maanantai 2. tammikuuta 2017

Lempilakkaukset vuodelta 2016

Hyvää uutta vuotta, kaikki! Olkoon tämäkin vuosi kynsilakan ja kimalluksen täyteinen. Keräsin yhteen kuluneen vuoden omat lempilakkaukseni. Tuntuu, että lakkaustyylini menee koko ajan pelkistetympään suuntaan. Lempikynsiin sisältyi vuonna 2016 erilaisia koruja, helmiä ja strasseja sekä käsinmaalausta ja raitoja. Käytin O.P.I:n Miss You-niversea peräti kahdessa lempparilakkauksessa ja se olikin edellisvuoden suosikkilakkojani. Ylipäänsä creme-lakat ja koristelussa vesivärilakat nousivat suosikeiksi. Kynsilläni nähtiin hetkellisesti myös mantelimalli, josta pidin erittäin paljon.

kollaasi_2016

Mikä lakkaus on teidän suosikki?

Linkit alkuperäisiin postauksiin:
Strassiöveri
Pikku Myy
Vesiväriraitoja
Seilori
Hemppisluuranko
Käsinmaalattu luuranko

12 kommenttia:

 1. Vau! Eihän näistä nyt voi mitenkään valkata vain yksiä lemppareita. :D Nuo pikkumyyt on ihan superihanat mutta toisaalta myös nuo mantelin muotoset on ihan sikaihanat, kummatkin. ♥

  VastaaPoista
 2. Pikku Myy- kynnet on edelleen ihanat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne olikin kommenttien määrän perusteella lukijoiden suosikit. :)

   Poista
 3. Sä teet niin mielettömän hienoja lakkauksia! Muhun iskee näistä eniten seilorit ja strassiöverit <3

  VastaaPoista
 4. teet kyllä aina niin kauniita kynsiä!
  oon itse huomannut saman ilmiön, että tykkään nykyään "less is more". Olisin tyytyväisin jos lakkaisin aksenttikynsille tekstuuri/glitterlakkaa, ja muut kynnet ovat lakattuina jollain kauniilla, hempeällä lakalla ja eeeehkä joku pieni koristelu esim siirtokuva tms. Kynsi"uran" alussa mottoni oli "mitä räikeempi/näyttävämpi sitä parempi". Ei pysty enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Oon muidenkin kuullut sanovan, että ajan myötä tyyli pelkistyy. Mutta uskon että se on hyvä asia. Rupespa kiinnostamaan tehdä itselle mainitsemasi tekstuurikynnet.

   Poista
 5. Kaikki ovat oikein nättejä :) Ja ei se pelkistetympi suunta mikään huono asia ole, monesti vähemmän on enemmän :D

  VastaaPoista
 6. Pikkumyyt ja käsin maalatut luuranko -kynnet on NIIN hienosti maalattu, mut seilorikynnet on hillityn kauniit et valitsen kuitenkin ne lemppareiksi :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.