perjantai 11. elokuuta 2017

Kihlajaiskynnet

Hellurei ja hellät tunteet. Tein ystäväni isosiskolle kihlajaiskynnet. Kynnet rakentuivat asun eli punaisten kenkien, valkoisen mekon ja kultakorujen pohjalta. Päädyimme lakkaamaan kynnet China Glazen pirtsakalla oranssinpunaisella Roguish Redillä, joka on yksi luottolakoistani. Olen lakannut sillä paljon myös muiden kynsiä, joten väri on tosiaankin suosittu.

lace_water_decal_nails

Koristeeksi valikoitui pitsisiirtokuvia. Ne olivat jokseenkin hankalat puhdistaa kynsinauhoilta. Toiveena oli myös vähän jotain kimaltavaa ja koristearsenaalistani eniten viehättivät kullanväriset helmenpuolikkaat, jotka BornPrettyStore lähetti minulle esiteltäväksi. Laitoin isojen helmien kaveriksi pieniä mikrohelmiä.

gold_silver_pearls_nail_art

http://www.bornprettystore.com/

*Olen saanut helmenpuolikkaat BornPrettyStoresta arvosteltavaksi. Ne löytyvät nail art -osiosta. BornPrettyStore tarjoaa tuotteistaan 10 % alennusta koodilla WTFQ10. Jos alekoodiani käytetään kymmenen kertaa, BPS sponsoroi arvonnan blogissani.

5 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät ja ennenkaikkea siististi tehdyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Vaikka vähän olikin hankaluuksia siistiä kynsinauhoilta lakkoja ja ylimääräisiä siirtokuvia.

   Poista
 2. Nuo pitsit on todella kaunis lisä. Tyylikkäät kynnet! :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.