sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Mustaa hilettä

Sonne teki taannoin kivat irtohilekynnet ja minäkin halusin kokeilla samaa tekniikkaa. En millään meinannut osata valita parasta väriä mittavasta hilearsenaalistani ja päädyin lopulta tuttuun ja turvalliseen mustaan. Ja onhan tämä hile ihan mielettömän kimaltavaa.

glitter_powder_nail_art_2

Lakkasin kynsille mustan pohjalakan (China Glaze Liquid Leather) ja sen kuivuttua lisäsin kerroksen päällyslakkaa. Upotin kynnet yksitellen hilepurkkiin, kun lakka oli vielä märkää, ja hile tarttui siihen kiinni. Hilepinta toi mun mieleen O.P.I:n ja Zoyan kimaltavat tekstuurilakat.

Rupesin levittämään lopullista päällyslakkakerrosta hileen päälle, mutta kuinkas sitten kävikään? Pikkurillistä ja nimettömästä näette kuinka kynnen pinta muuttui mattamaiseksi ja hileen kimallus hävisi lähes täysin. Efekti on aika mielenkiintoinen, mutta pidin enemmän kimalluksesta, joten jätin loput kynsistä ilman päällyslakkaa. Hile pysyi yllättävän hyvin kiinni, mutta en kyllä lähtisi vääntämään leipätaikinaa näillä kynsillä.

Lopuksi lisäsin kirsikaksi kakun päälle pari mustaa strassia, jotka olen alunperin saanut Lady Queenilta testiin. Tarkoitukseni ei ole hieroa näitä mainosstrasseja joka postauksessa teidän naamaan, mutta minä vain tykkään näistä niin paljon, että käytän näitä usein. Ja mielestäni on ihan hyvä mainita, jos käytän tuotteita, joita olen saanut blogin kautta. Koittakaa kestää.

glitter_powder_nail_art

Ootteko kokeilleet ikinä samanlaisia hilekynsiä ja tekikö päällyslakka teillä kynnestä mattamaisen? Ja ärsyttääkö teitä blogissa näkyvät sponsoroidut tuotteet?

***

Sonne made a really nice glitter manicure and I wanted to try it too. I've so much glitter lying around that I never use so this is a cool way to do something about it. I decided to use black glitter for this manicure.

I used black polish (China Glaze Liquid Leather) as a base colour. I painted a layer of top coat over the black and dipped my nails in the glitter when the top coat was still wet. The surface of the glitter makes me think of texture polishes.

But when I applied the final top coat on my pinky and ring finger the nails turned matte and the sparkle of the glitter got almost completely lost. It's an interesting effect but I preferred the sparkle so I left the rest of the nails without top coat. The glitter stayed on surprisingly well but I wouldn't sink these fingers in bread dough.

I added a couple of black rhinestones for extra sparkle. I originally got the rhinestones for review from Lady Queen. I don't mean to rub these rhinestones on your face in every post but I just like them so much I use them often. Bear with me.

14 kommenttia:

  1. Ei ärsytä :)

    Tykästyin näihin kynsiin, kiva kun on eri efektejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, ettei haittaa.
      Nää kynnet oli kyllä efektien puolesta aika mielenkiintoset.

      Poista
  2. Ihanan näköset! Muistuttaa kovasti sokerikynsiä, jotka on geelikynsissä kovasti in. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa mystisen näköiset! Harmi, että päällyslakka käyttäytyi noin:/
    Ei haittaa sponssatut tuotteet, kukapa pystyisi omillaan ostamaan kaikkea mitä blogeissa näkyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika jännä lopputulos tuolla hileellä ja päällyslakalla.
      Hyvä, ettei suakaan haittaa.

      Poista
  4. Upeat kynnet! Tosi erikoista, että päällyslakan kanssa kävi huonosti. Itse en ole käyttänyt hilettä koko kynnellä, mutta kiilto ei ole kyllä noi dramaattisesti kadonnut.
    Ei ärsytä sponsoroidut tuotteet. Miksi niitä ei käyttäisi, jos niistä tykkää ja säälihän se on jos niitä vain kerran kokeilisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. En tiedä, mitä taikahilettä tämä oli. :D
      Minä taisinkin murehtia turhia noiden sponssattujen tuotteiden kanssa.

      Poista
  5. Ihanat! Jos en olisi tekstiä lukenut niin olisin luullut että sulla on jokin superihana tekstuurilakka kynsillä. :)

    Sponsoroidut tuotteet ei sinällään ärsytä, mutta mulla on jostain syystä yliannostus BPS -tuotteita kohtaan, kun niitä ja liikkeen alekoodia on tullut vastaan niin paljon... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Tää on kotitekonen tekstuurilakka.
      BPS-tuotteita kyllä näkyy monissa blogeissa. Yritän olla lisäämättä sun BPS-ähkyä kohtuuttomasti. :D

      Poista
  6. Ei ärsytä "mainosstrassien naamaan hierominen" mutta hyvä tietää että muutkin painii samojen ongelmien kanssa! :D Mulla on ties mitä ihania koristeita ja lakkoja joiden käyttöä koitan säännöstellä, ettei ihan joka postauksen perään tarvitsisi kirjoittaa että tämä ja tämä on saatu :D

    Ja jestas sä oot muuten velho! Miten joku voi saada näin sykähdyttävän kauniit kynnet pelkällä mustalla lakalla ja glitterillä?! Mä en tajua mikä näissä sun kynsissä on, ne on niin maagisia että oon aina ihan maani myynyt kun näitä katselen ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ketään ei näytä pahemmin ärsyttävän, joten ehkä se meinaa, että sinäkin voit käyttää enemmän saatuja tuotteita. En muutenkaan ole ajatellut, että sun blogissa edes näkyisi paljon mainostuotteita, eikä saadut tuotteet muakaan mitenkään häiritse.

      Ihihii, oi, kiitos kiitos.

      Poista
    2. Kiva kuulla ettet oo sellasta ajatellut! Jossain vaiheessa niitä tuntui satelevan jokaisesta ovesta ja ikkunasta sillä vauhdilla että hyvä kun testaamaan ehti, niin vähän oon pohtinut että miltäköhän se lukijoiden silmissä näyttää :D Mutta nyt on kyllä tullut testattua vähemmän mitään muutenkin, kun ei aika riitä vaan kaikkeen.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.