsa Even kynsikisasta, jossa piti inspiroitua hänen lempi- tai inhokkilakkauksistaan. Minä hain innoitusta Näistä kynsistä. Mun kynsien värimaailma ja perusidea on hyvin samankaltainen kuin Evellä, mutta lopputulos on kuitenkin omannäköiseni.

framed_nails

Kynsien pohjalla on noin sata kerrosta läpikuultavaa jellylakkaa, koska halusin häivyttää smile linen niin ettei se pistä silmään. Tummansiniset raamit maalasin O.P.I:n Incognito in Sausalitolla, joka on oikeastaan melkein musta, ja pienellä siveltimellä. Oranssinpunainen on akryylimaalia, koska mulla ei kynsien tekohetkellä ollut punaisia lakkoja matkassa (kääk!).

Koristelin kynnet niiteillä, paljeteilla, hilehippusilla, teipillä ja vähän kaikella. Koristeiden määrä jakautui tasaisesti oikeaan käteen, koska nälkä kasvaa syödessä. Uskottelen itselleni, että ei sitä huomaa kuin korkeintaan painoerona.

Jokos te ootte kokeilleet raamikynsiä?

***

Here are my first framed nails and I must say I'm crazy about them. They are so weird and fun and edgy! I made the nails for Eve's nail art competition where we had to draw inspiration from one of her favourite or least favourite manicures she had picked out in a previous post. I was inspired by This manicure. The idea and the colours are very similar to Eve's nails but the execution is more my style.

I used about hundred coats of sheer nude polish as a base to fade out the smile lines. I painted the dark blue (almost black) frames with O.P.I's Incognito in Sausalito and a small detail brush. The orange-red is acrylic paint because I didn't have any red polishes with me at the time I made this manicure. I know, I was shocked, too.

I decorated the nails with rivets, sequins, holo glitter, tape and pretty much everything. I got a bit carried away and ended up with much more bling on my right hand than the left. Oopsie!

Have you tried framed nails yet?

18 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt kokeilla tälläisejä raameja pitkään mutta pelottaa etten saa aikaan niin siistiä jälkeä että kelpaisi. Olen kyllä tuputtanut raameja, niinkin tulee hienot. Mutta tosi kivat nämä sun kynnet, tykkäisin itselläkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan näihinkin varmaan monta tapaa. Mielenkiintoinen idea tuo tuputtaminen, siitähän vois kehitellä vaikka mitä. Olihan se kieltämättä aika hankala saada noista raameista järkevän näköiset kun mun kynnet on kuperat ja erimalliset.

   Poista
 2. Waau, upeat kynnet! Tällaisiin en olekaan ennen törmännyt. *_*

  VastaaPoista
 3. Jei! Nää on hienot :). Tahtoo kokeilla kanssa. Ihanat värit ja koristeetkin olet valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Kokeile ihmeessä, varmaan sopisivat hyvin sun kynsiin.

   Poista
 4. Onpa hauska idea kyllä :) Eipä kyllä ole tullut itse kokeiltua, sillä kaikki vähänkään vapaalla kädellä maalaamiseen viittaava hirvittää... Mutta nämä kynnet on kyllä onnistuneet tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Niin, olihan noissa oma hankaluutensa. Ehkä teipistä olisi apua.

   Poista
 5. Jännät! Silleen hyvällä tavalla siis :) eipä ole tullut tehtyä mutta pitää kyllä ehdottomasti kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, raamikynsiä näkeekin aivan liian harvoin.

   Poista
 6. Upeat! <3 Ite en taija ruveta taituroimaan raameja, onnistuisin saamaan vaa sotkua aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. ^^ Aina kannattaa yrittää! Koita löytää joku sulle sopiva tapa toteuttaa raamikynnet.

   Poista
 7. I tried once framed nails but it did not came out as well as yours. Love that you added some bling to it.

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.