torstai 24. marraskuuta 2016

Essence Meet Me Under The Mistletoe

Kävin kaupungissa ollessani koluamassa Essencen hyllyt läpi ja mukaan tarttui vaikka mitä ihanaa. Teen aiheesta erillisen ostospostauksen, mutta sitä ennen mun on erittäin pakko erikseen esitellä Essencen uuden joulukokoelman tummanvihreä lakka Meet Me Under The Mistletoe.

essence_meet_me_under_the_mistletoe

Oooh! Se on vihreä, se on tumma, se peittää yhdellä kerroksella! En kestä silleen hyvällä tavalla. Mun kokoelmasta on uupunut supertummanvihreä lakka, enkä ole löytänyt semmoista mistään. Elänkö jossain kiven alla vai eikö tummanvihreitä lakkoja oikeasti vaan tehdä paljoa?

Kröhöm, rauhoitutaanpas nyt vähän. Meet Me Under The Mistletoe on siis voimakkaan sinisensävyinen vihreä creme, joka on niin tumma, että se näyttää tietyssä valossa jopa mustalta. Lakan koostumus on erinomainen ja huolellisesti levitettynä se peittää jo yhdellä kerroksella. Minulla on silti kynsilläni "varalta" kaksi kerrosta, koska olen höpsö, sekä tietenkin alus- ja päällyslakka. Kävin metsästämässä varakappaletta tätä lakkaa, koska purkissa on tavaraa "vain" 8 ml ja sehän voi joskus loppua, mutta paikallisella Kärkkäisellä ei enää ollut näitä lakkoja hyllyssä.

essence_meet_me_under_the_mistletoe_2

Koristelin kynnet helmenpuolikkailla, strasseilla* ja mikrohelmillä, koska mun mielestä tummanvihreässä on jotain niin kuninkaallista, että haluan aina yhdistää siihen timantteja. Harmikseni helmenpuolikkaiden valkea hohto himmeni hieman tummalla pohjalla, mutta muuten nämä kynsistä tuli oikein mieluisat.

*osa strasseista saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Lääh miten hienot kynnet! Upean värinen lakka ja tykkään noista timanttihässäköistä joita itsekin tykkään väkertää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti. Timanttihässäkät on kyllä helppo ja kiva tapa koristella kynnet.

   Poista
 2. Oi vitsi miten upeat kynnet! Ihanat noi timskut. :) ♥

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.