sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Sopivasti liikaa blingiä

Vaihdoin kynsien muotoa! Terävät kynnet eivät ole kovin käytännölliset eivätkä kestävät, mutta silti tykkään niistä enemmän kuin neliöistä. Terävät kynnet on elegantit, hivenen vaaralliset ja sopivan kajahtaneet. Nyt vaan hävyttömästi tuijottelen ja esittelen kynsiäni muille.

rhinestone_nail_art

Halusin tehdä tummat kynnet, koska tumma korostaa kynnen muotoa. Pelkkä musta lakka on tylsyyden huippu, joten lakkasin kynteni O.P.I:n Miss You-niversellä, joka on erittäin tumma, utuisen violetti creme. Se on melkein musta, mutta ei kuitenkaan. Se levittyi täydellisen pehmeästi ja peitti jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin silti "varalta" kaksi.

Aksenttikynteen lakkasin mustan lakan ja kuorrutin sen erikokoisilla violetin, vihreän ja sinisen sävyissä säihkyvillä mustilla strasseilla*, helmenpuolikkailla ja mikrohelmillä. Upotin koristeet paksuun päällyslakkakerrokseen, mutten laittanut lakkaa niiden päälle, koska halusin säilyttää strassien kolmiulotteisuuden. Osa mikrohelmistä pirahti ensimmäisenä päivänä hukkaan, mutta muut koristeet pysyivät oikein hyvin kiinni.

Nämä kynnet on mulle hirmuisen mieluisat. Näissä on sopivasti hienostuneisuutta, kimalletta, höpsöyttä ja liikaa sälää.

Käytetyt lakat:
O.P.I Miss You-Niverse
China Glaze Liquid Leather

*strassit saatu testiin

***

I changed my nail shape from square to sharp. Sharp nails aren't the most practical or durable but it's still my favourite nail shape. It's elegant with a touch of danger and just the right amount of wackiness.

I wanted to make a dark manicure because dark emphasizes the shape of the nail. And I always enjoy dark polish anyway. Plain black polish is boring so I used O.P.I's Miss You-niverse which is a very dark dusty purple. It's almost black but not quite. There's a small difference that makes a huge difference. The formula of Miss You-niverse was phenomenal. The polish applied smoothly and covered with one coat only but I used two just in case. I'm weird like that.

I applied a black polish on my accent nail and covered it with different sizes of black rhinestones* that sparkled in different colours, some pearl halves and microbeads. I used nail polish to glue on the decoration.

I like this manicure a lot. It has the right amount of elegance, tackiness and too much bling. Just my style!

*I originally got the rhinestone for review

12 kommenttia:

 1. Kunnon blingit, tosi hienot lakkaukset! Mä tykkään enemmän neliöstä kynsien muodosta, mutta nämäkin sopii sulle erinomaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva muoto, ja säläkynsi on mahtava. :)

  VastaaPoista
 3. Mä niin tahtoisin tällaset kynnet, muttei terävät kärjet kestäisi tallihommia :/ Mutta lakkaus on upea kaikessa yksinkertaisuudessaan ja sen voin apinoida :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mulla katkesi jo muutama kynsi, mutta korjasin ne geelillä. Ei mikään kestävin muoto tosiaan.

   Poista
 4. ristus mikä aksenttikynsi! supermageee!!

  VastaaPoista
 5. Ah, niin täydelliset <3 Ja tää kynsien malli tosiaan on ihan mielettömän nätti, välillä itsekin tätä haikailen. Toisaalta tunnen oloni enemmän omaksi itsekseni neliöillä, joten nyt ainakin pysyn niissä. Mutta onhan tällaiset nyt ilo silmille ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kynsien muoto on niin makuasia ja hyvä niin. Mulle neliö on se kaikista luonnollisin ja vaivattomin, mutta välillä on kiva vaihtaa tyyliä.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.