lauantai 21. tammikuuta 2017

Project Polish -haaste 2017

Mulla on joitain kaapin perälle unohtuneita vanhoja puolikäyttöisiä lakkoja, joista haluan eroon, joten otan osaa Project Polish -haasteeseen. Sen tarkoituksena on yrittää käyttää haasteeseen valitsemansa lakat loppuun kuluvan vuoden aikana. Käsittääkseni projektin pani alulle PrettyPistol86 ja tänä vuonna huomasin myös Mimosan ja Suvisen lähteneen mukaan leikkiin.

project_polish_2017_2
Color Club Take Me To Your Chateau, Color Club She's Sooo Glam (mini), O.P.I You Glitter Be Good to Me, O.P.I Don't Burst My Bubble (mini), IsaDora Shocking Lilac

Minä valitsin mukaan kymmenen lakkaa. Uskon, että saan äkkiä käytettyä Color Clubin vaaleansinisen Take Me To Your Chateaun, koska se on yksi lempilakoistani ja siitä on jäljellä enää noin kolmasosa. Olen säästellyt sitä, koska mulla ei ole tilalle toista samanlaista vaaleansinistä, mutta se alkaa oikeasti olla jo aika jankkiintunutta, joten ei ole järkeä roikkua siinä.

Color Clubin She's Sooo Glam oli parina vuonna yksi mun käytetyimmistä lakoistani ja mun luottovaaleanpunainen. Jossain vaiheessa vain lakkasin lakkaamasta sillä ja nyt haluan siitä eroon, koska mulla on yksi toinen melkein saman sävyinen vaaleanpunainen.

O.P.I:n vaaleanpunainen hilelakka You Glitter Be Good to Me saattaa osoittautua ongelmalliseksi, koska se on osittain haihtunut pullosta ja paksuuntunut. Olen lisännyt siihen ohentajaa, mutta saa nähdä, onko siitä enää mihinkään. En vaan millään haluaisi heittää sitä pois, koska tykkään siitä paljon ja se oli limited edition. Oonko höpsö?

O.P.I:n Don't Burst My Bubble -minilakan uskon saavani käytettyä loppuun, koska pullo on niin pikkuriikkinen. Mulla on kyseisestä lakasta täysikokoinen versio, eikä ole mitään järkeä pitää kahta.

Mua vähän arveluttaa, että saanko IsaDoran Shocking Lilacin käytettyä loppuun, koska en tunne mitään vetoa lakan sävyyn. Se on kuitenkin muuten kaikin puolin hyvä lakka, joten en viitsisi heittää sitä poiskaan. Onneksi purkki on kuitenkin suhteellisen pieni.

project_polish_2017
Models Own Zest A Peal, Miss Selene 213, Make it Pink Dream, Make it Sweet Sugar, Golden Rose 184

Uskon, että yllä olevista lakoista kaikki on mulle haasteellisia. En juurikaan käytä oranssia, helmiäis- tai shimmerlakkoja. Models Ownin Zest A Peal oli joskus luotto-oranssini, mutta nykyään pidän muista enemmän. Miss Selenen lakasta haluan eroon, koska mulla on yksi toinen aika samanlainen lakka.

Make it -kaksikko ei ole enää yhtään mun makuun värien puolesta. Vaaleanpunaista lakkaa ei onneksi ole paljon jäljellä. Valkoinen helmiäislakka saattaa osoittautua erittäin vaikeaksi kuluttaa pois, koska en tykkää helmiäislakoista missään muodossa.

Golden Rosen tummansininen shimmerlakka on kaunis, mutta arvaamaton. Se on altis kuplimaan, joten en sen vuoksi ole uskaltanut käyttää sitä. Jos se vielä kuplii, niin heitän sen suosiolla mäkeen, tyhjä tai ei.

Osa haasteen lakoista on niin lopussa, että uskon saavani käytettyä ainakin ne pois. En usko, että saan kaikkia isoja lakkoja käytettyä, mutta niiden väheneminenkin on edistystä.

Aiotteko te ottaa osaa haasteeseen?

8 kommenttia:

 1. Oon kans lukenut useammasta blogista tällaisen Project polish -haasteen aloittamisesta! Seuraan innolla tätä projektiasi :) itse en pystyisi tällaiseen, tai niin ainakin aluksi luulin, mutta nyt kun oon NIIN monessa blogissa lukenut tämmösestä.. nii arvaa tekeekö nyt mieli itsekin kokeilla tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muakin epäilyttää, että miten saan käytettyä kaikki nuo lakat, mutta hei onhan tässä vuosi aikaa. Voi lakata vaikka varpaankynsiä, jos tarpeeks kova epätoivo iskee. :D Tee niin ku minä ja mee sieltä missä aidassa on reikä eli valihe sellasia lakkoja, joissa on mahollisimman vähä jälellä. :D

   Poista
 2. Mä en lähde tälläisiin haasteisiin mukaan mutta on mulla pari lakkaa joita käytän varpaissa. Ne loppuvat kyllä kohta. Noin vajuneet ja erottuneet lähtevät roskiin, on niin paljon lakkoja että jos en tykkää yhtään tai epäilen tuleeko käytettyä, lähtevät kiertoon tai roskiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin tyylillään. Minä en millään viitsisi heittää pois lakkoja, jotka on vielä ihan hyviä. Ajattelen, että "ehkä vielä jonain päivänä tarvin tätä" ja sit ne jää kerään pölyä. Hyvässä kunnossa olevia lakkoja kyllä myyn/annan pois.

   Poista
 3. Mielenkiintoinen haaste :) Mä en tiedä tosin jaksanko tähän lähteä mukaan, en jotenkaan halua ottaa stressiä siitä että mitä lakkoja pitäisi käyttää. Niitä on niin paljon että olisi kiva käyttää jotenkin tasapuolisesti ja fiiliksen mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata lähteä puolipakolla mukaan. :) Minä taas haluaisin käyttää ne ei-kivat kokonaan pois ja pitää lempparit seinällä uudenkiiltävinä, mutta yleensä se menee päinvastoin.

   Poista
 4. Uuuu, aika jännä haaste! En oo tälläsestä kuullukaan! Mut saa kyllä hyvin käytettyä jämälakkoja pois. Itse en kuitenkaan halua lähteä tän tyyppisiin haasteisiin kun oon niin stressaaja :D Jos en saiskaan niitä kulutettua ni potisin huonoa omatuntoa varmaan koko seuravan vuoden! :'DD

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.