tiistai 13. lokakuuta 2015

Syksy

Syksyssä on jotain surumielistä. Siinä on sellaista hiljaista, odottavaa kaihoa, johon tekisi mieli käpertyä. En osaa selittää sitä, mutta se tunne on parasta syksyssä. Ehkä se on sitä kuuluisaa suomalaista melankoliaa.

china_glaze_glitter_goblin_2

Halusin jotain vuodenaikaan sopivaa, joten lakkasin kynsille Color Clubin Earthy Angelin ja China Glazen Glitter Goblinin. Earthy Angel on hieman punertavansävyinen vaaleanruskea creme ja se peitti kahdella kerroksella. Mulla tulee maitokahvi mieleen tästä lakasta.

Glitter Goblin taas on ruosteenruskea hilelakka, jossa on paljon hopeaista hologrammihilettä. Se peittää 2-3 kerroksella. Oon harkinnut ostavani toisen putelin varastoon, koska tykkään tästä niin älyttömästi.

Olin näillä samoilla kynsillä varmaan kaksi viikkoa (en ole ylpeä), kun en vaan kerennyt/jaksanut vaihtaa niitä kiireiden keskellä. Mutta nyt mulla on onneksi syysloma ja aikaa näperrellä! Laitoin muuten blogini myös Facbookkiin ja mua voi seurata myös Bloglovinissa.

12 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.