lauantai 10. joulukuuta 2016

Foliofail

Kokeilin ekaa kertaa siirtofolioita ja voin sanoa, että tämä koristelumenetelmä aiheutti mulle enemmän harmaita hiuksia kuin leimaaminen. Tavoitteena oli saada peilimäisen kiiltävät, sateenkaaren väreissä säihkyvät kynnet, mutta en päässyt lähellekään haavekuviani. Lopulta olin niin epätoivoinen, että harkitsin leikkaavani foliosta kynnen muotoiset palat ja liimaamalla ne kiinni kuin tarrat. Monen yrityksen jälkeen sain kuin sainkin aikaiseksi siedettävän näköiset kynnet - hyvin hyvin kaukaa katsottuna.

foil_nails_2

Lakkasin kynsille hopeisen pohjalakan, ettei oma kynsi jäisi näkyviin. Käytin liimana Essencen Hello Foils! folioliuosta, joka näyttää kirkkaalta kynsilakalta. Kokeilin noudattaa folioliuospurkissa olevia ohjeita ja soveltaa omiani päälläni seisten, mutta en saanut kuviota siirtymään kokonaisena. Onneksi foliota oli purkissa kokonainen metri! Onko teistä kukaan kokeillut Essencen Hello Foils!:ia? En haluaisi osoittaa syyttävää sormea mihinkään näistä tuotteista, kun en tiedä onko vika liimassa vai foliossa vai tähtien asennossa.

transfer_foil

Laitoin kahteen kynteen päällyslakan (keskisormi ja pikkurilli) ja se jotenkin häivytti folion peilimäisen kiillon. Foliot pysyivät hyvin kiinni ilman päällyslakkaakin, mutta itse en osaisi olla röpelöisen tuntuisilla kynsillä. Foliossa oli ihan mieletön holoefekti, mutta ikävä kyllä se ei kynsillä erottunut juuri yhtään.

transfer_foil_2

Tämä folio näyttää kyllä rullalla upealta. Ihastellaan hetki sitä ja unohdetaan ankeat ajatukset.

Käytetyt tuotteet:
A england Excalibur
Essence Hello Foils! (liuos folioiden kiinnittämiseen)
alus- ja päällyslakka
foliota

http://www.bornprettystore.com/ 
Olen saanut siirtofolion testiin Born Pretty Storelta.
BornPrettyStore tarjoaa lukijoilleni 10% alennuksen koodilla WTFQ10.

10 kommenttia:

 1. Juuri tämän syyn vuoksi mä en ole uskaltanut tarttua folioihin, vaikka ne näyttääkin niissä rullissaan ihan jumalaisen kauniilta! ♥__♥ :D Saako tota Hello Foil -liuosta muuten ihan suomen essencehyllyistä vai oletko tilannut jostain? Jospa sitä kokeilis sitte kuitenkin, kun ei varmaan ole hinnalla pilattu.. :D Mutta nää sun kynnet näyttää kuitenkin ihan hyviltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Essencen hyllystä ostin. Siellä oli myös foliota. Siitä on kyllä jo aikaa. Onnea vaan foliokokeiluihin. :D

   Poista
 2. Varsinkin pikakuivattaja ruttaa nuo foliot aina. Osa tavislakoista ruttaa vain vähän, mutta tosi harva ei ollenkaan. Näihinkin on vissiin olemassa jotain kikkakolmosia, mutta en nyt muista mitä. :) Itse en ole kokeillut tuota essenceä joten en voi sen toimivuutta kommentoida.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on omatkin foliokokeilut jääneet todella vähiin, sillä ei ne vaan ongelmitta onnistu kynsille menemään. Varsinkin tuon päällyslakan kanssa on tosi tarkkaa, hyvin moni vie sen viimeisenkin kiillon pois. En ole tuota Essencen liuosta kokeillut, mutta omat hermoni olen menettänyt folioliiman kanssa pelleillessä. Että ei se vaan helppoa ole, oikein koskaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta. :D Eipä kyllä tee mieli vähään aikaan yrittää uudestaan.

   Poista
 4. Essencen folio liima itselläkin käytössä ja hyvin harvoin sillä saa yhdellä yrityksellä foliota kynsille. Pitää ostaa joku toinen merkki ja kokeilla sillä. Sillä välin teen vain yksivärisiä folio-koristeluita :D
  Holo-folion saa pysymään "holoisempana" kun laittaa jotain perus kirkasta lakkaa folion päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai niin, onpas hankalaa. Tänään kyllä ostin ihan tavallisen kirkkaan lakan. En kuitenkaan aatellut ruveta taistelemaan folion kanssa ihan heti uudestaan.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Interesting indeed. It didn't turn out that well. ^^'

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.